Prima pagină » Cancan ultimă oră » Diferența de vârsta dintre Dan Negru si soția lui! Secretul a fost păstrat până acum

Diferența de vârsta dintre Dan Negru si soția lui! Secretul a fost păstrat până acum

17 oct. 2024, 21:45,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Dan Negru, cunoscutul prezentator TV din România, și soția sa, Codruța, formează unul dintre cele mai discrete cupluri din România. Cei doi s-au întâlnit în Timișoara, în perioada în care Codruța era studentă la Stomatologie.

Prezentatorul are 53 de ani, iar Codruța 44 de ani, având o diferență de vârstă de 9 ani.  Acest lucru nu a împiedicat o relație de iubire sinceră între cei doi, fiind împreună de 17 ani.

Dan Negru și Codruța: două cariere diferite

Dan Negru, prezentator al emisiunilor „The Floor”, „Tu urmezi!” și „Jocul cuvintelor” la Kanal D, este o figură recunoscută în televiziunea românească de peste trei decenii, însă Codruța a ales să nu intre în lumea prezentatorului, concentrându-se pe cariera sa de medic stomatolog.

Dan Negru a declarat că este la fel de îndrăgostit de Codruța ca la început.

„Ne-am întâlnit în Timișoara acum mulți ani. Era studentă la Stomatologie. Mă bucur că nu face parte din lumea mea. Nu are treabă cu showbizul și, mai ales, nici nu e curioasă de lumea asta. Suntem două lumi profesionale diferite care se întâlnesc în familie”, a transmis Dan Negru.

Dan Negru: „N-are nimic de-a face cu nebunia mondenă”

După aproape două decenii de căsnicie, Dan Negru și Codruța au fost alături unul de celălalt atât în momente fericite, cât și în cele dificile. Dan Negru a explicat secretul relației lor:

„E alegerea noastră, a mea și a soției mele, de a nu ne expune familia prin tot felul de apariții mondene. Codruța e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondenă. Când am venit în București, un director de televiziune mi-a spus că, pentru a reuși în breasla asta, trebuie să devin un monden. Au trecut vreo 20 de ani de atunci și uite că am performat în televiziune și fără să devin un personaj monden”, a declarat Dan Negru.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`