Prima pagină » Cancan ultimă oră » Din ce își câștiga Florin Piersic Jr. banii, înainte de a fi celebru! Totul se întâmpla pe vremea când se afla în New York

Din ce își câștiga Florin Piersic Jr. banii, înainte de a fi celebru! Totul se întâmpla pe vremea când se afla în New York

09 iun. 2022, 22:15,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Fiul lui Florin Piersic, Florin Piersic Jr., a făcut tot posibilul, de-a lungul vieții sale, să iasă din umbra celebrului său tată, fapt declarat chiar de el în numeroasele interviuri acordate de când a intrat în lumina reflectoarelor.

Ei bine, însă, un lucru pe care admiratorii săi nu l-au știut niciodată despre el este acela că, în urma cu aproape trei decenii, pe vremea când avea vârsta de doar 25 de ani, acesta și-a câștigat primii bani la New York. Iată ce a făcut la momentul respectiv pentru a-și câștiga traiul!

Florin Piersic Jr: „Făceam asta zilnic, cam 16-17 ore pe zi”

Înainte de a deveni cunoscut, Florin Piersic Jr. a plecat în New York, cu scopul de a-și face o carieră și de a ieși din umbra celebrului său tată, care a fost și este un actor extrem de îndrăgit și apreciat de către toți românii, respectiv Florin Piersic.

La momentul acela, bărbatul a plecat din România cu un plan bine pus la punct, așa că gândul său a fost acela să se angajeze într-un restaurant unde vin foarte multe celebrități din lumea filmului pentru a putea intra în contact cu oameni din cinematografie.

Fiul lui Florin Piersic credea că „tot ce zboară se mănâncă”

Cu toate acestea, după spusele sale, credea că „tot ce zboară se mănâncă”, asta pentru că, în realitatea, lucrurile au stat diferit, dat fiind faptul că el a lucrat mai bine de trei luni în spate, mai precis, la spălatul vaselor.

„A trecut mult timp şi memoria mă înşală. Am spălat vase, la maşină. Le clătești, mai întâi, apoi le pui într-un cub mare, la vreo 200 de grade. Făceam asta zilnic cam 16-17 ore pe zi, timp de trei, patru luni. Aveam 25 de ani. Credeam că tot ce zboară se mănâncă. Credeam că, dacă eram la New York, o să mă vadă Steven Spielberg”, a mărturisit Florin Piersic Jr., în cadrul unei emisiuni TV

Norocul nu i-a surâs la momentul respectiv și chiar după ce a plecat de la locul de muncă, cineva i-a transmis că Al Pacino a filmat în restaurantul unde el a fost angajat.

„E vorba de vârstă. Mai ales dacă lucrezi la un restaurant, eventual trecând de la spălat vase la chelner, poți să te întâlnești cu un actor cunoscut și să îi spui: sau să îi scrii numărul de telefon pe un șervețel. Exact după ce am plecat, a doua zi, mi-a zis cineva că a filmat Al Pacino în restaurantul ăla”, a mai spus acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *