Prima pagină » Sanatate » Dieta indiană: 7 zile în care vei reuși să te desparți de kilogramele în plus

Dieta indiană: 7 zile în care vei reuși să te desparți de kilogramele în plus

23 feb. 2022, 11:45,
în Sanatate

Dieta indiană de 7 zile curăță organismul de toxine. Aceasta te ajută să elimini grăsimea de pe burtă și îți oferă multă energie. În timpul dietei nu este recomandat consumul de alcool. Varietatea de diete existente permite tuturor să aleagă exact opțiunea nutrițională care te va ajuta să te desparți cât mai confortabil de excesul de greutate.

Această dietă include consumul de fructe, legume și amidon. Pentru a te pregăti pentru această dietă, trebuie să eviți alcoolul pentru câteva zile. Mai ales în timpul și înainte de programul alimentar. Acesta este un sfat foarte important. Alcoolul crește acidul uric în organism, ceea ce duce la reținerea apei în organism. Acest fapt blochează procesul natural de detoxifiere. De asemenea, este foarte important să bei până la 10 pahare de apă pe zi. Apa va fi principala ta sursă de energie pentru întreaga zi. Iată ce trebuie să faci în decurs de 7 zile confort planul de dietă indian.

femeie care mananca o salata si zambeste

Această metodă de a pierde în greutate a fost împrumutată de la popoarele indiene

Dieta indiană 7 zile: Ce trebuie să mănânci în fiecare zi

Prima zi este mereu cea mai grea. Pentru a obține efectul dorit încearcă să stai departe de tot felul de ispite, consumând doar fructe. Poți consuma toate fructele, cu excepția strugurilor, bananelor și mango. Ar trebui să mănânci mai mult pepene verde, portocale, mere, rodii și căpșuni. Poți mânca chiar și de 20 de ori pe zi, dar ar trebui să mănânci doar fructe. Astfel, vei reuși să îți detoxifiezi organismul. Un astfel de regim este indicat și persoanelor care suferă de un nivel scăzut de glicemie în sânge.

Ca și în prima zi, a doua zi este ziua legumele. Poți mânca numai legume, fie fierte sau crude. Îți poți începe ziua chiar și cu cartofi fierți cu o linguriță de unt. Acest lucru este benefic pentru a oferi organismului suficientă energie și carbohidrați pe parcursul zilei. Pentru o zi este suficient doar un cartof. Ziua a doua este o zi fără calorii, cu cantități mari de fibre și nutrienți.

femeie care se cantareste

Această dietă devine din ce în ce mai populară în tot mai multe țări

Ce este permis de mâncat în a 3 și a 4 zi de dietă?

Ziua 3 este o combinație dintre zilele 1 și 2. Poți mânca fructele și legumele menționate. Mănâncă orice cantitate dorești dar nu uita să bei multă apă conform instrucțiunilor. Trebuie să eviți cartofii în a treia zi. Nutriționiștii spun că vei obține suficienți carbohidrați din fructe. Sistemul tău este configurat să ardă kilogramele în plus. Cu siguranță poftele tale pot încerca să te domine, dar gândește-te la pierderea în greutate și la rezultate excelente spre care tinzi.

În a 4-a zi a unei diete indiene pentru a pierde în greutate, ai voie să mănânci până la 6 banane pe parcursul zilei. De asemenea, poți bea până la 4 pahare de lapte. Cu siguranță crezi că bananele ajută la creșterea în greutate. Însă, conform acestei diete, bananele acționează ca o sursă de potasiu și sodiu pentru organism. Poți consuma și o supă puternic diluată. Însă, aceasta trebuie să conțin ardei, ceapă, usturoi și roșii. Aceasta este o rețetă delicioasă și sănătoasă care te va ajuta în procesul de slăbire.

mai multe fructe si legume pe o masa langa un medic

. Pentru a obține efectul dorit încearcă să stai departe de tot felul de ispite, condumând doar fructe

Ce reguli trebuie să respecți în ultimele zile de dietă: Sfatul nutriționiștilor

Ziua 5 este o zi de sărbătoare pentru tine. În această zi poți mânca cu adevărat delicios. Este permis să te delectezi cu roșii, și prăjituri. Însă, indicat ar fi ca acestea să fie de post. De asemenea, nu uita să crești aportul de apă în a 5-a zi. Acest fapt este important  pentru a-ți curăța corpul de acid uric. Roșiile sunt concepute pentru procesarea fibrelor și pentru o digestie mai bună. Apa îți va curăța corpul de tot felul de toxine.

Ziua 6 este puțin diferită de ziua 5. Vei avea voie să mănânci brânză de vaci și alte legume, însă cu excepția roșiilor. Legumele îți vor oferi vitamine și fibre. Până în această zi, vei observa deja schimbări în corpul tău.

Ultima zi a dietei. Aceasta este cea mai importantă zi. Te vei simți ușurat. Poți bea suc proaspăt de fructe, de asemenea, poți consuma o cană de orez brun sau o jumătate de fulgi de ovăz și orice alte legume pe care dorești să le mănânci. Îți poți încheia ziua cu un pahar de apă.

Dieta indiană de 7 zile este una cu adevărat eficientă. Această dietă devine din ce în ce mai populară în tot mai multe țări. Această metodă de a pierde în greutate a fost împrumutată de la popoarele indiene. După cum notează dezvoltatorii săi, dacă respectați cu strictețe regulile prescrise pentru pierderea în greutate, poți pierde până la 7 kilograme. Dacă pierderea în greutate are succes și te simți confortabil, dar încă nu ai atins greutatea dorită, poți prelungi cursul la două săptămâni, dar nu mai mult.

femeie care isi masoara talia cu un metru si este inconjurata de fructe si legume

Dieta indiană de 7 zile curăță organismul de toxine


Calmează tusea rapid: Leacuri din bătrâni pentru ameliorarea simptomului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *