Diana Șucu a făcut dezvăluiri despre mariajul cu Dan Șucu: „Pe vremea aceea, soțul meu îmi spunea cât de frumoasă sunt”

11 nov. 2022, 19:39,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Diana Șucu și Dan Șucu se bucură de o căsnicie fericită. Împreună și-au construit o familie frumoasă, formează un cuplu de 17 ani și au doi băieți superbi, pe Dan Matei, în vârstă de 15 ani și Petru Andrei Cristian, în vârstă de 13 ani.

Fosta prezentatoare TV se consideră o persoană norocoasă, deoarece are o familie fericită, care o susține și îi este alături la fiecare pas.
Cei doi sunt foarte discreți când vine vorba de viața personală, însă Diana Șucu a dezvăluit câteva aspecte care mențin o relație longevivă și sănătoasă. Totodată, fosta prezentatoare TV a povestit și cum a reușit să slăbească după ce a născut de două ori și cum se menține în formă.

Diana Șucu, dezvăluiri despre cum își menține forma după două nașteri

Diana Șucu, în vârstă de 48 de ani, a fost invitată la o emisiune TV, unde a dezvăluit cum se menține în formă, având în vedere că a trecut prin două nașteri.

„Frumusețea stă în atitudine, în bunătate, într-o viață ordonată. Este un mod de viață. Femeia trebuie să se simtă frumoasă și trebuie să recurgă la creme, la operații, dacă ea simte nevoia. Nu consider că este o nenorocire”, a declarat fosta prezentatoare TV.

De asemenea, vedeta a mărturisit că face sport, însă și gena îi este foarte bună. Fosta prezentatoare TV a dezvăluit câte kilograme a luat în sarcină și câtă muncă a trebuit să depună la sala de sport, pentru a reveni la forma inițială.

„ Fac sport de trei ori pe săptămână. Cred că și gena este foarte bună. Nu pot să spun că mă duc cu plăcere la sală, dar mă duc că trebuie. După al doilea copil, chiar a trebuit să merg de trei ori pe săptămână. M-am îngrășat și la prima și la a doua sarcină 28 de kilograme. Am alăptat 7 luni”, a mai spus vedeta.

Diana Șucu, despre relația cu soțul ei

Diana Șucu și Dan Șucu se bucură de o relație minunată și se iubesc ca în prima zi. Aceasta consideră că o relație de cuplu trebuie să se bazeze pe respect și, cel mai important, pe prietenie. Cei doi vorbesc despre orice și sunt foarte apropiați, asta făcând relația foarte puternică.

„Cred că este foarte important în perioada în care rămâi însărcinată, naști și alăptezi, relația trebuie să fie foarte stabilă. Acum, dacă mă uit la fotografiile din urmă, mă vad ca un gogoșar. Pe vremea aceea, soțul meu îmi spunea cât de frumoasă sunt”, a mărturisit Diana Șucu.

De asemenea, Diana Șucu este convinsă că nu există o căsnicie perfectă, dar cheia unei relații de durată este respectul. Vedeta a mărturisit că își găsește liniștea și calmul în brațele partenerului său de viață.

„Eu cred că respectul este foarte important. Și să ajungi să fii într-o relație de prietenie cu partenerul de lângă tine. Să nu-ți fie teamă să-l întrebi absolut orice. Eu cu Dan discutăm în fiecare zi, de 10 ori pe zi, la telefon. Este persoana care mă calmează, care mă liniștește, țin cont de punctul lui de vedere întotdeauna”, a mai adăugat Diana Șucu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *