Prima pagină » Lifestyle » Beauty » Dinti albi in numai doua minute. Ai nevoie doar de doua ingrediente
Dinti albi in numai doua minute. Ai nevoie doar de doua ingrediente

Dinti albi in numai doua minute. Ai nevoie doar de doua ingrediente

24 mai 2017, 12:46,
BZI.ro, în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:47293;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}
Daca ai dinti albi si stralucitori, intotdeauna faci o impresia buna, insa alimentele si stilul de viata isi pun in timp amprenta pe dantura ta.
Albirea dintilor este o solutie atunci cand consumi alimente colorate, cand bei foarte mult ceai negru si bauturi carbogazoase. Desi multi se duc la medicul stomatolog pentru a fi supusi unei albiri profesionale, costurile sunt, de obicei, destul de mari si nu toti isi pot permite.
Exista insa solutii naturale pentru a-ti albi dintii acasa, fara grija ca iti vei deteriora gingiile.
Primul pas pentru a avea o dantura perfecta este sa tratezi problemele stomatologice  pe care le ai si sa iti faci detartraj regulat. De asemenea, o igiena riguroasa trebuie sa devina o obisnuinta pentru tine.
Asa cum spunneam in alt articol despre albirea dintilor, in prezent, exista o multitudine de paste de dinti cu efect de albire, avand ca substanta activa peroxidul, sub forma de particule fine. Rezultatele sunt vizibile intr-un timp relativ scurt, iar costurile sunt reduse.
Astazi iti prezentam o solutie folosita cu succes de multe persoane deja si pe care o poti folosi si tu cu ingrediente pe care sigur le ai in bucatarie.
Nu ai nevoie decat de doua ingrediente pentru a avea in numai doua minute dintii mai albi cu cateva nuante, fara durere.

Ingrediente:
Cinci lingurite de ulei de cocos
Cinci lingurite de bicarbonat de sodiu
Pune intr-un bol cele doua ingrediente si amesteca-le foarte bine pana cand se formeaza o pasta. Pastreaza pasta in frigider sau in baie si foloseste-o zilnic in locul pastei tale de dinti.
Pune solutia in fiecare zi pe periuta si periaza-ti dintii timp de doua minute, iar efectele vor fi vizibile inca de la prima utilizare.
Uleiul de cocos este excelent pentru a-ti proteja gingiile si pentru a impiedica formarea placii si a tartrului.
Nu uita sa bei bauturile inchise la culoare cu paiul si sa fii mai riguros cu igiena ta dentara pentru a avea cei mai frumosi dinti.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *