Prima pagină » Actualitate » Diaspora, cerere şoc pentru Klaus Iohannis: Scoateţi USR-PLUS de la guvernare! Globaliști și neo-marxiști până în măduva oaselor

Diaspora, cerere şoc pentru Klaus Iohannis: Scoateţi USR-PLUS de la guvernare! Globaliști și neo-marxiști până în măduva oaselor

30 iun. 2021, 13:41,
în Actualitate

Una dintre cele mai numeroase comunităţi de români din Italia au făcut o propunere şoc pentru Klaus Iohanis. Aceştia au menţionat că şi-au pierdut răbdarea şi că USR-PLUS ar trebuie să fie scos de la guvernare. Altfel spus, asociaţia menţionează mai sus îi numeşte pe cei de la USR-PLUS globaliști, neo-marxiști și trădători.

Lovitură pentru USR-PLUS este una extrem de mare dacă e să ţinem cont de faptul că diaspora a votat masiv cu aceştia. Românii din Italia sunt nemulţumiţi de slabă activitatea a ministrului Economiei, Claudiu Năsui dar şi de dorinţa celor de la USR-PLUS de a introduce educaţia sexuală în şcoli.

USR-PLUS deservesc alte interese decât cele naţionale

În scrisoarea publicată, Asociaţia Românilor din Italia consideră că USR-PLUS este un partid de globaliști și neo-marxiști şi că ei deservesc alte interese decât cele naţionale:

„Nu putem să continuăm pe această cale, care este una a dezastrului. Cine nu vede și nu-și dă seama de fariseismul celor de la USR-PLUS, de cacealmaua lor trădătoare, de vânzare de țară în schimbul satisfacerii propriilor interese cât se poate de mercantile, este fie manipulat, fie de aceeași teapă. Globaliști și neo-marxiști până în măduva oaselor, așa-zișii salvatori ai României sunt în realitate o formă deghizată de pierdere totală a identității naționale și spirituale, de aservire altor interese decât celor autohtone.

USR-PLUS este cea mai mare păcăleală din ultimii 31 de ani, susține asociaţia

Asociaţia Românilor din Italia consideră faptul că USR-PLUS este o păcăleală, cea mai mare din ultimii 31 de ani

„Trăind în străinătate, membrii Diasporei sunt primii care înțeleg și susțin necesitatea continuării procesului de integrare a țării și de aliniere la standardele UE.Însă una este setul de principii și valori și alta este pierderea eu-lui identitar, iar a-ți ascunde sub standardele UE afacerile oneroase, consultanțele mai scumpe decât obiectul consultanței, șmenurile de toate felurile. Este cea mai mare păcăleală din ultimii 31 de ani”, susține Asociația Românilor din Italia.

Românii din Italia nu mai vor să îşi aducă copiii în învăţământul românesc

Într-un mesaj public trimis președintelui Klaus Iohannis, Asociația Românilor din Italia, consideră faptul că este necesar ca USR-PLUS să fie scos de la guvernare. Românii din Italia și-au exprimat revolta asupra performanţelor slabe pe care mai mulţi miniştri le au în actualul guvern dar şi luptă pentru introducerea educaţiei sexuale în şcoli:

„Românii din Italia sunt îngrijorați în momentul de față de cum merg lucrurile în țară și în special de politicile pe care le face USR-PLUS. Una dintre ele este ideea de a introduce în programa școlară educația sexuală. Mulți dintre românii din Italia se gândeau să să-și aducă copiii în sistemul de învățământ românesc, însă acest lucru îi sperie, pentru că tradiția, cultura, obiceiurile, formarea noastră ca părinți a fost cu totul altfel și am vrea ca pe mai departe să transmitem copiilor aceleași lucruri. În Italia, de exemplu, nu se predă educația sexuală în școli”, a declaratdeclarat Eugen Terteleac, președintele Asociației, potrivit Naţional.ro.

Acţiunile USR-PLUS demască agenda ne-românescă

În încheiere, asociaţia declară faptul alocarea a multor fonduri şi finanţe către firme de consultantă străine scoate la iveală agenda ne-românească a grupării intitulate USR-PLUS:

„Acapararea şi căpușarea unor ministere strategice de către această grupare și blocarea pur și simplu a activității acestora, întârzierile enorme în atragerea fondurilor europene, lipsa unor strategii și programe pentru sprijinul mediului de afaceri autohton greu încercat de criza Covid, închiderea ministerului românilor de pretutindeni și anularea oricărei activități de sprijin și finanțare pentru românii din străinătate, planul național de reziliență prin care se alocă sume uriașe pentru companii de consultanță străine -toate demască și demonstrează agenda ne-românească a acestei grupări”, au mai transmis românii din Italia, conform național.ro

Alianța USR-PLUS a obținut un scor mare, 32,5%. Pe locul al doilea s-a clasat PNL, cu 24,9%, iar podiumul a fost completat de AUR, cu 23,2%. PMP a obținut 8,4%, PSD – 3,3% și Pro România – 1,8%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *