Prima pagină » Radio » Actualitate » Dinu Maxer a spus adevărul despre divorț. De ce s-a despărțit de soție

Dinu Maxer a spus adevărul despre divorț. De ce s-a despărțit de soție

31 mart. 2023, 11:17,
în Radio

Artistul Dinu Maxer a spus de curând adevărul despre divorț și care a fost motivul pentru care s-a despărțit de soție după 18 ani de relație. Deea și soțul ei împliniseră recent 14 ani de căsnicie și au împreună doi copii, Andreas și Maysa. Separarea dintre Dinu și Deea Maxer s-a produs pe cale amiabilă. cei doi semnând actele la notar.

Dinu și Deea Maxer au format un cuplu vreme de 18 ani, iar 14 dintre aceștia au fost căsătoriți. Din mariajul lor au rezultat doi copii, un băiat în vârstă de 11 ani și o fată de 3 ani. Cei doi formau o familie frumoasă și nimeni nu ar fi bănuit că vor apuca pe drumuri diferite. Vestea divorțului dintre Dinu și Deea Maxer a căzut ca un trăsnet în showbiz-ul autohton.

Dinu Maxer a spus adevărul despre divorț

Dinu a fost primul bărbat din viaţa Deei Maxer, aceasta având 15 ani când i s-a dăruit. Și totuși după 14 ani de căsnicie, cei doi au ales să pornescă pe drumuri diferite, chiar dacă au doi copii împreună. Inițial, multă lume și-a dat cu părerea despre despărțirea celor doi, fiind adusă în discuție și infidelitatea femeii. Pentru a elimina orice suspiciune, Dinu Maxer a dat detalii despre separarea și divorțul de Deea.

„Lumea a început cu tot felul de aberaţii. Deea a ales calea tăcerii şi m-a delegat pe mine să vorbesc despre adevăr. E altceva decât ce am văzut la părinţii mei, care s-au despărţit. Am semnat actele de divorţ! Noi nu ne-am certat, noi ne-am despărţit! Am divorţat la notar, am făcut şi partajul. Nu a fost uşor în cuplul nostru, noi ne-am iubit mult, până am depus actele de divorţ”, a declarat Dinu Maxer.

În ceea ce privește copiii, Dinu și Deea Maxer au custodie comună, iar totul este foarte simplu de gestionat deoarece artistul şi fosta sa soţie locuiesc în același bloc dar în apartamente separate.

„Am făcut partajul, am băgat divorţul, ea a cumpărat un apartament pe aceeaşi scară, în acelaşi bloc. Am gândit totul pentru copii. Băiatul a vrut să rămână la mine, fetiţa a mers la mamă, la etajul doi. Noi stăm la cinci. Fetiţa nu şi-a dat seama, a zis că e un joc: casa fetelor, casa băieţilor. Lui Andreas i-am spus, el a înţeles şi a zis: e mai bine că nu va mai certaţi. Avem patru săptămâni de când ne-am mutat separat”, a recunoscut Dinu Maxer.

Care a fost motivul despărțiri

După cum aminteam, au existat zvonuri cu privire la infidelitate, și anume faptul că Deea Maxer ar fi călcat strâmb în căsnicie. În acest sens, Dinu Maxer a ținut să facă lumină și a precizat că nu infidelitatea a fost motivul divorţului.

„Deea are doar o relaţie profesională cu acel medicul estician. Ea e doar PR acolo. Ei îi place foarte mult. Deea nu are o relaţie cu medicul care m-a operat de blefaroplastie. El are o iubită cu care Deea e prietenă. Nu e nimic între el şi Deea.

Despărţirea, de fapt, a început în luna august. Cele mai mari dispute erau legate de muzică. Această ceartă dusă la intensitate prea mare de obicei semnalizează probleme în cuplu. Ştiu asta din relaţia anterioară”, a mai declarat Dinu Maxer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *