Prima pagină » Radio » Actualitate » Dinu Maxer a recunoscut că banii au fost motivul divorțului: „Dacă nu era asta, nu ar fi avut curaj”

Dinu Maxer a recunoscut că banii au fost motivul divorțului: „Dacă nu era asta, nu ar fi avut curaj”

14 iun. 2023, 09:59,
în Radio

Dinu Maxer a recunoscut într-o emisiune TV că banii și independența financiară a soției sale, Deea, au fost motivul divorțului. Artistul a ținut să clarifice acest aspect deoarece circulă prea multe zvonuri cu privire la cauzele despărțirii. Totodată, Dinu a mai spus că Deea și-a cumpărat apartamentul fix în ziua divorțului.

Invitat în emisiunea „Detectorul de minciuni”, prezentată de Bianca Drăgușanu, Dinu a vorbit deschis despre cum stau lucrurile între el și mama copiilor lui. Artistul, care a fost însurat cu Deea Maxer aproape 15 ani, a povestit de fiecare dată când a avut ocazia despre motivele care au dus la încheierea căsniciei lor. Acum, acesta susține că partea financiară a jucat un rol important în decizia Deei de a pune punct relației lor și de a se muta în propria ei casă.

Dinu Maxer a recunoscut că banii au fost motivul divorțului

Mai multe zvonuri au apărut după ce Dinu și Deea au anunțat că au divorțat, potrivit cărora unul dintre motivele separării ar fi de ordin financiar. Artistul a elucidat acum misterul și spune că, dacă soția sa nu câștiga mai bine ca el, probabil nu ar fi avut curajul să îi ceară divorțul.

„Este o tradiție populară, că îmi aplec urechea și către zone tradiționale în care se spune: dacă femeia câștigă mai mult decât bărbatul, atunci vor fi niște probleme acolo în căsătorie. Culmea este că mi-a mai trimis Instagramul un filmuleț în care spunea un american: «Dacă un bărbat câștigă mai mulți bani, atunci vine și se laudă la soție ‘uite cât am făcut, hai să cheltuim, hai să luăm ceva pentru copii’, iar o femeie când câștigă mai mulți bani își dorește să devină o femeie independentă»”, a afirmat Dinu Maxer.

Așadar, în subconștientul ei, componenta financiară a acționat în momentul în care a hotărât să se despartă. Astfel, multe femei au felicitat-o pentru faptul că nu a trăit în compromis. În sensul că atunci când nu mai iubești un bărbat nu trebuie să stai lângă el doar de dragul copiilor.

Deea Maxer și-a cumpărat apartamentul în ziua în care a divorțat

Dinu a mai făcut o dezvăluire în emisiunea Biancăi Drăgușanu. Fosta lui soție și-a achiziționat apartamentul în care s-a mutat cu fiica ei, Maysa, chiar în ziua în care a semnat actele de divorț.

„Când s-a semnat cererea de divorț, în aceeași zi, a semnat și pentru apartament”, a spus artistul.

Deea Maxer și-a cumpărat un apartament în același bloc în care a locuit cu Dinu. Asta pentru că și-a dorit ca cei doi copii ai ei să crească împreună. Maysa s-a mutat cu mama ei, în timp ce Andreas a rămas cu tatăl lui.

Dinu Maxer nu mai simte nimic pentru fosta soție

Dinu Maxer și Deea continuă să lucreze împreună și participă astfel la aceleași evenimente. La un moment dat, cei doi au fost invitați să prezinte la un botez, unde a mers și actualul iubit al femeii, Robert. Acolo, Dinu i-a surprins sărutându-se.

Dinu Maxer a mărturisit că și-a dat seama că a trecut peste divorț în momentul în care a văzut-o pe fosta lui soție în brațele altui bărbat.

„La un moment dat, ducându-mă să o chem pe Deea pentru un anumit moment, am avut un botez atipic, trebuia să prezentăm mult mai des.(…) Ducându-mă afară unde stăteau ei la o masă să îi chem, i-am văzut sărutându-se și n-am simțit nimic, un gol în stomac, o supărare, ceva”, a declarat Dinu Maxer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`