Prima pagină » Cancan ultimă oră » Dinu Maxer a făcut o nouă intervenție estetică, după despărțirea de Deea: „Mă simt cu 10 ani mai tânăr”

Dinu Maxer a făcut o nouă intervenție estetică, după despărțirea de Deea: „Mă simt cu 10 ani mai tânăr”

13 apr. 2023, 20:20,
în Cancan ultimă oră

Dinu Maxer a trecut printr-o perioadă dificilă după ce căsnicia cu Deea Maxer s-a încheiat. Cei doi formau unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, dar recent au decis să meargă pe drumuri separate. Se pare că artistul și-a revenit după despărțire și se simte bine în pielea de burlac, mai ales că anul acesta va împlini vârsta de 50 de ani.

Dinu Maxer a început să apeleze tot mai des la ajutorul medicilor esteticieni, iar acum că a devenit burlac, artistul are cât mai multă grijă de imaginea lui. Solistul își dorește să arate cât mai bine, motiv pentru care recent a mers din nou la medicul estetician unde a făcut rejuvenare facială.

Dinu Maxer a făcut o nouă intervenție estetică, după despărțirea de Deea Maxer

Dinu Maxer va împlini anul acesta vârsta de 50 de ani. Artistul a devenit burlac, după ce recent a divorțat de Deea Maxer, femeia care i-a dăruit doi copii. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, după 18 ani de relație. Se pare că solistul a trecut repede peste despărțirea de artistă, iar recent a mers la medicul estetician pentru a-și face o nouă intervenție estetică.

„După procedurile de rejuvenare facială cu acid hialuronic și cu toxină botulinică, tenul meu arată și se simte cu 10 ani mai tânăr!” , a declarat Dinu Maxer pentru Click!

Câte operații estetice are Dinu Maxer

Într-un interviu, fostul soț al Deei Maxer a dezvăluit că are patru operații de implant de păr și o blefaroplastie.

„Am făcut patru implanturi de păr până în prezent, iar recent, am făcut o blefaroplastie, de care sunt foarte mulțumit. Mă uit în oglindă și nu-mi vine să cred! Nici la 20 de ani nu arătam așa fresh”, spunea artistul în urmă cu câteva luni.

Deea și Dinu Maxer divorțează

Deea și Dinu Maxer au anunțat pe rețelele de socializare că nu mai formează un cuplu și că au divorțat pe 28 martie, la notar. De asemenea, Deeea și Dinu Maxer au decis să aibă custodie comună în ceea ce-i privește pe cei doi copii, Andreas și Maysa. Foștii soți locuiesc în același bloc, dar în apartamente diferite.

„Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit!Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți! Mulțumesc, Dinu Maxer!”, a fost mesajul transmis de Deea Maxer, în urmă cu câteva săptămâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *