Prima pagină » Sanatate » Dieta cu ouă – Cum să scapi de 7 kg în 7 zile

Dieta cu ouă – Cum să scapi de 7 kg în 7 zile

24 sept. 2024, 16:11,
Redacția BZI în Sanatate

Dacă încerci să scapi de kilogramele în plus, dieta cu ouă te poate ajuta. Această dietă promite că, în doar 7 zile, poți pierde până la 7 kilograme.

Dieta cu ouă are la bază un regim hipocaloric, prin care consumăm mai puține calorii decât ardem, forțând astfel corpul să ardă grăsimile în exces. Conform unor specialiști, această dietă de scurtă durată poate avea rezultate eficiente. Fiind o dietă de doar 7 zile, promite să te ajute să pierzi rapid și eficient kilogramele în plus. Descoperă în rândurile următoare cum poți slăbi cu această dietă.

Dieta cu ouă pe 7 zile

O mare provocare a dietei cu ouă constă în faptul că ouăle sunt bogate în proteine, oferindu-ți senzația de sațietate pentru o perioadă mai lungă. Astfel, vei consuma mai puține calorii și vei arde grăsimile mai eficient. Nu vei fi tentat/ă să deschizi frigiderul prea des, deoarece te vei simți sătul/ă.

Pe lângă acest beneficiu, ouăle sunt bogate în nutrienți esențiali, precum proteine, vitaminele B și D, care întăresc mușchii, susțin imunitatea și îmbunătățesc funcțiile creierului. Prin urmare, dacă dorești mai multă energie, ouăle nu ar trebui să lipsească din meniul tău zilnicts

Beneficiile dietei cu ouă nu se opresc aici. Ouăle contribuie la sănătatea inimii și a mușchilor, iar vitaminele și mineralele din ele susțin funcțiile cognitive și îți îmbunătățesc starea de spirit. Așadar, dacă vrei să slăbești sănătos, dieta cu ouă poate fi soluția ideală.

Meniu model

Cum să urmezi corect dieta cu ouă și să pierzi 7 kg într-o săptămână?

LUNI: Începe săptămâna cu un mic dejun sănătos: două ouă fierte și o felie de avocado. La prânz, 150g de pește la grătar și o salată verde. Cină: două ouă fierte și un pahar de apă cu zeamă de lămâie.

MARȚI: Mic dejun: omletă din două ouă cu verdețuri și o roșie. Prânz: 150g de piept de pui la cuptor și broccoli. Cină: două ouă fierte și o felie de grapefruit.

MIERCURI: Mic dejun: două ouă fierte și o felie de brânză degresată. Prânz: 200g de carne de curcan și o salată cu rucola. Cină: două ouă fierte și o mână de nuci.

JOI: Mic dejun: shake proteic pe bază de ouă și fructe de pădure. Prânz: 150g de pește la abur și o salată verde. Cină: un ou fiert, o felie de pâine integrală și o salată de roșii.

VINERI: Mic dejun: omletă din trei ouă, ciuperci și spanac. Prânz: 150g de carne de vită la grătar și o salată mixtă. Cină: două ouă fierte și un iaurt grecesc fără zahăr.

SÂMBĂTĂ: Mic dejun: două ouă poșate și o felie de avocado. Prânz: 150g de somon și o salată de castraveți. Cină: două ouă fierte și un pahar de apă plată.

DUMINICĂ: Mic dejun: două ouă fierte și o felie de grapefruit. Prânz: 200g de pui la grătar și o salată de rucola. Cină: o supă de legume și un ou fiert.

Dieta cu ouă pe 7 zile este un regim ce ar trebui urmat doar după ce v-ați consultat cu medicul de familie sau cu un nutriționist, mai ales dacă aveți probleme de sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`