Prima pagină » Titlurile zilei » Diavolul a ieșit ieri în calea unui preot din Iași și l-a blestemat pentru tot restul vieții! Un puști i-a murit în brațe după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de un TIR. Detalii cutremurătoare

Diavolul a ieșit ieri în calea unui preot din Iași și l-a blestemat pentru tot restul vieții! Un puști i-a murit în brațe după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de un TIR. Detalii cutremurătoare

11 aug. 2022, 02:00, 15 ,
Andreea Pădurescu, în Titlurile zilei

Denis avea doar 11 ani și a murit în accidentul petrecut ieri dimineață în comuna Cristești din Iași. Acesta se afla în mașină cu încă un copil, dascălul și cu preotul din localitate. Cei 4 se îndreptau către o benzinărie, moment în care au fost izbiți de un TIR

Sfârșit tragic pentru un băiețel de doar 11 ani din Iași! Denis se afla împreună cu un prieten, dascălul și preotul din localitatea Cristești în mașina condusă de cel din urmă. Copilul era de curând ucenicul preotului și toți 4 se deplasau prin localitate pentru a împărți agheasmă enoriașilor. Nimic nu avea să prevestească această tragedie. În timp ce se îndreptau spre o benzinărie, au fost izbiți în plin de un TIR.

„În mașina preotului din localitate se aflau doi copii de 11 ani, ucenici, și dascălul. Deoarece preotul este nou în parohia noastră, mergea împreună cu cei doi ucenici prin sate să împartă agheasmă și să împărtășească oamenii pentru a-i cunoaște mai bine. Atunci se îndreptau spre benzinărie, moment în care la intersecția cu Piatra Neamț s-a produs tragedia. Unul dintre copii a fost aruncat din mașină și a murit”, a povestit Vlad Pintili, primarul comunei Cristești. Acesta a fost la fața locului pentru a încerca să dea o mână de ajutor.

Denis, băiatul de 11 ani, mort în accidentul de la Cristești, juca în echipa de fotbal din localitate

Viața lui Denis s-a sfârșit mult prea devreme. Avea 11 ani, iubea să petreacă timp la biserică și să joace fotbal. Tatăl lui care se află în Belgia a primit trista veste prin telefon și deja este în drum spre casă. Denis locuia împreună cu mama sa și bunicii, având un frate mai mic. Întreaga localitate este în stare de șoc în urma tragicului accident. Din fericire, celălalt copil a scăpat cu câteva răni ușoare. Preotul Bogdan M. a avut nevoie de intervenție chirurgicală, iar dascălul a fost transferat cu elicopterul SMURD de la Pașcani la Iași, în stare gravă.

Tragicul accident a avut loc pe data de 10 august 2022

Amintim că ieri, 10 august 2022, în localitatea Cristești a avut loc un accident mortal. În coliziune au fost implicați un TIR și un autoturism, rezultând 4 victime. Din primele informații se preciza faptul că cele trei persoane sunt conștiente. Totuși, ajunși la fața locului, medicii au constatat faptul că sub mașină este prins un copil, în vârstă de 11 ani. Din nefericire, în pofida eforturilor depuse, personalul medical a constatat decesul acestuia.

„Polițiștii ieșeni fac cercetări. În dimineața zilei de 10 august 2022, în jurul orei 08:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN2, în localitatea Cristești, a avut loc un accident rutier, soldat cu victime omenești. Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că în accident au fost implicați un autoturism și un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă. În urma accidentului, trei persoane au fost rănite, iar una a decedat. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate.” au explicat reprezentanții IPJ Iași.

Comentarii
  • Da ce făceau pedofilii aia cu copilul in mașina daca nu era al lor?

  • Ești idiot? Ia înțelesul articolului și nu mai comenta ca un prost.

  • S-a desființat Rutiera?

  • Trecind peste faptul ca popalaul si dascalaul umblau pe coclauri cu doi baietei minori straini de 11 anisori care in mod sigur NU aveau ce cauta cu astia de nici un fel pe nici unde aveti inca odata dovada clara ca vrajeala cu agheazma este doar o sarlatanie pentru prosti !, kilele de ”apa sfintita” , agheazama de prune nu i-a protejat nici o laie de moarte si ”blesteme”, nici expozitia de icoane la purtator nici crucioale nici fustanalele cu patrafire aurite

  • De acord cu cele spuse mai sus.

  • Raspuns pt isal

    Stimate d-le oaie-berbec: isal
    Dupa logica dumitale, tirul a intrat in derapaj si apoi direct in autoturism omorandu-l pe acel copil, datorita faptului ca in masina erau 2 copii. Logica de oaie, sau berbec. Daca ar avea oaia mintea ta ar paste pe asfalt. Mai du-te taica la doctor!

  • Aha! Deci voi sunteti dracul blestemat din articol,

  • Culpă comună a şoferilor, copiii trebuiau să fie asiguraţi corespunzător legii cu echipamentul de siguranţă al maşinii !

  • Mai ”Raspuns” ori esti prost ori esti idiot !, unde ai vazut tu logica mea ca de aia a intrat tirul in autoturism ca erau minorii in el ? dute tu la un curs de logica !, la doctor nare rost ca esti fara speranta

  • Nu au respectat niște reguli, de asta s-a întâmplat, nu are nicio treabă sula cu prefectura, popa este un om cu carte și el, asta e profesia lui de amăgit proști, e nevoit să se descurce. Păcat de copil! Doamne ajută!

  • Tirul a derapat, se putea întâmpla oricui, uitati-va în videoclip, nu avea viteza mare.
    La cum arata masina de avariata copilul dacă purta centura nu era aruncat în afara mașinii. Legal, tiristul e vinovat, moral e preotul de vina pentru moartea acestui copil. Dumnezeul sa-l ierte!

  • Crucea mamii lor de tiruri, asasini pe sosele!!!

  • „Ucenici” ? E vreo şcoală profesională p-acolo ? Vinovat sau nevinovat, dracu’ sau doamne-doamne, blestem sau binecuvântare, agheasmă sau rachiu, dar POPA îl are pe plod pe conştiinţă. Dac-o fi având aşa ceva, că la popi nu e din naştere, ca la restul lumii, e din ce dă Ăl’ de sus.

  • Ucenici la 11 ani???????

  • IPS ONILA CORNELIU

    Daa baa !, ucenici minori de unspe anisori !, ca asa le place bulangiilor , mai o ciocolata , mai niste banuti, mai niste plimbari cool si uite ase le suge cocoselul sii face ucenici ca pe cei de la seminarul unde eram eu sef sii footeam pe toti ucenicii deveniti acum popi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *