Prima pagină » Bursa Barfelor » Din vânzătoari la tonetă a ajuns educatoare! Cică soțul a propulasat-o în carieră
Din vânzătoari la tonetă a ajuns educatoare! Cică soțul a propulasat-o în carieră

Din vânzătoari la tonetă a ajuns educatoare! Cică soțul a propulasat-o în carieră

21 sept. 2024, 02:00, 14 ,
în Bursa Barfelor

Babele bârfitoare vă mai povestesc cum se obțin anumiti posturi prin târg. Norocoasa di astăzi este o doamnă pi numi Tatinuța Plopescu, a cărui soțior e meletar la Brigada din târg. Domnul Ciupilean Plopescu sâ laudă prin toată unitatea că prin pili și relațiuni și-o angajat soția care era vânzătoari la o tonetă, la o creșă de stat din Iași. Cică di când s-a ajuns, Tatinuța nu-și mai încapi în piele și mai că se crede directoari pi acolo, încât colegilii ar faci orice să-i facă vânt. Nu-i di mirari că doamna Plopescu e plină de aere, că și bărbatu-su e fix la fel, măcar asta să aibă și ei în comun, dacă patul și banii nu le împart.

Comentarii
  • Toate panaramile din lume ajung sa educe copilasii.

    Oare cum patrunde in interiorul sistemului acest gen de oameni ?

    Toata lumea stie, dar nimeni nu are curajul sa ofere pe tava detaliile.

  • Asta nu e nimic, a lucrat cinstit inainte.
    Dar ce facem cu Denisuka (a lui) Roma(i)n de la Oshohoiul de Komarn care a făcut videochat și acum preda la copilași? Părinții știu asta.

    • Asa,si? E ilegal sau ce?

      • Nu, dobitocule. iti vin copiii acasa (pe care nu ii ai, dupa indiferentza abordarii > probabil sunt in wc), educati de o curwa. Ii mutileaza pe viatza… Bine, sunt si exceptii: Maria Egipteanca

  • Alin Popescu

    Si la un renumit colegiu privat din Iasi este o fosta operatoare de telefonie mobila care este educatoare si se poarta cu copii la fel cum se purta cu clientii , ii jigneste, ii pedepseste doar pentru ca ei vor sa se joace, sa alerge sau sa vorbeasca. Program de invatamant O , educatie O, intai ar trebui educata ea si apoi sa educe copiii. Pacat de colegiu, de dotarile lui, daca nu are personal corespunzator.

  • Salariile oricum sunt cam la fel și la vânzătoare și la educatoare, așa ca mare diferența nu e 🤣🤣🤣

  • Analia Iurascu

    Și la asistente este jale …din orice meserie ajung asistente,se baga in patul mai multor doctori ,manageri de spitale,distrug familii,umilesc pacienții,vin îmbrăcate ca pe centura,se dau cu parfum de îți vine să vomiti,fura ,iar multe au bărbații plecați la muncă afara …de mers la Recuperare ,Spiridon,Socola plin de exemple…

    • Mai uşor cu Spiridonul, voi nu vedeţi că se scrie doar de bine despre Spiridon! Să trăiască managerul că a ştiut să se descurce şi pe lângă cine să se lipească, ca să aibă linişte! Acum totul e roz în spital!

    • Codruţa nu protejează Spiridonul, protejează managerul, pentru „că e frumuşel foc”. Oricine i-a văzut cum interacționează, și-a dat seama că este ceva la mijloc. Pentru domnul „frumuşel foc”, ea o să aibă pe conştiinţă toate suferinţele pacienţilor.

  • Voi cei de la presa mai informati-va înainte de a publica un articol,persoana la care faceți referire chiar are o facultate de psihologie si nu e terminată de curând,adică e făcută arunci când chiar se învața pe bune,și chiar daca a fost vânzătoare ,deși știu sigur că nu a fost,nu știu dacă chiar contează ,toți pornim de undeva,vânzător ,personal curățenie,îngrijitor,infirmier etc,așa că e cazul să vă cam potoliți,sunt subiecte mult mai grave cred.Si chiar nu am nici un motiv să ii iau apărarea!

    • Taci, dacă habar nu ai!

      Sunt informați, că Popescu i-a povestit toată casa lui unei ziariste de la BZI! Păcat de fanteziile lui!

    • Sunt informați! Chiar el a povestit unei tipe de la presa tot ce se petrece in casa lor! Dacă nu ai habar nu te bagă!

    • Poți spune ca toți au pornit de jos in cazul unui doctor, profesor univ., afacerist, dar asta e doar educatoare, adică tot jos!

  • Lasă ca sunt atâția absolvenți de psihologie care nu lucrează in domeniu, ca are o facultate nu justifica nimic! Doamna sa-l învețe pe sot ce sa le povestească și cu ce sa nu se mai laude colegilor de la munca, dacă vrea sa nu mai fie subiect de presa. La câte a povestit el fix la presa, ai subiecte un an!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024