Prima pagină » Cultural » Dida Drăgan, biografia unei artiste de succes. Detalii dureroase din trecutul celebrei cântărețe

Dida Drăgan, biografia unei artiste de succes. Detalii dureroase din trecutul celebrei cântărețe

10 mart. 2023, 10:13,
în Cultural

Dida Drăgan se mândrește cu biografia unei artiste de succes. Marea doamnă a muzicii românești cucerește publicul de mulți ani cu vocea inconfundabilă și energia deosebită pe care o transmite de fiecare dată când apare pe scenă. Dida Drăgan s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor, preferând să își trăiască viața cât mai departe de ochii curioșilor.

De-a lungul timpului au apărut zvonuri că aceasta a fost la un pas de sinucidere, că s-a refugiat în credință sau că ar avea datorii uriașe la bancă. Mai mult, s-a spus că ar suferi de o boală necruțătoare. Recent, Dida Drăgan și-a deschis sufletul și a dezvăluit care este adevărul. Iată câteva detalii dureroase din trecutul celebrei cântărețe.

Dida Drăgan, biografia unei artiste de succes

Dida Drăgan este una dintre cele mai apreciate artiste din toate timpurile. Marea doamnă a muzicii românești deține un CV impresionant și se mândrește cu cariera sa. Îndrăgita cântăreață are o biografie demnă de ecranizare. Celebra solistă și compozitoare a câștigat numeroase premii și a colaborat cu artiști faimoși din țară și de peste hotare.

Dincolo de succesul uluitor în carieră, Dida Drăgan ascunde o poveste de viață surprinzătoare. Cântăreața a suferit enorm după ce s-a despărțit de Florin Ochescu, dar a rămas o femeie puternică de dragul fiului ei pe care îl are împreună cu fostul partener. Artista s-a retras de ceva vreme din viața publică, după ce a avut probleme de sănătate. S-a spus că artista a luptat ani buni cu cancerul și a fost chiar la un pas de sinucidere după ce a avut depresie. Recent, Dida Drăgan a spus adevărul despre viața sa din ultimii ani, mărturisind cum a trecut peste suferințe și dezamăgiri.

„Nu sunt datoare la bănci, așa cum s-a zis, nu am avut tendințe suicidale, căci iubesc teribil viața mea, nu fac parte din biserica creștină neoprotestantă, am fost doar în vizită, cu Bodo (Bogdan Marin de la Proconsul – n.r.), să aud acolo cântece frumoase, nu m-am mutat în Elveția, așa cum se zice, la băiatul meu, mai ales că el nu mai locuiește acolo, s-a repatriat! Dar mai ales oamenii trebuie să știe că, mulțumesc Celui de Sus, nu am nicio problemă medicală, așa cum susțin anumiți doctori, judecând după anumite poze cu mine.”, a declarat artista.

În prezent, Dida Drăgan se bucură din plin de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă. Artista a revenit în țară și s-a întâlnit la un eveniment artistic cu bunele sale prietene, Angela Similea, Corina Chiriac și Marina Voica. Și colega sa, celebra artistă Angelea Similea, ascunde multe suferințe în viața privată, fiind marcată de moartea soțului ei. Cântăreața este extrem de discretă și apare tot mai rar în lumina reflectoarelor.

De ce vedeta a lipsit de pe scenă în ultima perioadă

Dida Drăgan nu se mai afișează atât de des pe scenă sau la evenimentele artistice. Cântăreața se bucură de viață și de celebritate în liniște și alături de oamenii săi dragi. Unul dintre cei mai buni prieteni ai artistei, Adrian Daminescu, a dezvăluit motivul pentru care Dida Drăgan nu dorește să mai cânte atât de des, cum o făcea altădată.

,,Doar când are chef, aşa se întâmplă când este vorba despre artişti adevăraţi. Probabil că nu a avut chef. Când este vorba de un artist adevărat, e pe chef. Când este vorba de un artist neadevărat, cântă oricând. Este în România. Eu am fost plecat cu soție, cu Angela și cu Ovidiu Komornic, la el acolo la hotel, zilele trecute. Trebuia să vină și ea. Și nu știu ce a invocat, i-a spus ceva Danei că nu poate să ajungă. Dar este aici, în țară. Ea este sănătoasă. Este ok.”, a precizat Adrian Daminescu.

Dida Drăgan are o carieră impresionantă în muzică și este extrem de apreciată de publicul autohton. Artista are o biografie pe măsură și ascunde o poveste de viață surprinzătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024