Prima pagină » Cancan ultimă oră » Din ce face bani Daniela Moraru, iubita lui Cheloo? Partenera juratului iUmor e ţinută ascunsă de ochii presei

Din ce face bani Daniela Moraru, iubita lui Cheloo? Partenera juratului iUmor e ţinută ascunsă de ochii presei

13 mart. 2022, 09:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Cheloo formează de ceva timp o relație de iubire cu Diana Moraru. Cei doi au împreună o fată și un băiat, cu care locuiesc de parte de agitația din oraș. Juratul de la iUmor s-a mutat în localitatea prahoveană Breaza.

Cheloo este foarte atent de fiecare dată cu noua sa familie, să nu fie văzută de ochii presei. Cântărețul evită să vorbească despre iubită sau despre copiii lor.

”Lumea e preocupată de monden, de viața mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. […] Dacă mă întrebi de viața personală, nici nu mă interesează”, a spus Cheloo, în urmă cu ceva timp.

Pe numele său real, Cătălin Ştefan Ion, apare foarte rar alături de partenera sa de viață. Ultima oară când cei doi au fost zăriți împreună, a fot la a doua ediție a Campionatului Național de Rally Raid, din Bistrița. Cheloo a participat în cadrul concursului de automobilism sportiv, drept pilot, în timp ce iubita sa i-a fost copilot.

Care este job-ul partenerei lui Cheloo?

Din păcate, nu știm exact cu ce se ocupă mama copiilor lui Cheloo, dar un lucru îl știm sigur, „meseria” ei este aceea de a-i fi cântărețului aproape. Daniela Moraru a fost văzută în public doar când l-a „asistat” pe partenerul său.

Familia, un subiect sensibil pentru Cheloo

În urmă cu doi ani, unul dintre concurenții de la iUmor a spus într-un roast că el și-a părăsit familia, rapperul și-a ieșit din minți. De aici ne putem da seama că, familia este un subiect sensibil pentru Cheloo.

”Ce ştii tu despre familia mea? Că aici e un punct sensibil. Fratele tău îţi cere zece minute să mergi cu mine afară ca să reglăm o situaţie simpatică. Poate facem un altfel de roast. Eu pentru asta, dacă astăzi n-aş fi fost condamnat pentru 0,6 grame de iarbă oferite unui fraier, poţi să tai la montaj sau nu, eu te-aş fi călcat pe tine în picioare şi mi-aş fi asumat bărbăteşte un dosar penal”, a spus Cheloo, la vremea respectivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *