Prima pagină » Local » Diavolul a intrat în casa unei femei din Popricani în noaptea de Înviere! Imobilizată la pat, a fost violată și supusă unor chinuri greu de imaginat (Exclusiv)
Diavolul a intrat în casa unei femei din Popricani în noaptea de Înviere! Imobilizată la pat, a fost violată și supusă unor chinuri greu de imaginat (Exclusiv)

Diavolul a intrat în casa unei femei din Popricani în noaptea de Înviere! Imobilizată la pat, a fost violată și supusă unor chinuri greu de imaginat (Exclusiv)

27 apr. 2022, 02:00,
Lucian SAVA, în Local

O bătrână de 85 de ani a trecut prin șocul vieții ei. Imobilizată la pat, femeia s-a trezit chiar în noapte de Înviere cu un individ necunoscut peste ea. A fost violată, iar, mai apoi, i-a povestit totul fiicei sale, care a anunțat Poliția

Diavolul a intrat în casa unei bătrâne din Iași. Chiar în noaptea de Înviere, femeia a cărei identitate o vom proteja s-a trezit cu un individ necunoscut în casă. Fără să stea prea mult pe gânduri, individul a început să tragă de ea, iar, într-un final, a batjocorit-o. După ce și-a satisfăcut poftele, bărbatul s-a făcut nevăzut. Bătrâna a așteptat să fie vizitată de fiica ei pentru a-i povesti totul. În cele din urmă a aflat și Poliția de ceea ce a pățit biata femeie. Deși aveau foarte puține informații, oamenii legii au reușit să ajungă la violator în scurt timp.

„Pe data de 23 aprilie 2022, agenții din cadrul Secției III de Poliție Rurală Popricani au fost sesizați despre faptul că o femeie a fost violată de un bărbat necunoscut. În urma cercetărilor efectuate de polițiști a fost identificat bănuitul comiterii faptei: un bărbat în vârstă de 30 de ani. Pe baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași. Pe data de 24 aprilie 2022, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și instanței, aceasta din urmă dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Individul, pe nume Mihai Samir Moișanu, este de loc din comuna Popricani și, cel mai probabil, știa că bătrâna locuiește singură. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Ieșeanul Mihai Samir Moișanu, arestat preventiv pentru viol

Astfel, în urmă cu câteva zile, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis cererea de arestare făcută de anchetatori pe numele lui Mihai Samir Moișanu. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul penal privindu-l pe inculpatul Mihai Samir Moişanu. Dispune arestarea preventivă a inculpatului cercetat pentru comiterea infracţiunii de viol, pe o durată de 30 de zile. Dispune emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului. Respinge cererea formulată de inculpat privind luarea măsurii preventive a controlului judiciar / arestului la domiciliu”, au afirmat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta fiind deja contestată de ieșeanul Mihai Samir Moișanu. Acum, urmează ca magistrații din cadrul instanței superioare să hotărască ce se va întâmpla cu individul suspectat de viol. Din păcate, diavolul a intrat în casa unei femei din Popricani în noaptea de Înviere, iar victima a avut parte de clipe de groază.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *