Prima pagină » Sport » Dinamo riscă să fie depunctată din cauza lui Dan Nistor! Până când au timp „câinii” să îi plătească suma datorată
Dinamo riscă să fie depunctată din cauza lui Dan Nistor! Până când au timp

Dinamo riscă să fie depunctată din cauza lui Dan Nistor! Până când au timp „câinii” să îi plătească suma datorată

10 oct. 2020, 02:00,
BZI.ro, în Sport

Jucătorul Dan Nistor are de primit 20.000 din partea clubului Dinamo, sumă pe care nu a încasat-o nici până în prezent.

Dinamo riscă să fie depunctată, după ce a pierdut procesul cu Dan Nistor. Mijlocașul are de primit 20.000 din partea clubului din „Ștefan cel Mare”, sumă pe care nu a încasat-o nici până în prezent.
Nistor a cerut executarea verdictului, iar Dinamo are timp până miercuri să îi plătească restanțele jucătorului plecat la Universitatea Craiova în iarnă. Pe data de 14, Comisia de Disciplină va avea o ședință, iar dacă oficialii „câinilor” nu vor demonstra că banii pe care Nistor trebuie să îi primească au fost plătiți, clubul riscă o amendă între 3.000 și 7.000 de lei.

Dacă vor trece încă 15 zile de la ședința Comisiei de Disciplină, iar Dinamo nu va reuși să îi plătească banii lui Nistor, se va trece la depunctare. Astfel, echipa lui Contra riscă să piardă două puncte în clasament. De asemenea, Dinamo mai are datorii și către Adrian Mihalcea, Mattia Montini, Sebastian Moga și Kristian Kostrna, mai menționează sursa citată.

Dan Nistor a ajuns pentru prima oară la Dinamo în 2016, de la Pandurii. După un an, a urmat o scurtă „aventură” la CFR Cluj, după care mijlocașul a revenit în „Ștefan cel Mare”, unde a rămas până la începutul anului 2020, când Craiova a decis să-l cumpere pentru 260.000 de euro.
Mijlocașul a semnat cu gruparea olteană până în 2022.

Dinamo le-a luat fața echipelor din La Liga pentru semnătura lui Garcia

Dinamo a avut concurență serioasă pentru semnătura lui Aleix Garcia. Trei echipe din La Liga l-au vrut pe mijlocașul spaniol, potrivit presei iberice. Granada, Osasuna și Real Valladolid au încercat să-l aducă pe mijlocaș, dar acesta a preferat să vină în România. Aleix Garcia s-a remarcat ca un puști de mare viitor la Villarreal, de unde a fost cumpărat de Manchester City pentru 4 milioane de euro, atunci când avea doar 18 ani.

Cine este Aleix Garcia

Fără să se impună la Manchester City, într-o constelație de vedete, ibericul a strâns totuși nouă meciuri pentru trupa lui Guardiola, dintre care patru chiar în Premier League. A marcat și un gol pentru „cetățeni”, în Cupa Ligii, într-o victorie cu Swansea, 2-1.
Între 2017 și 2019, Garcia a fost împrumutat la Girona, în Catalonia. De altfel, mijlocașul este originar din zonă, fiind născut la Ulldecona, în sudul Cataloniei. În ultimul sezon, Aleix a fost împrumutat la Mouscron, unde a jucat de 25 de ori. A marcat cinci goluri și a reușit trei assist-uri pentru clubul belgian. Spaniolul a avut un mesaj în limba română pentru fanii dinamoviști pe rețelele de socializare.

„Sunt fericit să anunț transferul meu la Dinamo București!”, a scris Aleix Garcia, pe pagina sa de Instagram, alături de un mesaj în limba română „De azi sunt «câine roșu»! Hai Dinamo!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *