Prima pagină » Economic Local » Diana Tănase, make-up artist din Iași: „Am făcut un credit pentru a cumpăra produse profesionale”

Diana Tănase, make-up artist din Iași: „Am făcut un credit pentru a cumpăra produse profesionale”

12 oct. 2024, 02:00,
Raluca COSTIN în Economic Local
Diana Tănase, make-up artist din Iași: „Am făcut un credit pentru a cumpăra produse profesionale”

Diana Tănase, make-up artist din Iași, discută într-un nou episod de #PodcastBZI despre una dintre cele mai căutate meserii, cum poți să devii bun în industria beauty, dar și ce buget este necesar pentru a demara o afacere în acest domeniu. Diana a fost nevoită să facă un credit bancar pentru a achiziționa primul kit cu produse profesionale, iar în primii ani de practicare a meseriei de make-up artist, a venit cu bani de acasă. Interviul poate fi urmărit AICI

Make-up artistul din Iași vorbește despre cariera în domeniul bancar și ce a determinat-o să se axeze pe domeniul beauty.

„Eu sunt în domeniul beauty și încurajez femeia să fie frumoasă, să se scoată în evidență în sens pozitiv. Din copilărie îmi doream să fiu manager într-o multinațională, eventual, în domeniul bancar, unde am și lucrat înainte de a deveni make-up artist. Lucrând în domeniul bancar, mi-am dat seama că nu era ceea ce îmi doream. Era un job care îmi plăcea pentru că interacțiunea cu oamenii îmi aduce satisfacții, dar nu îmi plăcea pentru că aveam target, șefi, multe proceduri. Mereu am avut pasiunea pentru make-up și, în final, am făcut un curs de bază, cu banii de la părinți. Atunci nu voiam să renunț la cariera mea, dar pe parcurs, după ce am văzut că lucrurile evoluează într-o direcție bună, am decis să mă axez doar pe meseria aceasta, de make-up artist”, spune Diana Tănase, make-up artist.

Diana Tănase, make-up artist din Iași: „Am făcut un credit pentru a cumpăra produse profesionale”

Diana a fost nevoită să facă un credit bancar pentru a achiziționa primul kit cu produse profesionale, iar în primii ani de practicare a meseriei de make-up artist, a venit cu bani de acasă.

„Ca orice început, a fost dificil. Am făcut un credit pentru a cumpăra produse profesionale. Însă, am reușit să colaborez cu multe saloane de înfrumusețare și am reușit, în cele din urmă, să mă mut într-o locație proprie, unde îmi desfășor activitatea.”

Maria Cozma este unul dintre cei mai apreciați make-up artiști din Iași. În urmă cu 7 ani, a decis să profeseze în domeniul beauty și pentru că era căutată de multe cliente, s-a dezvoltat în această direcție. Dacă la început a învățat din tutoriale de pe Facebook, pe parcurs a făcut mai multe cursuri și după ani de muncă, a devenit una dintre cele mai cunoscute make-up artiste din Iași.

Sute de interviuri cu specialiști din diverse domenii, pe YouTube

Diana Voiniciuc, consultant financiar din Iași, discută, într-un nou episod de #PodcastBZI, despre economisire, investiții, dar și despre siguranța financiară în momentul în care ieșim la pensie. Specialista oferă exemple concrete despre balanța venituri-cheltuieli și cum poate fi echilibrată, considerând că primul pas pentru gestionarea acestei situații este să avem o evidență a cheltuielilor. Interviul poate fi urmărit AICI:

 De asemenea, Diana Tănase, make-up artist din Iași, discută, într-un nou episod de #PodcastBZI, despre una dintre cele mai căutate meserii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`