Prima pagină » Cancan » Din ce a construit Emi Pian vila sa uriașă

Din ce a construit Emi Pian vila sa uriașă

20 aug. 2020, 14:01,
în Cancan

Din ce a construit Emi Pian vila sa uriașă în care organiza petreceri fastuoase alături de rude şi prieteni. Florin Mototolea avea o plăcere să petreacă alături de familie şi prieteni. De cele mai multe ori evenimentele erau ţinute în curtea vilei sale spaţioase. Casa are două etaje şi o curte generoasă, unde pe timpul verii se făceau
grătare.

Din ce a construit Emi Pian vila sa uriașă

Pentru vila să, Emi Pian a dat o comandă pentru mai multe corpuri din mobilier alb, cu puțin timp înainte să fie înjunghiat Trei piese au fost montate de pereți, alte trei pe podea, pentru a putea fi puse nenumăratele sticle de whisky, coniac, șampanie și vin cu care Emi Pian își trata apropiații. De altfel, mândru de barul său, Emi Pian s-a fotografiat sprijinindu-se de el, arătându-le amicilor colecția de băuturi scumpe.

Emi Pian a fost înjunghiat de Napy

Emi Pian şi-a construit o vilă uriaşă după bunul plac, însă nu a reuşit să se bucure de ea. Interlopul a fost ucis în dimineața zilei de marți, 4 august, de un bărbat zis Napy, dintr-o grupare rivală, clanul Rinu. Ulterior, fraţii interlopului Emi Pian, Ciprian şi Graţian, au fost reţinuţi de procurorii Parchetului Capitalei, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

Fraţii lui Mototolea au fost arestați preventiv, joi, pentru 30 de zile, fiind acuzați că au încercat să îl omoare pe cel care l-a ucis pe liderul clanului Duduianu. În cauză au fost reținute trei persoane, identificate de polițiști cu inițialele „D.V., D.L. și D.I.G.”.

Din ce a construit Emi Pian vila sa uriașă. Florin Mototolea a fost lovit la cap, față și brațe

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul București, în noaptea în care a murit Emi Pian, în jurul orei 02.00, cei trei inculpați „l-au agresat pe numitul G.E.R., (Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, principalul suspect în crimă) cu intenția de suprimare a vieții acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele și cu obiecte contondente și tăietor-înțepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feței și brațelor, care au impus internarea sa”.

Emanuel Gheorghe este cercetat în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, în stare de arest preventiv. Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat mortal într-un conflict izbucnit în timpul unei partide de barbut. La acel conflict au participat şi cei doi fraţi ai interlopului, care sunt în arest preventiv.

Ciprian Pian, fratele lui Emi Pian, avertisment pentru apropiați

Fratele lui Emi Pian a transmis un avertisment pentru apropiati.

„Chiar te rog din sufletul meu, care te vezi în stare să îmi iei șapca din cap și să nu mai mi-o dai, să îți ajute Dumnezeu și Isus Hristos. Ai înțeles? Și mai departe, înțelegeți voi. Că văd că ați avansat așa… v-am lăsat în pace să văd unde ajungeți fiecare… direct la țigani mă refer.

Care ai ceva de spus, spune-mi în față, nu pe Facebook (…) Care ai ceva cu mine sau cu frații mei! Eu pe ține te-am sunat și ți-am spus: «Ai dreptate! Fă ce vrei tu!»

Dar voi nu țineți cont! Nu ai voie să mai faci live-uri, că e urât, la vârstă noastră să mai facem live-uri, la 35 de ani. Cine să ne vadă?

Cine mi-a luat șapcă din cap, ori acum, ori peste 10 ani, tot trebuie să mi-o dea înapoi.

Alții pronunțați numele meu. Nu aveți minte. Cine pronunță numele nostru trebuie să fie cum trebuie, nu așa oricine”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *