Prima pagină » Cancan » Dinu Maxer are o biografie surprinzătoare. Ce spune artistul despre trecutul său amoros

Dinu Maxer are o biografie surprinzătoare. Ce spune artistul despre trecutul său amoros

01 apr. 2022, 11:54,
BZI.ro, în Cancan

Carismaticul Dinu Maxer are o biografie surprinzătoare. Cu o carieră de succes în televiziune și muzică, acesta se remarcă de fiecare dată când apare pe scenă. Deși la bază este medic, pasiunea pentru tot ce înseamnă lumina reflectoarelor, emisiuni tv, spectacole și concerte avea să îi schimbe traseul profesional.

Dincolo de cariera de succes, Dinu Maxer a avut un trecut tumultuos și a fost nu de puține ori protagonistul unor controverse în lumea mondenă. Poveștile de dragoste pe care le-a trăit i-au adus și mai multă celebritate, acesta fiind mereu în atenția publicului. Iată ce spune artistul despre trecutul său amoros.

Dinu Maxer, artistul cu o biografie surprinzătoare

Dinu Maxer are o poveste de viață impresionantă. Biografia acestuia este una surprinzătoare. Cu toate că a absolvit cursurile Facultății de Medicină, pasiunea pentru showbiz avea să îl determine pe acesta să renunțe la cariera de medic în favoarea celei artistice.

Cântărețul a terminat Școala de Muzică și Școala Populară de Artă, iar după ce a debutat pe scena muzicală românească, a înființat trupa AXXA. După câțiva ani formația s-a destrămat, însă Dinu Maxer și-a urmat pasiunea, remarcându-se nu doar la concerte, ci și în cadrul mai multor emisiuni pe care le-a prezentat.

Dincolo de succesul pe plan profesional, artistul a trecut prin momente grele în viața privată. Acesta a fost marcat de moartea fratelui și de divorțul părinților, fapt care l-a determinat să nu își dorească să se căsătorească.

Lucrurile avea să se schimbe după ce a cunoscut-o pe frumoasa Deea Maxer, femeia care i-a cucerit inima și i-a devenit soție. Aceștia au împreună doi copi superbi și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă.

Dinu Maxer a mărturisit că relația lor a fost greu încercată, dar mai ales criticată de cei din jur având în vedere diferența de vârstă considerabilă dintre artist și partenera lui de viață. Cu toate acestea, Dinu Maxer și Deea se declară mai fericiți ca oricând și au o căsnicie longevivă.

De provocări în viața privată a avut parte și Andrei Ștefănescu. Artistul a trecut prin momente grele după ce a divorțat de a doua soție, însă cei doi păstrează legătura de dragul fiului lor.

Ce spune carismaticul artist despre trecutul său controversat

Dinu Maxer are un trecut amoros tumultuos, iar relațiile sale de dragoste l-au propulsat în atenția publicului. Artistul s-a iubit mai mulți ani cu Nicoleta Luciu, iar după despărțirea scandaloasă, acesta și-a găsit fericirea alături de frumoasa Deea, actuala lui soție.

Extrem de sincer cu publicul, artistul a vorbit despre trecutul său, dar și despre relația pe care a avut-o cu Nicoleta Luciu.

,,Ne-am despărțit în 2005 eu și Nicoleta. Eram gelos, chiar nebun de gelos. Nu m-am căsătorit pentru că mă luptam cu un concept care era mai puternic. N-am vrut să am copil, n-am vrut să mă căsătoresc și n-am vrut să joace în telenovele.”, a declarat acesta.

Dinu Maxer a recunoscut că a avut parte de momente grele și în relația cu actuala soție, având în vedere diferența de vârstă dintre cei doi. Cu toate că artistul nu credea în căsătorie și nu își dorea copii, acesta și-a schimbat complet perspectiva după ce s-a îndrăgostit de frumoasa Deea.

,,Deea avea 15 ani și eu aveam 32 de ani atunci. Am demonstrat că nu contează diferența de vârstă și nici la câți ani începi o relație. Ea termina clasa a 9-a atunci. M-am gândit atunci dacă îmi place atât de mult de ea sau nu. Mi-am dat seama că vor fi multe săgeți ațintite spre mine. Am ținut ascuns totul până a împlinit 18 ani. Familia nu a știut chiar imediat. Părinții ei au aflat când ea a făcut 16 ani, ai mei nu au aflat, dar au bănuit. Au fost de acord în cele din urmă.”, a mai precizat cântărețul.

În prezent, Dinu Maxer și soția lui se bucură din plin de viață, iar de când au devenit părinți radiază de fericire. Cei doi nu ezită să își declare iubirea în public și se afișează împreună la evenimentele mondene, spre încântarea fanilor.

Și carismaticul artist Aurelian Temișan se mândrește cu familia lui frumoasă și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenera lui de viață. Cei doi au o căsnicie de mai mulți ani și în pofida zvonurilor apărute în presă, aceștia au reușit să depășească momentele tensionate din viața de cuplu.

Dinu Maxer are o biografie surprinzătoare și un trecut amoros tumultuos. Artistul își asumă fiecare capitol din viață și se mândrește cu familia sa superbă.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *