Prima pagină » Stiri si curiozitati » Difeel ulei pentru creșterea părului. Revitalizează-ți scalpul folosind un produs natural

Difeel ulei pentru creșterea părului. Revitalizează-ți scalpul folosind un produs natural

11 sept. 2023, 14:00,
în Stiri si curiozitati

Difeel ulei pentru creșterea părului are drept scop revitalizarea scalpului. Produsul stimulează circulația sângelui și activează creșterea părului sănătos și strălucitor. În plus, uleiul combate eficient scalpul uscat și iritat, hidratându-l și calmându-l intensiv. Specialiștii au observat că uleiul reface structura părului deteriorat.

Produsul conține un întreg complex de uleiuri bogate în acizi grași Omega-3, fosfolipide, vitamina E și magneziu. Acesta hrănește și întărește în mod activ părul atât la rădăcină, cât și pe toată lungimea. Are un efect terapeutic, contribuie în lupta împotriva căderii părului, netezește și revitalizează foliculii de păr. Formula simplă și sigură a uleiului este potrivită pentru o utilizare frecventă, nu provoacă apariția uscăciunii și a iritațiilor. Aplicarea uleiului va accelera creșterea părului și îl va face incredibil de strălucitor, sănătos, neted, mătăsos și ușor de aranjat.

Difeel ulei pentru creșterea părului. Ce conține acesta și cât de benefic este

Produsul constă într-un amestec de uleiuri valoroase care au un efect complex asupra părului și scalpului, hrănind, revitalizând, promovând vindecarea și stimulând creșterea părului. Este un produs multifuncțional care poate fi utilizat în cel puțin mai multe moduri.

Specialiștii spun că acest ulei este bun pentru creșterea părului deoarece nu conține uleiuri minerale, alcooli sau conservanți. Uleiul de soia întărește funcțiile protectoare ale părului, protejează de influențele externe agresive, reface și hidratează.

Uleiul de rapiță pătrunde eficient în profunzime în structura părului, creând un strat protector suplimentar. Este o sursă de steroli, care activează perfect procesele de reparare a celulelor deteriorate. Uleiul ajută să facă față problemei vârfurilor despicate.

Extractul de scoarță de salcie albă are un efect exfoliant, curăță în profunzime și îndepărtează excesul de piele și celulele moarte, normalizează activitatea glandelor sebacee. Iar uleiul de măsline favorizează curățarea profundă a pielii de celulele moarte, normalizează secreția de sebum, hidratează și înmoaie scalpul.

Cum trebuie aplicat produsul cosmetic? De câte ori pe săptămână trebuie să-l folosești pentru a observa efectul

În compoziția produsului cosmetic se regăsește și uleiul din semințe de floarea-soarelui. Aceasta activează creșterea părului, ajută la prelungirea stabilității culorii părului vopsit, face părul mătăsos, puternic, strălucitor, sănătos și conține o cantitate mare de vitamine și macronutrienți. Uleiul de migdale dulci are un efect de înmuiere și revitalizare, dezinfectează, curăță și reduce inflamațiile, ajută la eliminarea uscăciunii și fragilității, a mâncărimilor și arsurilor, reduce căderea părului.

Înainte de spălarea capului, aplicați uleiul la rădăcina părului și distribuiți-l uniform cu ajutorul unui pieptene pe toată lungimea, acordând o atenție deosebită vârfurilor. Masați scalpul și lăsați uleiul să acționeze timp de 30-60 de minute, pentru un efect mai pronunțat puteți înfășura capul cu un prosop. Clătiți produsul cu șampon și continuați îngrijirea părului. Folosiți de 1-2 ori pe săptămână.

Pentru un plus de hidratare și netezime este bine să frecați câteva picături de ulei între palmele mâinilor și întindeți-le pe șuvițe, acordând o atenție deosebită zonelor deteriorate. Odată ce produsul este absorbit, începeți coafarea părului.

Trebuie să știți că nu este indicat să folosiți Difeel ulei pentru creșterea părului pe întreaga lungime a părului în primele 10-14 zile după vopsit, pentru a nu spăla pigmentul de pe părul vopsit. De asemenea, trebuie să știți că acest produs poate înlocui atât serurile, cât și măștile revitalizante pentru păr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *