Prima pagină » Cancan » Diana Șucu nu își arată vârsta. Fosta prezentatoare are o căsnicie fericită de șaisprezece ani

Diana Șucu nu își arată vârsta. Fosta prezentatoare are o căsnicie fericită de șaisprezece ani

12 mai 2022, 13:05,
BZI.ro, în Cancan

Cu toate că Diana Șucu a înaintat în vârstă, fosta prezentatoare arată mai bine ca niciodată. Vedeta este mult mai elegantă și mai rafinată, la momentul actual. Aceasta are un mariaj fericit alături de Dan Șucu, cei doi fiind împreună de 16 ani.

După ce a născut, fosta prezentatoare nu a dorit să mai revină pe micile ecrane deoarece nu s-a mai regăsit în meseria respectivă. Aceasta și-a dedicat timpul său familiei și afacerilor pe care soțul său le deține. Soția lui Simon Maurer este la fel de implicată în afacerile partenerului său de viață, susținându-l mereu.

Diana Șucu nu își arată vârsta. Vedeta are un corp de invidiat

Pe măsură ce a înaintat în vârstă, Diana Șucu a devenit din ce în ce mai frumoasă și rafinată. Cu toate că aceasta a arătat tot timpul bine, soția juratului de la emisiunea „Imperiul Leilor” a început să strălucească o dată cu trecerea anilor. În vârstă de 48 ani, Diana Șucu este o apariție elegantă, diferențele de look fiind extrem de mari față de anii în care era prezentatoare la TVR. Într-un interviu, aceasta a declarat că pentru a se menține merge de câteva ori pe săptămână la sală și nu pierde nopțile. Vedeta a mai precizat că nu are nici un secret al frumuseții, cu toate că este mamă a doi copii.

Diana Șucu a fost pe micile ecrane în anii 2000, atunci când prezenta știrile. Aceasta era cunoscută pentru profesionalismul și sobrietatea sa. Fosta prezentatoare a lucrat la TVRM, la Televiziunea Națională, apoi la TVR2 pentru o perioadă mai lungă. După ce s-a retras din televiziune, soția juratului de la „Imperiul Leilor” s-a implicat în afaceri și în numeroase acțiuni caritabile. De asemenea, aceasta preferă discreția, iar mare parte a timpului pe care îl are, îl petrecere alături de familia sa. În ceea ce privește educația, aceasta a absolvit Facultatea de Drept, apoi a urmat un master în Drept Internațional.

Fosta prezentatoare are o căsnicie fericită de șaisprezece ani

Diana Șucu a fost căsătorită pentru prima dată la 19 ani cu Cezar Iascărescu, timp de șase ani. Ulterior, fosta prezentatoare a fost logodnica lui Peter Imre, însă relația celor doi nu a avansat deoarece bărbatul era extrem de gelos. Pe Dan Șucu l-a cunoscut în 2005, la un eveniment monden. Doi ani mai târziu s-au căsătorit, iar la momentul actual au o căsnicie fericită. Fericitul eveniment a avut loc chiar de ziua omului de afaceri, când acesta împlinea vârsta de 44 ani. Mirii și-au dorit o nuntă discretă, din această cauză au avut puțini invitați la ceremonie. Soții au împreună doi copii, Dan Matei și Andrei Cristian. 

Anul trecut, pe 4 august, cei doi și-au sărbătorit cei 16 ani de relație în Capri. Momentul a fost sărbătorit prin intermediul unei cine romantice. Diana a distribuit o fotografie pe rețelele de socializare, iar la descrierea acesteia a scris: „La mulți ani, iubirea mea”. Într-un interviu, fosta prezentatoare a menționat că Dan Șucu este sufletul său pereche, iar atunci când l-a întâlnit a avut un sentiment de déjà-vu.

„Eu cred în sufletul pereche, în acea persoană care te iubește așa cum ai nevoie să fii iubit. Știi, atunci când l-am întâlnit pe Dan, am avut un puternic sentiment de déjà-vu, deşi nu-l mai văzusem niciodată până atunci. Soţul meu este sufletul meu pereche. Şi, uite, nu este dimineaţă în care să nu ne spunem „Te iubesc!“. Împlinirea mea cea mai mare este o căsătorie fericită, plină de dragoste. Cheia unui mariaj fericit este păstrarea chimiei dintre parteneri”, a declarat fosta prezentatoare.

Cu toate că relațiile anterioare nu au funcționat, Diana Șucu în vârstă de 48 ani este împlinită și fericită la capitolul familie. Alături de soțul său, vedeta este mereu cu zâmbetul pe buze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *