Prima pagină » Cancan ultimă oră » Diana Stejereanu, despre COVID-19: „Nu am interacționat cu boala până acum!“

Diana Stejereanu, despre COVID-19: „Nu am interacționat cu boala până acum!“

25 oct. 2021, 16:13,
în Cancan ultimă oră

Cunoscută ca antrenoarea vedetelor, Diana Stejereanu, este de părere că sportul a ajutat-o să nu aibă de a face cu temuta pandemie de COVID-19.

Totuși, chiar dacă nu a contactat virusul, frumoasa antrenoare a vedetelor a fost afectată de pandemie, numărul femeilor cu care lucrează înjumătățindu-se de la începutul pandemiei și până acum.

„Nu am interacționat cu boala până acum! M-a ajutat faptul că fac sport zilnic. Am fost totuși afectată deoarece numărul de fete s-a înjumătățit la clasele din sală. Am fost nevoită să compensez la clasele de live, unde ne antrenăm împreună de luni până joi, pe Google Meet“, a spus Diana Stejereanu.

Diana Stejereanu

Încercând să caute și partea bună a lucrurilor, frumaosa antrenoare este de părere că lucrul de acasă le ajută pe multe femei deoarece există un confort al lcururlui de acasă și le scutește de timpul pierdut pe drum.

Diana a afost nevoită să se adapteze din mers și să lucreze mai mult on-line, fapt ce a făcut-o să spună că simte de parcă ar lucra la NASA după cât timp este nevoită să urmărească pe ecran modul în care lucrează fetele.

Diana Stejereanu

Diana Stejereanu face sport de aproape 10 ani

Considerată una dintre cele mai sexy antrenoare de fitness din România, Diana a ajuns cunoscută publciului larg după ce a predat în repetate rânduri lecții de fitness în matinalul de la Antena 1, „Neatza cu Răzvan și Dani“.

Din dorința de a ajuta cât mai multă lume să arate bine și să facă sport într-un corect, Diana a lansatanul acesta un program online în cadrul căruia se ocupă de modul în care arată oamenii care îi cer ajutorul.

Dina a le recoamndă celor care vor să se păstreze într-o formă bună să facă mișcare 3 minute dimineața și trei minute seara. Deși poate părea puțin, Dina asusține că oricine poate aloca acest timp deaorece aceste trei minute „chiar contează”.

Diana Stejereanu

Diana Stejereanu: Vârstă, înălțime, biografie

Diana Stejereanu s-a născut la Fetești în 1988. Frumoasa șatenă, în vârstă de 33 de ani, are 1,72 m înălțime și 65 kg greutate.

De mică, Dianei i-a plăcut sportul, fiind nelipsită de la meciurile de volei și handbal. A practicat atletism, dar s-a accidentat și a renunțat la acest sport. În liceu, Diana a juca baschet, însă venirea la Academia de Științe Economice în București a determinat-o să meargă la volei.

La sala de sport a început să meargă de la vârsta de 23 de ani și la scurt timp a ajuns să țină orele în locul unei antrenoare care se îmbolnăvise. Un an de zile, Diana s-a antrenat la sala de sport Lady Fit, sală la care a revenit după cinci ani ca instructor după ce și-a luat atestatul.

Cu timpul, Diana și-a făcut propriile programe de pregătire și așa a ajuns să fie antrenoarea unor vedete precum Nicole Cherry sau Gina Pistol.

Pe lângă antrenamente, Diana a ajuns să le ofere clientelor și meniuri care să se potrivească cu sportul.

Diana Stejereanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *