Prima pagină » Radio » Actualitate » Dida Drăgan, dezvăluiri despre tentativele de sinucidere. Ce a salvat-o pe artistă

Dida Drăgan, dezvăluiri despre tentativele de sinucidere. Ce a salvat-o pe artistă

18 sept. 2023, 10:07,
în Radio

Îndrăgita artistă Dida Drăgan a vorbit recent despre problemele ei, recunoscând că s-a gândit la sinucidere de mai multe ori. Cântăreața, care este un nume imens în industria muzicii românești, pare să-și fi găsit acum echilibrul. Nu în ultimul rând, Dida Drăgan s-a luptat vreme de 13 ani și cu cancerul, aceasta fiind o perioadă destul de dificilădin viața ei.

Fără îndoială, Dida Drăgan, născută pe 14 septembrie 1946, este una dintre cele mai îndrăgite și valoroase artiste pe care România le are. Însă, celebra interpretă de muzică nu a avut o viață ușoară și nici nu a fost ocolită de depresii.

Artista este fără doar și poate un nume imens în industria muzicii românești, o cântăreață care a muncit pe brânci pentru cariera sa, construită pas cu pas și cu multă seriozitate. Dar s-a confruntat cu multe probleme în plan personal.

Dida Drăgan, despre tentativele de sinucidere

În ultima perioadă, celebra artistă a locuit mai mult în Elveția, alături de sora ei, mai ales că a fost asaltată de probleme atât financiare, cât și de sănătate (13 ani s-a luptat cu cancerul). Artista recunoaște că de mai multe ori s-a gândit să-și pună capăt vieții, însă credința în Dumnezeu a salvat-o.

„Am avut nenumărate depresii, dar sunt o mare credincioasă. Dumnezeu nu m-a lăsat! Niciodată nu mi-a fost ușor. Trebuie să recunosc, am vrut să-mi iau viața de mai multe ori. Unul dintre momente a fost atunci când m-au acuzat pentru ce nu am făcut. Am fost acuzată de misticism, când am luat premiu cu piesa «Reaprindeți candela». Mergeam la biserică, e adevărat”, a precizat Dida Drăgan.

De subliniat este și faptul că problemele de sănătate ale Didei Drăgan s-ar fi declanșat din cauza stresului, având în vedere că avea un împrumut bancar de nu mai mult nici mai puțin de 500.000 de euro.

Care sunt cele mai mari regrete ale Didei Drăgan

Acum, la cei 77 de ani, cu toate că și-a găsit liniștea sufletească și echilibrul, cântăreața are mai multe regrete.

„Da, am regrete în viață! Cel mai mare regret este că am fost încuiată la sertar. Am fost un artist tare cuminte. Mie nu îmi place să bat toba în public. Îmi place liniștea! Sunt o femeie foarte cuminte. Nu mă duc la baruri sau la nu știu ce petreceri! Nu am timp de așa ceva. Nici nu îmi doresc să fiu altfel, pentru că nu îmi permite programul”, a declarat Dida Drăgan.

Chiar dacă nu mai apare la evenimentele mondene din Capitală, ori la diferite emisiuni TV, Dida Drăgan nu stagnează pe plan profesional, așa că urmează să lanseze o piesă nouă.

„Acum mă pregătesc să înregistrez o piesă nouă. Nu este dedicată unei persoane aparte, o dedic tuturor românilor. Sunt o persoană foarte strictă în tot ceea ce fac: versurile, piesele… totul trebuie să iasă perfect.

Acum sunt în România, dar o să plec peste câteva zile în Elveția și după iar mă întorc aici. Nu o să stau mult acolo. Eu nu am cum să nu vin aici, aici este casa mea. Eu nu am plecat niciodată din România și nici nu voi face asta”, a mai declarat artista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`