Prima pagină » Sanatate » Dietă cu cartofi și iaurt forum. Recomandările specialiștilor pentru a obține efectul dorit

Dietă cu cartofi și iaurt forum. Recomandările specialiștilor pentru a obține efectul dorit

30 mai 2022, 12:40,
în Sanatate

Informații despre dieta cu cartofi și iaurt nu prea găsești pe forum. De fapt, aceasta nu este nici măcar o dietă, ci practic o mono-nutriție. Astfel, timp de câteva zile la rând puteți folosi doar două produse, cartofi fierți sau copți și chefir. Cartofii nu pot fi sărați, lubrifiați cu ulei sau sosuri, iar o băutură cu lapte acru nu trebuie să aibă un conținut de grăsime mai mare de 2,5%.

Dieta este extrem de strictă, lipsită de multe substanțe utile necesare organismului, de aceea este permisă în cazuri foarte rare. Este potrivită ca o opțiune expresă înainte de un eveniment solemn, dacă aveți nevoie urgent să reduceți volumul sau să vă potriviți frumos pe siluetă o rochie strânsă. Pentru persoanele a căror greutate corporală depășește norma cu 10 kg sau mai mult, un astfel de meniu nu este de dorit. Datorită scăderii accentuate a conținutului de calorii, aceștia pot avea o insuficiență metabolică și o creștere suplimentară în greutate după revenirea la o dietă normală.

un pahar cu iaurt langa un ulcior cu iaurt pe o masa

În decurs de 2-3 săptămâni, se recomandă a nu include alimente prăjite

Dietă cu cartofi și iaurt forum. Câte zile este recomandat să urmezi această dietă

Utilizarea cartofilor într-o dietă de slăbire pare ciudată pentru mulți, dar nu este nimic incredibil în asta. O rădăcină proaspătă conține doar 70 kcal la 100 g de produs, nu conține deloc grăsimi și zahăr, dar are multe fibre, potasiu și acid ascorbic.

Amidonul cu care sunt saturați tuberculii menține mult timp senzația de sațietate. Fără ulei și carne, este bine digerat. Dacă nu abuzați de el, nu vă puteți teme de depozite suplimentare pe laterale. În această dietă, cartofii pot fi consumați într-o măsură limitată, nu combinați cu grăsimi și alte alimente bogate în amidon. Și dacă nu alegeți soiurile sale fierte, ci tuberculii tineri albi, potriviți pentru supe și salate, nu va exista niciun risc să adăugați kilograme în plus.

o farfurie cu cartofi fierti

Cartofii și băutura cu lapte se consumă simultan sau separat una de cealaltă

Dieta continuă timp de 3 zile. Este necesar să se ia alimente de trei ori pe zi. În această perioadă, puteți scăpa de 3-5 kg. În total, pentru detoxifiere sunt necesari 8 cartofi de mărime medie. Aceasta înseamnă aproximativ 1 kg sau puțin mai mult.

Pentru a pregăti cartofii aceștia se spală bine fără să se decojească, se fierb câteva, în apă, se coc la cuptor sau la microunde. Desigur, produsul trebuie să fie de înaltă calitate, puternic și sănătos. Cartofii trebuie curățați înainte de a fi mâncați. Puteți consuma cartofii întregi sau piure. De asemenea, într-un piure puteți folosi un mic adaos de chefir.

Poți înlocui iaurtul cu chefir. Ce cantitate trebuie consumată zilnic

Chefirul trebuie luat proaspăt, nu mai vechi de 3 zile, altfel sunt posibile probleme cu intestinele. În total, dieta va necesita aproximativ 2,5 litri. Pentru cei care suferă de aciditate mare a stomacului, îl puteți înlocui cu iaurt sau lapte natural cu conținut scăzut de grăsimi. Rezultatul dietei nu se va schimba.

cartofi fierti pe o farfurie langa iaurt

Amidonul cu care sunt saturați tuberculii menține mult timp senzația de satietate

Cartofii și băutura cu lapte se consumă simultan sau separat una de cealaltă. Între mese, se recomandă să beți apă curată, cel puțin 1,5 litri pe zi. Este permis și ceaiul verde slab.

Reveniți încet la dieta normală. În prima săptămână, mănâncă numai preparate fierte, fără grăsimi animale și zahăr. În decurs de 2-3 săptămâni, se recomandă a nu include alimente prăjite. În caz contrar, creșterea în greutate va fi mai semnificativă decât pierderea acesteia.

Din moment ce cauți informații despre o dietă cu cartofi și iaurt pe forum este bine să știi că persoanele cu boli acute sau cronice ale tractului gastrointestinal, rinichilor și ficatului, acest mod de a slăbi este interzis. De asemenea, dieta nu este recomandă pacienților cu diabet zaharat, anemie. Tehnica este contraindicată femeilor însărcinate și care alăptează, copiilor, adolescenților, vârstnicilor, în perioada de recuperare după operații și leziuni.

o farfurie cu cartofi langa un pahar cu iaurt

Utilizarea cartofilor într-o dietă de slăbire pare ciudată pentru mulți, dar nu este nimic incredibil în asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *