Dietă pentru cei care slăbesc greu. Trei modalități eficiente pentru a ajunge la silueta dorită

19 apr. 2022, 14:00
BZI.ro, în Sanatate

Atunci când vrei să începi o dietă pentru cei care slăbesc greu trebuie să știi că un corp subțire este un stil de viață, nu un singur scop. Și fiecare are propriul mod de viață. Astfel, în ciuda faptului că în lume există sute de diete pentru pierderea rapidă în greutate, rezultatele pe termen lung pot fi obținute doar prin schimbarea radicală a stilului tău de viață.

O dietă extrem de populară cu o eficacitate estimată de minus 4 kg pe săptămână te va ajuta să ajungi rapid la scopul propus. Dieta este concepută pentru șapte zile, fiecare dintre acestea fiind foarte strict programată. Prima zi presupune consumul de un litru de lapte. A doua zi 500 g de brânză de vaci și 800 ml de suc fără zahăr, cu excepția strugurilor și a bananelor. A treia este compusă din fructe și un litru de apă minerală plată. A patra zi trebuie să mănânci doar cartofi fierți în uniformă și iar suc. A cincea zi ai permisiunea de a mânca un kilogram și jumătate de mere. A șasea te poți delecta cu o jumătate de kilogram de carne de vită slabă și suc. Pe când în a șaptea zi poți bea doar doi litri de chefir. Trebuie să știi că ai nevoie de multă motivație pentru a urma această dietă.

barbat care mananca si zambeste in acelasi timp

Atunci când vrei să începi o dietă pentru cei care slabesc greu trebuie să știi că un corp subțire este un stil de viață, nu un singur scop

Dietă pentru cei care slăbesc greu. Modalități pentru a scăpa rapid de kilogramele nedorite

Una dintre cele mai recomandate de nutriționiști diete este cea cu chefir și hrișcă. Specialiștii asigură că chiar și persoanele care scapă de kilogramele în plus foarte greu vor reuși să slăbească cu 7-12 kg în una până la două săptămâni. În acest caz, hrișca nu este fiartă, ci doar preparată. Se toarnă apă clocotită în proporție de un pahar și jumătate de apă pentru un pahar de cereale, se înfășoară bine și se lasă peste noapte.

În timpul zilei, puteți mânca cât doriți din această mâncare. Important este ca hrișca să fie fără condimente, sare și sosuri. Și în plus, bea un litru de chefir de 1%. Între mese, puteți adăuga câteva fructe neîndulcite, salată de varză, ierburi și o lingură de miere. Și bea apă, ceai verde din mușețel sau din plante în cantități nelimitate, cel puțin 1 litru pe zi.

femeie care isi masoara talia cu un metru fiind inconjurata de mai multe fructe si legume

Între mese, puteți adăuga câteva fructe neîndulcite, salată de varză, ierburi și o lingură de miere

Opinia nutriționistului constă în faptul că această dietă cu grăsimi limitate, cu o reducere moderată a caloriilor te va ajuta să ajungi la rezultatul dorit. Aderând la această dietă, puteți menține antrenamentele regulate, dar le reduceți în intensitate față de cele obișnuite cu 30%. Este dificil să ții o astfel de dietă mult timp. De asemenea, dezvoltă o deficiență de vitamine liposolubile, stagnare în vezica biliară, amețeală, osteoporoză și alte tulburări metabolice. Această dietă este la fel de eficientă ca și slăbirea cu postul intermitent.

Dieta cu proteine ​​timp de 10 zile. Minus 10 kg și plus mușchi mai puternici

Însuși numele dietei sugerează că permite proteine, și în orice cantitate. Inclusiv carne grasă, cârnați, untură, ouă. Și interzice carbohidrații, nu doar făina și dulciurile, ci și orice pâine, absolut toate cerealele, fructele și chiar unele legume, precum morcovi, cartofi, porumb și sfeclă. Nu trebuie să consumi chefir sau iaurt. De asemenea, sunt interziși creveții cu calamar, ficatul și  nucile.

Din puținul care a mai rămas, îți poți planifica dieta pentru fiecare zi. Combinația de produse și mărimea porțiilor depinde în totalitate de tine. Această dietă este mai potrivită pentru persoanele sub 30 de ani.

femeie inconjurata de legume care mananca dintr-un bol salata pentru dieta

Opinia nutriționistului constă în faptul că această dietă cu grăsimi limitate, cu o reducere moderată a caloriilor te va ajuta să ajungi la rezultatul dorit

De asemenea, această metodă de slăbire este considerată dieta pentru cei care slăbesc greu. Poate exista o pierdere rapidă în greutate, mai ales în prima săptămână. Cu toate acestea, este foarte dificil să adere la această dietă pentru o lungă perioadă de timp, menținând în același timp un stil de viață activ și un lucru. Risc ridicat de dureri de cap, iritabilitate, anxietate, depresie, tulburări de dispoziție, tulburări de somn, hipertensiune arterială, constipație sau tulburări de scaun.

persoana care tine in maini tacamuri langa o farfurie cu mai multe legume pentru dieta

Astfel, în ciuda faptului că în lume există sute de diete pentru pierderea rapidă în greutate, rezultatele pe termen lung pot fi obținute doar prin schimbarea radicală a stilului tău de viață

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *