Prima pagină » Cancan » Din ce face bani Orianda, soţia lui Călin Donca. „Trăim o viaţă ca şi regii de acum 200 de ani!”

Din ce face bani Orianda, soţia lui Călin Donca. „Trăim o viaţă ca şi regii de acum 200 de ani!”

03 sept. 2024, 14:45,
în Cancan

Multă lume se întreabă din ce face bani Orianda, soţia lui Călin Donca, ținând cont de problemele avute când bărbatul a fost reținut. Ei bine, pe lângă faptul că femeia deține o sală de fitness, ea ține și seminare în natură. Iar din acest punct de vedere, Orianda Donca se descurcă de minune deoarece are destui clienți.

Orianda Donca a fost şi ea anchetată în dosarul în care soţul ei a fost arestat preventiv, dar a fost lăastă în libertate deoarece cuplul are cinci copii. Călin Donca a fost eliberat după trei luni şi este cercetat în continuare pentru înșelăciune și operațiuni de manipulare a pieței de capital.

Din ce face bani Orianda, soţia lui Călin Donca

La cei 35 de ani pe care îi are, Orianda Donca are o condiţie fizică de invidiat, face mult sport şi deţine o sală de fitness. În plus, de ceva vreme, soția lui Călin Donca ţine și seminare în natură. Recent, a postat pe InstaStory un clip în care le vorbea cursanţilor despre dependenţa de partener şi are inclusiv susţinerea soţului ei în acest domeniu, potrivit as.ro.

Astfel, Călin Donca promovează şi el această nouă activitate în care e implicată soţia lui, Orianda. Cuplul are 5 copii, ceea ce i-a fost de mare ajutor soției lui Călin atunci când acesta a avut probleme cu legea. Orianda a fost şi ea anchetată în dosarul în care Călin Donca a fost arestat preventiv, dar autorităţile nu pot lua măsuri împotriva ei, având în vedere că este mamă a 5 copii. Mamele care au cel puţin 3 copii nu pot fi arestate, conform legii.

Călin Donca a fost eliberat din arestul preventiv după 3 luni. El este cercetat pentru înșelăciune și operațiuni de manipulare a pieței de capital.

Ce spune Călin Donca despre soţia sa

Cu câteva luni înainte să fie acuzat de evaziune fiscală, Călin Donca a vorbit despre cum a cunoscut-o pe soţia sa, dar şi despre viaţa pe care o duceau. Mai mult, acesta a dezvăluit şi cum făcea Orianda Donca bani.

„M-am întâlnit cu Orianda în urmă cu aproape 15 ani într-un seminar pe care eu îl susţineam şi mi-a plăcut lucrul acesta pentru că eu întotdeauna am considerat că o femeie care va sta cu mine mulţi ani să aibă o gândire cu care să mă asemăn. Altfel, să o iau din club sau cine ştie de pe unde, nu ar fi în concordanţă cu ceea ce gândesc eu despre viaţă. Din motivul acesta, ne-am şi potrivit aşa bine pentru că şi ea căuta dezvoltarea.

A fost agentul meu cel mai bun în vânzări pe publicitate. Aducea bani, făcea bani şi îi făcea într-un mod bun pentru că, în cel mai rău caz în care pierdem tot, eu te iau de mână şi vindem ceva pe stradă. Eu când am picat, nu am picat mai jos decât atunci când ne-am cunoscut. Ea de acolo m-a luat. La ora actuală trăim o viaţă ca şi regii de acum 200 de ani. Este foarte greu să realizăm cât de bine trăim că avem un WC în casă. Este un mare lux pentru că vecinii noştri aveau WC-ul în curte”, a mai precizat Călin Donca în podcast-ul Fiţă cu Adiţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *