Prima pagină » WoW! » Sanatate si frumusete » Digestie stimulată cu suc natural – Remediu anti toxine

Digestie stimulată cu suc natural – Remediu anti toxine

01 oct. 2021, 10:06,
BZI.ro, în WoW!

Cine vrea să slăbească, ştie că nu e deloc uşor. Nu e ca şi cum astăzi începi dieta, iar duminică deja se văd roadele. Ai nevoie de timp, răbdare şi obiceiuri sănătoase. Dieta cardiologilor, spre exemplu, este mai mult un stil de viaţă, menit să te obişnuiască cu practici mai sănătoase pentru organismul tău. În afară de faptul că trebuie să ai grijă cu ceea ce mănânci, se spune că e bine să bei un suc ce favorizează procesul de digestie şi luptă cu toxinele din corp.

Inestetic este, fără îndoială, acel strat de grăsime de pe burtă. În timp, din nefericire, el poate să se mărească. Iar apoi, greutatea îşi spune cuvântul în ceea ce priveşte funcţionarea sistemului cardiovascular, putând duce la hipertensiune şi colesterol mărit. Şi să nu uităm nici de diabet. Dacă şi aşa ştii că ai un indice glicemic mare, ideal este să ai şi mai multă grijă de tine. Uite ce suc poţi bea ca să stimulezi procesul de digestie şi să elimini cât mai multe toxine.

Digestie stimulată cu suc natural – Remediu anti toxine

Nu uita nici de exerciţiile fizice. Mai ales dacă locuieşti la apartament, ai nevoie să îţi ajutesti regimul zilnic, astfel încât să-ţi introduci în program minim o jumătate de oră de mişcare. Atenţie: plimbarea prin parc nu e chiar mişcarea ce ajută la slăbit. Ideal este să mergi la pas alert, să faci drumeţii în fiecare săptămână, să te apuci de grădinărit, să urci scările fără ajutorul liftului şi nu numai.
De asemenea, e bine să respecţi şi orele la care serveşti masa şi, foarte important, să nu sari peste micul dejun, spre exemplu. De ce? Pentru că înfometarea nu este o soluţie.

Iată şi reţeta de suc ce stimulează procesul de digestie, dar lupt[ şi cu unele toxine din organism.

Ingrediente:

  • 1 lămâie
  • 500 ml apă
  • 1 linguriță de ghimbir măcinat
  • 1 linguriță de praf de scorțișoară (sau un bețișor)
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 linguriță de oțet

Mod de preparare:

Spală bine lămâie şi tai-o în mai multe bucăţi. Pune apoi toate ingredientele într-un blender şi mixează până în momentul în care obţii un suc omogen.
Se spune că e bine să bei acest suc seara, înainte de a te băga în pat. Astfel îţi vei stimula procesul de slăbire. Important de menţionat este faptul că multe regimuri hipocalorice, precum dieta daneză, dau rezultat pe termen scurt. Dacă însă vrei să îţi îmbunătăţeşti viaţa în general, fă mici schimbări şi respectă-le. Numai aşa nu vei mai fi tentat să renunţi după câteva zile de dietă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *