Prima pagină » Cancan » Diferența de vârstă dintre Valeriu Gheorghiță și Monica Bîrlădeanu. Puțini cunoșteau acest aspect

Diferența de vârstă dintre Valeriu Gheorghiță și Monica Bîrlădeanu. Puțini cunoșteau acest aspect

10 oct. 2024, 09:35,
Cezar Bulgaru în Cancan

Pe 5 octombrie, la Palatul Snagov, a avut loc nunta lui Valeriu Gheorghiță cu Monica Bîrlădeanu, dar puțini invitați știau de diferența de vârstă dintre ei.

Mireasa, care a impresionat purtând două rochii spectaculoase, este cu câțiva ani mai în vârstă decât soțul ei.

Diferența de vârstă dintre Valeriu Gheorghiță și Monica Bîrlădeanu

Monica Bîrlădeanu a ales să îmbrace rochia de mireasă la vârsta de 45 de ani. Actrița și prezentatoarea TV s-a căsătorit sâmbătă cu Valeriu Gheorghiță, medic militar și coordonator al campaniei de vaccinare împotriva COVID-19. Mireasa a atras toate privirile în două ținute elegante, care au evidențiat frumos silueta sa.

Monica Bîrlădeanu face primii pași spre altar, aceasta fiind prima sa căsătorie. Deși actrița a mai avut o logodnă în trecut, nu a fost până acum o mireasă. Soțul său, Valeriu Gheorghiță, are însă o experiență anterioară, fiind căsătorit înainte și având doi copii din fostul său mariaj. La începutul relației lor, au circulat zvonuri conform cărora medicul ar fi încă căsătorit, dar Monica a clarificat că acesta este un bărbat divorțat.

Un aspect mai puțin cunoscut este că Valeriu Gheorghiță este mai tânăr decât actrița cu câțiva ani. Medicul s-a născut pe 25 mai 1982, conform surselor disponibile. Astfel, în primăvara acestui an, a împlinit 42 de ani, în timp ce frumoasa actriță va sărbători împlinirea vârstei de 46 de ani în luna decembrie.

Pentru acest eveniment Monica Bîrlădeanu a făcut mai multe sacrificii despre care a vorbit înainte.

„E adevărat că în ultima vreme sunt aproape zilnic la sală. Am simțit nevoia să cultiv și să fiu încăpățânată în legătură cu această disciplină. Pentru că, cel puțin femeia, pe măsură ce înaintează în vârstă, are nevoie masivă de activitate fizică și de menținerea masei musculare. Pe care o pierzi practic, în fiecare an. Și, în sensul acesta, strict bazat pe sănătate și nu pe vanitate, m-am hotărât să cultiv și să mă țin de această disciplină. (…) Am voință, dar tocmai pentru că în momentul în care îmi spun ‘nu am chef, acela e momentul în care știu că trebuie să calc peste acest ‘nu am chef și să mă duc. Pentru că ‘nu am chef este un criteriu foarte periculos. Dacă faci lucrurile bazate pe ‘am chef, nu am chef, te duci la vale complet. Practic, nu reușești să cultivi absolut nimic. Nu poți să fii consecvent în legătură cu nimic, să fii serios în legătură cu nimic, dacă ‘am chef sau n-am chef este un criteriu.’, a spus Monica pentru revista Viva înainte de nuntă.

Ce vedete au fost prezente la marele eveniment

Ceremonia de nuntă a celor doi a strâns la Palatul Snagov o selecție de personalități remarcabile din România. Printre invitați s-au numărat Andreea Marin, Andreea Raicu, Daciana Sârbu, Geanina Ilieș, Adelina Pestrițu, Smiley și Gina Pistol. Distracția a fost asigurată, printre altele, de Maria Buză și trupa Direcția 5. Nașii, Mariana și Ionuț Tudorache, sunt prieteni foarte apropiați ai cuplului.

La eveniment au fost prezente atât figuri din lumea showbiz-ului, precum actori și colegi ai miresei, cât și personalități din domeniul medical, inclusiv colegi ai lui Valeriu Gheorghiță. Mireasa a optat pentru două rochii de la același brand pe parcursul serii. Ținutele alese de actriță pentru această ocazie specială au avut croieli care evidențiau silueta sa. Detalii precum penele și aplicațiile de pietre strălucitoare au contribuit la un aspect deosebit al miresei, făcând-o să radieze la propriu.

Chiar dacă diferența de vârstă nu este una importantă, puțini dintre invitații la nuntă știau acest despre acest aspect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`