Prima pagină » Cancan » Diandra i-a dat cu flit lui Andrei Rotaru la ceremonia finală a focului, de la Insula Iubirii

Diandra i-a dat cu flit lui Andrei Rotaru la ceremonia finală a focului, de la Insula Iubirii

29 aug. 2024, 10:05,
în Cancan

Diandra i-a dat cu flit lui Andrei Rotaru la ceremonia finală a focului, de la Insula Iubirii, printr-o decizie cu care a surprins pe toată lumea. Sezonul 8 din Insula Iubirii s-a încheiat. Miercuri, 28 august 2024, a avut loc ceremonia finală a focului. Andrei Rotaru și Diandra s-au reîntâlnit și au luat o decizie în privința relației lor. Deși Andrei spera să plece acasă cu femeia de care s-a îndrăgostit, ispita l-a respins. Nimeni nu anticipa acest rezultat.

După ce au trăit o poveste de dragoste timp de 21 de zile pe Insula Iubirii, Andrei Rotaru și Diandra au fost confruntați cu adevărul absolut. Ceremonia finală a focului a fost intensă, dar alegerea ispitei i-a stricat concurentului toate planurile. Deși Andrei a declarat că vrea să plece din Thailanda alături de Diandra, decizia ispitei l-a luat prin surprindere.

Diandra i-a dat cu flit lui Andrei Rotaru la ceremonia finală a focului

La ceremonia finală a focului de pe Insula Iubirii, emoțiile și trăirile au fost la intensitate maximă pentru Andrei Rotaru și ispita Diandra. După ce, în ultimul bonfire, și-a spus adio de la Cristina, soția sa, Andrei s-a reîntâlnit cu Diandra, femeia alături de care a găsit liniște și fericire.

Întrebată de Radu Vâlcan dacă dorește să părăsească Insula Iubirii singură sau alături de Andrei Rotaru, Diandra a oferit un răspuns neașteptat pentru Andrei. Sinceră și hotărâtă, ispita a refuzat să plece împreună cu soțul Cristinei. Deși își dorește ca povestea lor de dragoste să continue acasă, bruneta a subliniat că acest lucru ar trebui să se întâmple doar după ce Andrei va deveni un bărbat liber, fără obligații.

”Am învățat de la Andrei că iubirea nu este slăbiciune și nici dependență. Iubirea înseamnă putere și răbdare. Puterea să înțelegi că există anumite etape. În momentul de față este o etapă prin care amândoi trebuie să trecem, dar mai ales Andrei. Consider că mai are de rezolvat niște lucruri de rezolvat acasă și consideră că merităm amândoi un început pe o fundație solidă, sănătoasă și nu pe dărâmături”, a spus Diandra la ceremonia focului.

Andrei Rotaru, total surprins de reacția ispitei

Zguduit de declarațiile Diandrei, Andrei a încercat să înțeleagă mesajul pe care ispita i l-a transmis.

”Diandra: Încă ești căsătorie.

Andrie: Și?

Diandra: Ai anumite lucruri de rezolvat. E nevoie de timp, nu?

Andrei: Da, dacă asta consideri.”, a fost dialogul final dintre Andrei și Diandra.

Telespectatorii au rămas și ei surprinși de reacția Diandrei de i-a da cu flit lui Andrei Rotaru la ceremonia finală a focului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
29 august 2024
29 august 2024