Prima pagină » Actualitate » Din ce in ce mai multe prostituate iesene se intorc pe strazi! Iata ce tarife practica
Din ce in ce mai multe prostituate iesene se intorc pe strazi! Iata ce tarife practica

Din ce in ce mai multe prostituate iesene se intorc pe strazi! Iata ce tarife practica

01 nov. 2013, 19:24,
Ana Oleinic, în Actualitate
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:399131;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

@ Numai joi seara, politistii din cadrul Sectiei 3 au aplicat patru amenzi @ Fetele erau noi in cea mai veche meserie din lume, insa practicau tarife piperate @ In ultima perioada, au reaparut din ce in ce mai multe prostituate pe strazile orasului, iar numarul celor care ofera servicii sexuale contra cost in apartamente ramane, de asemenea, destul de mare

Politistii ieseni remarca o crestere ridicata a numarului de prostituate care acosteaza barbati in plina strada. Anul trecut, femeile de moravuri usoare puteau fi gasite, in special, in anunturi publicate in ziare sau pe internet si chiar aveau apartamente special inchiriate pentru a-si putea desfasura activitatea. Numarul celor care stateau la colt de strada scazuse.

Studentele, cele de lux, sau cele care fac parte din retele sunt tot in apartamente. Pe strada au aparut fete noi, fie independente, fie coordonate de cate un individ care incearca sa scoata profit de pe urma lor. Trendul va ramane probabil tot spre apartamente, pentru ca exista tendinta ca cele noi sa fie racolate de cei vechi in meserie”, spun politistii care tin fenomenul infractional sub supraveghere. Fetele pot fi gasite, in general, pe strada Strapungerii Silvestru, pe bulevardul Nicolae Iorga, vizavi de restaurantul Suflaki si langa Vama, pe strada Anastasie Panu, la Hala Centrala si in Bucium. Cu toate ca actul sexual are loc in masina clientului, tarifele cerute sunt destul de piperate: 80 de lei ora, si 200 de lei intreaga noapte.

„La nivelul Politiei Municipiului se monitorizeaza fenomenul, exista politisti specializati care documenteaza activitatea infractionala in acest domeniu, iar politistii de la sectii fac verificari seara de seara. Numai aseara (joi seara – n.r.), politistii din cadrul Sectiei 3 au aplicat patru sanctiuni contraventionale pentru acostarea clientilor in vederea practicarii prostitutiei. De asemenea, pot sa va mai spun ca avem in lucru 12 dosare penale pentru prostitutie. Sanctiunile pe care le aplicam variaza intre 500 si 1500 de lei”, a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi. Sanctiunile nu le descurajeaza pe tinerele care satisfac orice dorinta sexuala contra cost, iar asta pentru majoritatea amenzilor raman neplatite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *