Prima pagină » Cancan ultimă oră » Dieta care l-a ajutat pe Florin Dumitrescu să slăbească 10 kilograme în 21 de zile. Care sunt alimentele de bază

Dieta care l-a ajutat pe Florin Dumitrescu să slăbească 10 kilograme în 21 de zile. Care sunt alimentele de bază

06 aug. 2022, 11:40,
în Cancan ultimă oră

Florin Dumitrescu a reușit să slăbească 10 kilograme în doar 21 de zile. Mulți s-au întrebat cum a făcut asta, așa că noi vă spunem care este dieta care l-a ajutat enorm în acest proces. Este o dietă destul de strictă, cu 3 alimente de bază și trebuie să respecți cu sfințenie regulile ei pentru a vedea rezultatul dorit.

Florin Dumitrescu este un gurmand adevărat. Dacă se mai ia în calcul și faptul că la filmări mănâncă tot felul de preparate care mai de care, nu este de mirare că juratul de la Chefi la Cuțite are probleme cu greutatea. Cu toate acestea, el a descoperit dieta care l-a ajutat să de jos 10 kilograme în doar 21 de zile.

Cum a slăbit Florin Dumitrescu

Această dietă este extrem de strică, iar Florin Dumitrescu nu o recomandă nimănui dacă nu este consultat de un medic înainte de a se apuca de slăbit. Dieta se bazează pe trei alimente varză, orez și piept de pui. În primele 3 zile trebuie să mănânci doar varză, în următoarele 3 zile mănânci doar orez, iar în celelalte 3 zile mănânci doar piept de pui. În cea de-a 10-a zi ai voie să consumi doar legume crude sau legume gătite la tigaie.

Există și o a doua etapă în care se reia acest proces de la capăt. Florin Dumitrescu a slăbit 10 kilograme cu această dietă, ceea ce înseamnă că este foarte eficientă.

Florin Dumitrescu și Cristina Sima, 8 ani de căsnicie

Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina Sima, au împlinit recent 8 ani de căsnicie. Cu această ocazie, juratul de la Chefi la Cuțite a postat un mesaj tare emoționant pe rețelele de socializare. Deși are un program foarte încărcat. Vedeta își face mereu timp pentru a petrece timp alături de soția lui și de fiicele lor.

„Una dintre cele 3 cele mai fericite zile din viața mea. Pe 7 iunie 2014 am dansat la nuntă noastră, pe melodia All of Me, am avut o nuntă zic eu perfectă, muzică bună, prieteni și familia aproape. Nu o să uit niciodată când am văzut-o în rochia de mireasă în ușa bisericii, m-a impresionat frumusețea ei, eleganța și strălucirea. Ce e mișto, e că sentimentul nu a dispărut deloc, iar cine zice că dragostea durează doar 3 ani, nu ne cunoaște pe noi doi. Așa că, dragă mea, te mai măriți o dată cu mine?’’, a scris el pe rețeaua socială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *