Prima pagină » Actualitate » Din ce câștigă bani fiica lui Ion Țiriac: S-a angajat în Dubai!
Din ce câștigă bani fiica lui Ion Țiriac: S-a angajat în Dubai!

Din ce câștigă bani fiica lui Ion Țiriac: S-a angajat în Dubai!

22 oct. 2024, 08:15,
în Actualitate

Ioana Țiriac, fiica cunoscutului miliardar român Ion Țiriac, s-a stabilit în Dubai, unde și-a construit o carieră impresionantă în afaceri. Astfel, multă lume nu știe din ce câștigă bani Ion Țiriac. Aceasta a ales sectorul imobiliar, un domeniu în plină expansiune în emirate.

Din ce câștigă bani fiica lui Ion Țiriac

Ioana Țiriac, în vârstă 27 de ani, nu a optat pentru o carieră în sport, domeniu în care tatăl său a excelat, ci a ales să se îndrepte spre sectorul imobiliar, un domeniu în plină expansiune în emirate.

După ce a terminat liceul în București, Ioana Țiriac a decis să își continue studiile în Statele Unite și a ales Miami ca destinație pentru a-și dezvolta cunoștințele academice. Fiica faimosului miliardar s-a specializat în economie, ceea ce i-a oferit baza necesară pentru a naviga cu succes în lumea afacerilor. Odată ce a finalizat studiile, Ioana a decis să se mute în Dubai, un oraș cunoscut pentru oportunitățile sale economice și stilul de viață extravagant.

Potrivit mamei sale, Sophie Ayad, Ioana Țiriac a intrat pe piața imobiliară din Dubai cu multă determinare și entuziasm. Recent, Sophie a împărtășit cu urmăritorii săi de pe rețelele sociale o fotografie cu fiica sa, alături de mai mulți agenți imobiliari, prin care fanii au putut să vadă reușitele profesionale ale Ioanei. Tânăra a reușit să câștige respectul colegilor săi și al clienților și pare să aibă un succes de invidiat în aceast domeniu.

Ce relație are Ioana cu tatăl său

Ioana Țiriac provine dintr-o familie influentă, tatăl ei, Ion Țiriac, fiind o figură marcantă atât în lumea sportului, cât și în afaceri, cu o avere estimată la 2,1 miliarde de dolari. Ion Țiriac și Sophie Ayad, o jurnalistă de origine egipteană, au fost căsătoriți timp de nouă ani și au împreună doi copii: Ioana și fratele ei, Karim. De asemenea, miliardarul mai are un alt fiu, Alexandru Ion, dintr-o relație anterioară cu fostul fotomodel Mikette Von Issenberg.

Ion Țiriac a precizat că, în ciuda averii sale considerabile, el și-a învățat copiii să își construiască propriile cariere și să aprecieze munca grea. Miliardarul a subliniat că are 33 de copii, iar averea sa va fi împărțită în mod egal între aceștia.

„Mereu mi-au plăcut femeile, nu pot să explic acum din ce motiv. Am 3 copii legitimi, dar am 33 în total. Nu îmi poartă numele, dar după dispariția mea, averea va fi împărțită în 33 de părți egale. Toată lumea va primi aceeași sumă”, a spus Ion Țiriac.

Recent, Ioana Țiriac s-a fotografiat într-o ipostază inedită pentru ea și a stârnit o mulțime de comentarii pe internet.

„Asta e o poză rară”, a exclamat unul dintre urmăritorii tinerei.

Trebuie precizat că Ioana Țiriac beneficiază pe rețelele de socializare de o comunitate impresionantă, care cuprinde câțiva zeci de mii de internauți.

Imaginile au făcut vâlvă prin cercul de urmăritori ai tinerei, însă nu la fel de tare ca pozele pe care Ioana Țiriac le încarcă constant pe rețelele de socializare.

Altfel, puțini români știu din ce câștigă bani fiica lui Ion Țiriac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`