Prima pagină » Cancan ultimă oră » Dieta a dat roade! Cum arată acum Andreea Esca. Schimbarea este vizibilă

Dieta a dat roade! Cum arată acum Andreea Esca. Schimbarea este vizibilă

15 ian. 2022, 18:40,
în Cancan ultimă oră

Andreea Esca și-a propus să slăbească și nu s-a lăsat până nu a obținut rezultatele dorite. Cea mai cunoscută prezentatoare de știri din România este într-o formă de zile mari, iar asta se poate observa din cea mai recentă postare a divei pe rețelele de socializare. Fanii au observat imediat schimbarea!

Cum arată Andreea Esca, după ce a slăbit

Andreea Esca reușește tot ceea ce își propune. Vedeta știrilor Pro Tv spunea încă de vara trecută că a declarat război kilogramelor în plus și reușise să scape de șase kilograme. Ei bine, deși de atunci și până acum a trecut ceva timp, în care au fost și sărbătorile, se pare că Andreea nu s-a abătut de la dietă și este într-o formă de zile mari.

Vedeta a postat pe Instagram o poză în care se observă că a slăbit mult, mai ales în zona picioarelor. Internauții au văzut imediat diferențele și au felicitat-o pentru modul în care arată.

Cea mai cunoscută prezentatoare de știri din România are grijă la alimentație și face Pilates pentru tonifiere. Iată câteva dintre comentariile internauților:

Ești superbă, pe zi ce trece radiezi bucurie , frumusețe și un vibe tot mai bun. Ține-o tot așa. Ești o buna inspirație!
Ce slabă ești!
Sunteți superbă!

De la ce nu se poate abține Andreea Esca, în dietă

Într-un interviu pentru Click.ro, Andreea Esca a mărturisit că se poate abține oricând de la dulciuri, dar nu reușește să-i reziste unei felii de pâine mai ales dacă este de secară. Vedeta a mers la medic și apoi la nutriționist care i-a făcut un plan personalizat de mese.

Ea a învățat care sunt alimentele ce nu ar trebui să fie asociate și care sunt cantitățile potrivite. Astfel în vara anului 2021, a reușit să slăbească 6 kilograme, dar de atunci și până acum a mai topi câteva kilograme, dată fiind forma de invidiat în care este acum.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024