Prima pagină » Cancan » Dieta la care apelează Larisa Iordache! Mulți o consideră drept periculoasă

Dieta la care apelează Larisa Iordache! Mulți o consideră drept periculoasă

03 apr. 2024, 10:45,
în Cancan

De când s-a lăsat de sportul de performanță, Larisa Iordache apelează la o dietă nu tocmai sănătoasă.

Fiind o figură emblematică a gimnasticii românești și deținătoarea recordului de medalii continentale, Larisa a pus capăt carierei sale în 2017. Cu toate acestea, după o pauză de 3 ani, a revenit spectaculos pe scena competițională. Retragerea definitivă a urmat în 2021, dar pasiunea pentru gimnastică a condus-o către o nouă etapă: antrenorat la clubul Dinamo, unde își împărtășește experiența și talentul cu generațiile viitoare de gimnaste.

Anul 2010 a marcat un moment de referință în cariera Larisei Iordache. La Campionatul European de Junioare din Birmingham, Marea Britanie, a obținut o performanță remarcabilă, cucerind medalia de aur la sol, argintul la bârnă și bronzul la individual compus. De asemenea, a contribuit semnificativ la obținerea medaliei de argint a echipei României, demonstrând talentul și ambiția sa.

Dieta la care apelează Larisa Iordache

Deși nu mai activează în sportul de performanță, Larisa Iordache își păstrează o siluetă impecabilă. Secretul ei constă în regimul alimentar echilibrat pe care l-a dezvăluit în cadrul unei emisiuni moderată de Denise Rifai.

„Acum nu mai fac foamea, pentru că erau anumite momente în gimnastică, când realizasem deja că kilogramele în plus nu ajută. Încercam să nu mănânc seara, cu toate că era foarte greu. Acum am început să îmi cunosc foarte bine corpul și ofer corpului meu absolut tot ce are nevoie și cere, dar în momentul în care vreau să mai dau câteva sute de grame jos, schimb cu apa plată.

În loc de o gură de mâncare, beau o gură de apă. Nu zic că este bine, dar cred că deciziile astea le luăm noi pentru corpul nostru. La mine așa funcționează, cu apă, e sănătoasă.”, a precizat Larisa Iordache, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

De ce a renunțat Larisa Iordache la gimnastică

Larisa Iordache a scris pagini de istorie în gimnastica românească, fiind apreciată pentru talentul și dăruirea sa. Retragerea ei, survenită chiar în preajma Jocurilor Olimpice de la Tokyo, a reprezentat un moment dificil, atât pentru ea, cât și pentru fanii sportului.

„Înainte cu o lună de Olimpiadă, mi-am pierdut mama și cumva prin câte am trecut am zis că îmi doresc să concurez, dar durerea a fost foarte mare și nu am putut. A fost un moment în care a trebuit să aleg: eu sau gimnastica.

Am înțeles de la mama, chiar și la ultima suflare a ei, că sănătatea este cea mai importantă. Îmi doresc să merg cu corpul meu pe stradă, să alerg foarte bine, să arăt ca un om normal. Vorbeam cu mine și mi-am zis că am făcut suficient de multe cu acest vis pe care îmi doresc să mi-l îndeplinesc, dar e bine să fii bine tu cu tine.

Într-adevăr, presiunile veneau din mai multe părți, dar fiind un sportiv de performanță, ajungi la un moment dat când doar tu decizi pentru tine. Mi-am respectat decizia de a mă retrage. Cred că cumva nici nu am fost pregătită emoțional de succesul pe care urma să îl am în urma unei medalii olimpice individuale.”, a declarat Larisa Iordache, la WOWnews.

Retrasă din competiții, Larisa Iordache se menține în formă cu o dietă pe care mulți o consideră periculoasă. Cu toate acestea, fosta gimnastă susține că are rezultate foarte bune cu ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`