Prima pagină » Cancan » Diferența de vârstă dintre Mihai Petre și Elwira. De ce nu mai este jurat, coregraful la „Românii au Talent”

Diferența de vârstă dintre Mihai Petre și Elwira. De ce nu mai este jurat, coregraful la „Românii au Talent”

12 mai 2022, 15:31,
BZI.ro, în Cancan

Diferența de vârstă dintre Mihai Petre și Elwira este destul de mică. Cei doi se cunosc de când avea soția sa 18 ani. Coregraful s-a apucat de dans la insistențele mamei sale și a devenit campion mondial la 14 ani. Cu toate că ne-am obișnuit cu prezența lui la „Românii au Talent”, cei de la conducere au luat o decizie radicală în ceea ce privește juriul.

Bărbatul s-a îndrăgostit de soția sa după ce a cunoscut-o la un concurs de dans, iar de atunci sunt de nedespărțiți.

Ce diferență de vârstă este între Mihai Petre și Elwira?

Mihai Petre și Elwira se cunosc de când erau tineri. Cei doi s-au cunoscut prin dans și au participat la mai multe competiții împreună. Bărbatul este născut pe data de 28 martie 1979, iar soția lui pe 30 decembrie 1981. Între cei doi există o diferență de aproape 3 ani.

„Eu prin dans l-am cunoscut pe soțul meu și de când am împlinit 18 ani suntem împreună.”, a declarat Elwira.

Într-un interviu, soția lui Mihai Petre a povestit că s-au cunoscut în Moldova când aceasta a dat o probă la dans. După două zile, partenerul său de viața a sunat-o și i-a spus că vrea să meargă în Polonia, la ea. La o săptămână distanță, Mihai Petre era la Elwira acasă. Cuplul au locuit timp de un an în Gdansk, apoi s-au mutat în București. Deși le-a fost foarte greu deoarece dansul nu este un sport ieftin, cei doi au reușit să treacă împreună peste toate piedicile. Chiar dacă aceștia s-au căsătorit în urmă cu 13 ani, se cunosc de mai bine de 20 ani. Pe lângă faptul că sunt parteneri de dans și soț și soție, cei doi au împreună o afacere. În anul 2012, au inaugurat Academia de Dans Mihai Petre, unde predau cursuri de dans.

Deși Mihai Petre este de profesie coregraf și dansator, acesta a absolvit Facultatea de Științe Politice din București și SNSPA. De dans s-a apucat la insistențele mamei sale, iar la 14 ani a devenit campion național.

De ce nu mai este jurat, dansatorul la „Românii au Talent”

Mihai Petre a devenit cunoscut o dată cu apariția sa în cadrul emisiunii „Dansez pentru tine”. Ulterior, cei de la Pro au decis să îi ofere un loc la masa juriului la „Românii au Talent”. Cu toate acestea, de-a rândul anilor, coregraful a oscilat în ceea ce privește prezența sa în cadrul emisiunii. Prima dată când a părăsit masa juriului a fost în 2014. Trei ani mai târziu, dansatorul s-a întors la ProTV în cadrul emisiunii „Uite cine dansează”. Ulterior a fost prezent în sezoanele 9 și 10 a emisiunii „Românii au Talent”, iar din sezonul 11, vedeta a fost înlocuit cu Alexandra Dinu. Mihai Petre nu a dorit să ofere prea multe informații cu privire la aceasta decizie, a menționat doar că cei de la conducerea au dorit să adopte o altă dinamică în cadrul juriului.

„Am discutat despre asta, am fost anunțat oficial de luni, iar vineri (9 octombrie) s-a comunicat. O așa veste te ia întotdeauna pe nepregătite. Știam cu câteva zile înainte că exista intenția de a se schimba sensul dinamicii la masa juriului, prin aducerea unei doamne sau domnișoare. Dar n-a fost sigur… Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principală, aceea de a obține o altă dinamică și de a stabili echilibrul acolo, în juriu.”, a declarat coregraful.

Chiar dacă Mihai Petre și Elwira aveau o vârstă fragedă când și-au început relația, cei doi au rămas împreună de-a lungul anilor depâșind toate obstacolele. Cei doi am împreună două fetițe frumoase de care sunt tare mândri. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *