Din ce face bani Adi Rus, soțul Vlăduței Lupău, după ce s-a retras din fotbal. Afacerea din care câștigă sume frumoase

06 oct. 2023, 11:39
BZI.ro, în Cultural

După ce s-a retras din fotbal Adi Rus face bani dintr-o afacere bine gândită, iar asta îi aduce câștiguri frumoase. Vlăduța Lupău este cunoscută de toată lumea, fiind una dintre cele mai apreciate artiste de muzică de petrecere, în timp ce soțul ei preferă să rămână în umbra reflectoarelor.

Artista și Adi Rus, fostul portar al echipei CFR Cluj, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mulți ani. Cei doi au împreună un băiețel, pe nume Iair, care a împlinit deja un an.

Din ce face bani Adi Rus, soțul Vlăduței Lupău

Adi Rus a petrecut mare parte din cariera sa de fotbalist pe marginea terenului, dar numele său a devenit cunoscut după ce a fost implicat într-un incident controversat. În anul 2015, el a fost suspendat pentru 20 de meciuri, după ce a fost fost implicat într-o altercație cu un suporter al echipei adverse, împreună cu fratele său, Ionuț Rus, conform informațiilor de pe redacția.ro.

După retragerea sa din fotbal, Adi Rus și-a început o carieră în antreprenoriat, deschizând o companie de securitate în Cluj-Napoca, care a avut un mare succes. Cu toate acestea, Adrian Rus nu a reușit să depășească veniturile soției sale, care obține câștiguri semnificative din muzică, acest lucru fiind recunoscut chiar de către el într-un moment dat. Fostul fotbalist a beneficiat de sprijin în afaceri din partea familiei sale.

Familia lui Adrian Rus este bine cunoscută în lumea afacerilor

Tatăl lui Adrian Rus a ocupat poziții importante în Ministerul Afacerilor Interne, inclusiv cea de chestor de poliție și secretar de stat. Toma Rus a fost responsabil de Brigada de Combatere a Criminalității Organizate din Cluj până în decembrie 2006.

După aceea, el sa retras din activitate și a investit într-o fermă de bizoni în Recea Cristur. De asemenea, a preluat conducerea unei firme de securitate împreună cu fiul său, conform sursei citate.

Vlăduța și Adi Rus au o casă spectaculoasă

Îndrăgita artistă Vlăduța Lupău și-a construit, de la zero, o casă spectaculoasă împreună cu soțul ei, Adi Rus. Cei doi s-au mutat de câteva luni în superba locuință, care are un interior la care multă lume visează. Recent, Vlăduța Lupău a împărtășit cu fanii mai multe imagini din vila de lux, de care este foarte mândră.

Artista s-a mutat de câteva luni, cu familia, în noua locuință din Cluj-Napoca, o vilă luxoasă, supraetajată, pe care a construit-o împreună cu soțul ei, Adi Rus, de la zero. Artista este mândră foc de noul cămin pe care și-l dorea de mulți ani și împărtășește cu fanii ei, ori de câte ori are ocazia, imagini spectaculoase din interiorul casei. Vlăduța Lupău s-a implicat cu totul în amenajarea casei și a ales personal culorile, modul de amenajare, dar și mobila.

Adi Rus face bani dintr-o afacere bine gândită, iar asta îi aduce câștiguri frumoase cu care își poate răsfăța familia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *