Prima pagină » Cultural » Diana Șucu arată spectaculos și face furori pe Instagram. Ce spune vedeta despre soțul ei, după 16 ani de căsnicie

Diana Șucu arată spectaculos și face furori pe Instagram. Ce spune vedeta despre soțul ei, după 16 ani de căsnicie

23 feb. 2023, 09:18,
B, , h, , în Cultural

Diana Șucu arată spectaculos și face furori pe Instagram. Aceasta se bucură din plin de celebritate și se declară o femeie împlinită. Diana și Dan Șucu formează unul dintre cele mai discrete și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt extrem de discreți când vine vorba de viața privată, însă nu de puține ori au avut parte de replici dure din partea unora. Iată ce spune vedeta despre soțul ei, după 16 ani de căsnicie.

Diana Șucu arată spectaculos și face furori pe Instagram

Diana Șucu este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și atrage multe priviri la vârsta de 48 de ani. Aceasta a lucrat în televiziune mulți ani, fiind cunoscută cu numele de Diana Lăscărescu. După ce s-a căsătorit cu faimosul om de afaceri Dan Șucu, vedeta a renunțat la cariera tv și a pus bazele unei fundații care ajută copiii bolnavi. În prezent, Diana Șucu se dedică familiei sale de care este tare mândră, iar pe plan profesional se bucură de realizări deosebite. Soția lui Dan Șucu se mândrește cu o siluetă fără cusur și face furori pe Instagram cu fotografii în ipostaze inedite. Vedeta atrage multe priviri și la evenimentele mondene unde se afișează împreună cu soțul ei celebru.

Diana Șucu este căsătorită de 16 ani cu faimosul om de afaceri cu care are doi băieți. Dan Șucu a mai fost căsătorit și mai are două fete din mariajul anterior. De-a lungul timpului, au existat zvonuri că Dan Șucu a divorțat de fosta parteneră de viață pentru a fi împreună cu Diana Șucu, însă prezentatoarea a negat cu vehemență aceste presupuneri.

„Simt nevoia să fac lumină, dintr-un punct de vedere. La un moment dat s-a rostogolit povestea asta cum că Diana Lăscărescu l-a întâlnit pe Dan Șucu, imediat după ce a divorțat. Este o minciună. Dan s-a despărțit, a luat decizia asta în decembrie 2003, după ce i s-a întâmplat ceva extrem de urât.

El a avut o altă relație cu o doamnă, o femeie serioasă. Soțul meu nu este un aventurier, este un om serios. Eu l-am cunoscut pe Dan la un an și jumătate după ce el a avut o viață lângă doamna respectivă, care are o fetiță, prietenă cu fetele soțului meu.”, a declarat Diana Șucu.

O altă vedetă care se bucură de succes în afaceri și se declară o femeie împlinită pe plan profesional este Cristina Bâtlan. Jurata de la ,,Imperiul leilor” a trecut în urmă cu câția ani printr-un divorț dureros, dar a rămas în relații bune cu fostul soț. În prezent, aceasta se dedică fiului ei și proiectelor sale impresionante. Vedeta deține o avere uluitoare și colaborează cu milionari celebri din țară și de peste hotare.

Ce spune vedeta despre căsnicia sa

Diana și Dan Șucu trăiesc de 18 ani o frumoasă poveste de dragoste, iar de 16 ani sunt căsătoriți. Aceștia au împreună doi băieți de care sunt tare mândri. Diana Șucu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenerul ei de viață care o răsfață și îi este alături mereu. Recent, soția omului de afaceri a dezvăluit care sunt secretele mariajului lor longeviv.

„Nu știu dacă există căsnicie perfectă, trebuie să fii tolerant, să ne respectăm partenerul. Sunt câteva idei de bază care stau la temelia unei relații. Eu cred că respectul este foarte important. Și să ajungi să fii într-o relație de prietenie cu partenerul de lângă tine. Să nu-ți fie teamă să-l întrebi absolut orice. Eu cu Dan discutăm în fiecare zi, de 10 ori pe zi, la telefon. Este persoana care mă calmează, care mă liniștește, țin cont de punctul lui de vedere întotdeauna.”, a precizat aceasta.

Diana și Dan Șucu formează unul dintre cele mai discrete și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi radiază de fericire împreună și reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *