Prima pagină » Cancan » Din ce câștigă bani Maria Covasa de la Insula Iubirii. Ea se laudă că este influencer chiar dacă alta este ocupația ei permanentă

Din ce câștigă bani Maria Covasa de la Insula Iubirii. Ea se laudă că este influencer chiar dacă alta este ocupația ei permanentă

05 sept. 2024, 14:55,
în Cancan

Chiar dacă se laudă că ar fi influencer, alta este modalitatea prin care câștigă bani Maria Covasa de la Insula Iubirii. Între timp, blondina s-a despărțit de partenerul ei, cu care venise la emisiune pentru a-și testa relația și s-a afișat cu câteva personaje. Recent, a fost postată pe rețelele de socializare o imagine cu Maria la locul de muncă, iar comentariile nu au întârziat să apară.

Maria de la Insula Iubirii a fost în centrul atenției datorită interacțiunilor ei cu Marcel. Ispita masculină a pus ochii pe ea și a luptat să se apropie cât mai mult de concurentă. Doar că, ce să vezi? Blondina s-a îndreptat, în ultimele ediții ale show-ului, spre Alin Simoiu, cel care i-a dat țeapă după ce și-a făcut rolul de ispită. Maria nu s-a întors nici la Dani Boy, dar s-a cuplat cu Beni. Idila n-a mers, așa că fiecare și-a văzut de drum. Mulți s-au întrebat care sunt noutățile din viața tinerei și cu ce se mai ocupă ea.

Maria Covasa, în căutarea unui nou început

După sfârșitul show-ului, toți participanții de la Insula Iubirii s-au întors la activitățile lor de zi cu zi. Ce-i drept, se bucură de multă atenție după ce au apărut pe micile ecrane, iar fanii show-ului îi urmăresc cu sufletul la gură. Spre exemplu, Maria Covasa s-a cuplat cu Beni după emisiune, însă lucrurile n-au fost de lungă durată. Nu s-a mai împăcat cu Dani Boy, fostul ei iubit, însă acesta s-ar fi combinat cu fosta lui Beni pentru a afla detalii din idila trăită de Maria cu ispita masculină. Or, cel puțin asta spunea Beni la testimoniale, după ultima ediție a competiției.

Maria a apărut și-n compania lui Raffaelo, un tânăr devenit cunoscut după participarea lui la Puterea Dragostei, emisiunea difuzată pe Kanal D acum câțiva ani. Acesta este artist și destul de urmărit pe rețelele de socializare. Au colaborat pentru un proiect, motiv pentru care blondina a apărut în compania lui în emisiunea lui Capatos. Acolo, tânăra le-a dezvăluit tuturor că se poate numi acum influencer, căci este din ce în ce mai urmărită în mediul online și are diverse campanii.

Din ce câștigă bani Maria Covasa de la Insula Iubirii

După ce s-a lăudat că ar fi influencer, afirmația ei a stârnit un val de reacții în rândul internauților. Și aceasta în special după ce au apărut imagini cu ea de la actualul loc de muncă. În viața de zi cu zi, Maria Covasa ar fi de fapt vânzătoare la Fornetti, într-un supermarket din Capitală. Cineva a văzut-o pe fosta concurentă de la Insula Iubirii și a ținut să împărtășească imaginea pe TikTok, unde a pornit un val de reacții.

Ce-i drept, tânăra are un job stabil, iar munca este întotdeauna de lăudat. Chiar dacă unii cârcotași au găsit motiv de amuzament, alții au lăudat-o pentru faptul că este o fată muncitoare și, în ciuda aparițiilor ei la TV, ea muncește de zor.

„Muncește la Fornetti, nu cerșește. Bravo, Maria! Să muncești nu e o rușine. Dacă încearcă pe lângă job să mai facă și altceva, mai bine.”

„Decât să cerșească tap tap-uri, mai bine așa. Felicitări, Maria.”

„Bravo că muncește. E o fată cu picioarele pe pământ.”

„Muncește de mult timp acolo, bravo ei.”

„Jos pălăria”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *