Prima pagină » Cancan » Dida Drăgan, într-o formă de invidiat, la vârsta de 77 de ani. Ce spune despre presupusa ei boală

Dida Drăgan, într-o formă de invidiat, la vârsta de 77 de ani. Ce spune despre presupusa ei boală

09 nov. 2023, 12:26,
în Cancan

Dida Drăgan, „vocea de flacără a rock-ului românesc”, este într-o formă de invidiat, cu toate că are vârsta de 77 de ani. Artista va urca în curând pe scenă, la Sala Palatului, fiind invitată de onoare la concertul omagial al lui Adrian Enache. Nu în ultimul rând, ea a negat că ar fi avut cancer în urmă cu mai mulți ani, maladie de care s-ar fi tratat în Elveția.

Dida Drăgan, artista a cărei voce o recunoști dintr-o mie, s-a lăsat filmată în ipostaze pe care până de curând nu le prea agrea. Prezență rară pe rețelele sociale, Dida Drăgan arată senzațional și se simte foarte energică, la cei 77 de ani, împliniți pe 14 septembrie.

Dida Drăgan, într-o formă de invidiat, la vârsta de 77 de ani

Dida Drăgan va urca pe scenă pe 14 noiembrie, la Sala Palatului, fiind invitată de onoare în cadrul concertului „Adrian, din inimă, Enache! E o nebunie”. Adrian Enache a publicat pe Facebook imagini de la repetiții, cu marea solistă a muzicii românești, și trebuie să recunoaștem că Dida Drăgan a rămas aceeași artistă specială, din toate punctele de vedere.

Îmbrăcată în negru, ca de fiecare dată, tunsă scurt, purtând ruj roșu închis și cu vorbele la ea, Dida Drăgan a fost, parcă, ocolită de trecerea timpului. A fost numită „vocea de flacără a rock-ului românesc” și pe bună dreptate.

„Sunt bucuroasă că pe 14 noiembrie mă întâlnesc cu dumnealui, pe care îl iubesc foarte tare. Întotdeauna l-am apărat, pentru că este un artist adevărat, este un artist care nu zumzăie, el chiar cântă”, a spus Dida Drăgan.

„După spectacolul sold out de anul trecut, scena Sălii Palatului va fi din nou pregătită pentru «O nebunie», cu multe surprize! Un show plin de adrenalină, în manieră pop-rock, cu piese naționale și internaționale interpretate de mari voci, însoțite live de trupa condusă de Dan Dimitriu și baletul High Class!

Special guest star: Dida Drăgan! Sunt onorat, emoționat și profund recunoscător să o am alături de mine, pe scena Sălii Palatului și să cântăm împreună, pe cea a cărei voce împletește forța și sensibilitatea în melodii ca «Rug» sau «Deschideți poarta soarelui», inconfundabila, Dida Drăgan”, a precizat Adrian Enache.

Totodată, pe scenă vor urca și Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Bella Santiago, trupa Krypton, dar și corul de copii condus de Cristina Manoliu. Iar regia poartă semnătura lui Daniel Iordăchioaie.

Dida Drăgan neagă că ar fi avut cancer

Într-un interviu din 2021, Dida Drăgan a negat vehement zvonurile că ar fi fost bolnavă de cancer, maladie pe care ar fi tratat-o în Elveția.

„Fraților, nu sunt bolnavă, sunt bine, nu renunț la scenă, până când plec pe câmpiile cerești, eu altceva n-am să fac! S-a spus că, de 14 ani, mă tot tratez de cancer, de unde această știre lansată de oameni răi? Am lumea mea, unde e loc doar de fiul meu, de muzică și de cei câțiva prieteni”, a declarat Dida Drăgan pentru Playtech.ro.

De asemenea, Dida Drăgan a ținut să lămurească și povestea referitoare la Silvia Dumitrescu și fostul ei partener, Florin Ochescu, cu care are un băiat.

„Știu că se spune că ea mi-ar fi furat bărbatul, pe Florin Ochescu. El este tatăl băiatul meu, este un tată implicat, am rămas în relații bune. Fiul nostru este traducător, a studiat în Elveția, dar s-a întors în România, păcat că nu continuă activitatea noastră muzicală, este tare talentat, ne-a moștenit.

Nu Silvia Dumitrescu mi-a furat bărbatul, Florin Ochescu a ales-o, eu am rămas cu copilul nostru, de doar trei ani. Care e problema? Eu nu o să acuz niciodată pe nimeni, ce a fost a fost”, a mai menționat Dida Drăgan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`