Prima pagină » Actualitate » Din ce câștigă Diana Munteanu mai mulți banii: „Este cea mai mare dragoste a mea!”

Din ce câștigă Diana Munteanu mai mulți banii: „Este cea mai mare dragoste a mea!”

16 feb. 2024, 12:14,
BZI.ro, în Actualitate

Diana Munteanu a rămas îndrăgostită de televiziunea. Diana Munteanu a dezvăluit din ce câștigă mai mulți banii. Vedeta a susținut că se poate ocupa și de zona de online, însă niciodată nu va renunța la aparițiile televizate.

Din ce câștigă Diana Munteanu mai mulți bani

Diana Munteanu consideră că parcursul ei din televiziune nu o poate opri din a se ocupa și de zona de online. Prezentatoarea TV este de părere că cele două merg mână în mână, deși nu crede în conceptul de influencing.

Diana Munteanu a mărturisit care este principala ei sursă de venit și cum gestionează comentariile răutăcioase din mediul online. Pe Instagram, Diana Munteanu are o comunitate numeroasă de aproape 580.000 de urmăritori. Datorită acesteia, prezentatoarea de la „Super Neatza de Weekend” este abordată de diverse companii pentru a le promova online. Deși consideră televiziunea prima ei pasiune și marea dragoste, dar și principala sursă de venit, vedeta este recunoscătoare că se poate ocupa de ambele zone în paralel.

Diana Munteanu a practicat atletismul în adolescență și este absolventă UNATC, secția Actorie. Primii pași în televiziune i-a făcut la MTV, în calitate de VJ. După ceva timp, Diana a semnat cu Antena 2, unde a prezentat mai multe emisiuni, iar în prezent este gazda matinalului „Super Neatza de Weekend”, de la Antena 1.

„Pot spune că sunt mână în mână amândouă. Pe mine, personal, televiziunea m-a ajutat foarte mult. Suntem o gașcă foarte faină acolo, la Neatza, și ne simțim foarte bine. Pentru mine, televiziunea este primul lucru și cea mai mare dragoste. Social media este ceva ce pot face în paralel. Nu-i ușor, că nu e nimic ușor nici acolo, dar cred eu că se combină foarte bine. N-aș putea să spune că una e mai bună decât cealaltă. Social media și Instagram ar trebui să fie pentru noi toți un hobby, nu neapărat muncă”, a spus Diana Munteanu.

Diana Munteanu: „Social media nu poate fi comparată cu televiziunea“

Diana Munteanu nu crede în conceptul de influencing și consideră că, pentru a fi un model pentru ceilalți, trebuie să meriți acest statut. Nu îi neagă calitățile și utilitatea însă, din punctul ei de vedere, social media nu poate fi comparată cu televiziunea.

„Nu cred nici măcar în treaba asta cu influencingul, așa cum e descrisă în ziua de astăzi. Cred că influencingul trebuie să fie altceva. Adică să poți să fii un model pentru oamenii de acolo trebuie să faci niște lucruri. E o discuție foarte amplă. E bun și social media într-o măsură, dar clar nu se compară cu ce înseamnă televiziunea pentru mine. Televiziunea este prima dragoste, marea dragoste și familia mea”, a mai explicat prezentatoarea.

În ceea ce privește ura din mediul online, cu care toate persoanele publice se confruntă, Diana Munteanu, nu are parte de foarte multe comentarii negative. Prezentatoarea TV este recunoscătoare pentru comentariile apreciative pe care le primește frecvent, mai ales de la femei.

„Mai văd comentarii despre faptul, spre exemplu, că sunt prea slabă. Mie nu mi se pare că sunt prea slabă. Eu sunt o persoană normală. Adică pentru niște țări normale. Eu dacă mă duc acum în orice altă țară, sunt o persoană absolut normal. Poate pentru România standardele sunt puțin diferite. Și ce mă bucură să văd în ultima vreme, în ultimii ani, mesajele frumoase vin de la femei, vin de la doamne”, a mai spus Diana Munteanu, care a dezvăluit din ce câștigă mai mulți banii.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *