Prima pagină » Local » Diana Șoșoacă vorbeşte despre faptul că persoanelor vaccinate le apar coduri bluetooth – FOTO, VIDEO

Diana Șoșoacă vorbeşte despre faptul că persoanelor vaccinate le apar coduri bluetooth – FOTO, VIDEO

31 ian. 2022, 11:00,
BZI.ro, în Local

Diana Șoșoacă, senator de Iași reușește din nou să intre în atenţia publică printr-o declaraţie extrem de controversată. Prezentă într-o emisiune online, senatorul de Iași a explicat cum, persoanelor vaccinate, le apar coduri bluetooth.

Nu sunt singurele intervenții controversate în spaţiul public. Diana Șoșoacă a vorbit şi despre faptul că vaccinul crează o sterilitate pentru trei generații și despre faptul că are o rată de mortalitate de 100% în rândul copiilor.

Diana Șoșoacă este de părere că persoanelor vaccinate le apar coduri bluetooth

Într-o intervenţie la o emisiune online, Diana Șoșoacă a explicat faptul că este foarte dubios cum, persoanelor vaccinate, le apar coduri bluetooth atunci când aproprii un dispozitiv electronic către ele.

Şi apropo, este verificat şi de mine şi de alţii, când sunteţi lângă vaccinați dați pe bluetooth, o să vă apară un cod. Ştiţi foarte bine că ţi-am demonstrat, Ovidiu, cu anumite persoane vaccinate care s-au și speriat. Nu era niciun televizor. Era într-o cameră fără nimic. Am adresat şi noi nişte întrebări şi nu ne-a dat nimeni niciun răspuns, ce sunt cu codurile de la bluetooth ale vaccinaţilor. Nu e așa ceva, așa e. Nici eu nu am crezut, am râs până am văzut acest lucru. În camere fără (…) era doar telefonul meu și atât. (…) a spus Diana Șoșoacă, senator de Iași.

Diana Șoșoacă, controverse mari pe subiectul vaccinării

În spaţiul public Diana Șoșoacă a avut mai multe declaraţii referitoare la vaccinare. Au fost multe controverse iar, poate, cea mai controversată declarație a fost cea în care senatorul de Iași a explicat faptul că vaccinul crează sterilitate pe trei generații și despre faptul că acesta are o rată de mortalitate de 100% în rândul copiilor.

Când eu v-am spus în februarie, v-am arătat toate statisticile Pfizer şi duc efectiv la sterilitate, iar femeile gravide au pierdut copiii. Acum o să vedeţi, o să vă spună Angelo Giorgianni ce se întâmpla la nivel mondial cu vaccinurile pentru copiii şi pentru bebeluşi, rată de mortalitate de 100%. Aţi înnebunit, să vă omorâţi copiii? Păi intraţi voi în pușcărie, mă, meritaţi să fiţi omorâți, voi cei care v-ați distrus copiii cu un vaccin despre care nu ştiţi nimic, e în stadiu experimental. (…) explica Diana Șoșoacă într-o apariție publică.

Altfel spus, aceasta a mai avut şi alte intervenţii în spaţiul public legate de faptul că există o dictatură medicală în România sau de faptul Raed Arafat nu ar trebui să aibă cetățenie română. Legată de ultima intervenție, Diana Șoșoacă a fost amendată de CNCD.

Nu în ultimul rând vă mai aducem aminte faptul că Diana Șoșoacă a fost în centrul altui scandal în momentul în care a chemat poliția pentru că mai mulți jurnaliști ar fi intrat în casă fără acordul ei. Șoțul senatoarei de Iași ar fi intrat în altercație cu un polițist și din această cauză i s-a făcut dosar penal. Cercetările continuă.

Încheiem prin a vă spune că declarațiile făcute de Diana Șoșoacă, cele referitoare la faptul că la persoanele vaccinate apar coduri bluetooth a fost verificată în direct la un post de televiziune, rezultatul fiind unul evident.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *