Prima pagină » Sanatate » Dieta Rina – ziua 2. În cât timp apar primele schimbări fizice?

Dieta Rina – ziua 2. În cât timp apar primele schimbări fizice?

09 feb. 2023, 11:49,
în Sanatate

Dieta Rina pentru ziua 2 conține doar alimente sănătoase și benefice pentru organism. Această dietă promite schimbări fizice în trei luni, fără înfometare și cu posibilitatea de a mânca tot ce dorești. Această dietă este bună și pentru a te simți revigorată și cu bună dispoziție.

Dieta este pentru cei care vor să piardă câteva kilograme și să nu se grăbească. Această dietă este urmată timp de 3 luni sau 90 de zile. Așa că informațiile despre ea pot fi găsite și sub acest nume. Organismul se reeducă treptat și crește cheltuielile calorice prin creșterea metabolismului. Este considerată una dintre cele mai sănătoase diete pentru o pierdere în greutate sigură. Deși, așa cum subliniem întotdeauna, este important să consultăm un specialist, un endocrinolog sau un medic șef cu privire la intenția noastră de a pierde în greutate.

Dieta Rina – ziua 2. Cele patru grupe în care este împărțită metoda de slăbire

Această dietă este împărțită în patru grupe. Proteine de origine animală sau vegetală din care face parte carnea de pui, curcan, porc, carne de vită, produse lactate, ouă, brânză și pește.

Carbohidrați simpli, precum soia, linte, năut, orez și cartofi. Carbohidrați complecși sunt alimentele care conțin făină albă și integrală, pâine, cușcuș de griș și paste făinoase. De asemenea, foarte importante sunt vitaminele, acestea se găsesc în fructe și legume.

În fiecare zi a dietei vom mânca doar alimente dintr-o singură grupă. În acest fel, organismul va învăța să împartă alimentele, iar metabolismul va începe să se stabilizeze. Ziua 2 din dietă este dedicată amidonului. La micul dejun vom mânca fructe, iar în restul zilei vom mânca orez, leguminoase, cartofi și legume fierte sau înăbușite.

Pentru a urma o dietă în mod corespunzător, trebuie respectate următoarele recomandări. Pentru micul dejun mănâncă doar fructe până la ora 12.00. Acestea ar trebui să fie luate ca o masă cu 5 feluri de mâncare. Acest lucru trebuie făcut până la ora 20:00.

Recomandări pentru a obține cât mai rapid rezultatul dorit

Nu trebuie să se bea lichide înainte sau după mese, astfel încât sucul gastric să nu fie diluat și să poată afecta direct alimentele. Masa ar trebui să fie de două ori mai mare decât cina. Nu trebuie să se consume alcool sau cofeină. Este important să consumați 2 litri de apă pe zi, sau infuzii sau apă cu arome naturale.

Între mesele principale trebuie să treacă 3 ore. Pe data de 29 a fiecărei luni, va avea loc o dietă de curățare numai cu lichide. Separați corect grupele de alimente astfel încât organismul dumneavoastră să înceapă să descompună alimentele, accelerând metabolismul și arzând mai multe calorii.

Această dietă ar putea fi ultima ta dietă dacă urmezi pașii. Veți pierde volum în zone ale brațelor, stomacului, feselor, coapselor și picioarelor. Cu puțină mișcare veți obține un corp subțire și frumos. Dieta este pentru adulții care doresc să piardă în greutate. Nu produce o lipsă de nutrienți.

Dieta Rina pentru ziua 2 nu este dificil de urmat. Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a pierde în greutate, această dietă este pentru dumneavoastră, are beneficii și nu are efect yo-yo. Poate fi, de asemenea, un regim pe care îl puteți împărtăși cu familia dumneavoastră. Consultați-vă cu medicul de familie cu privire la intenția dumneavoastră de a slăbi, astfel încât acesta să vă poată sfătui cu privire la eventualele recomandări de urmat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *