Prima pagină » National » Diana Șoșoacă și un alt deputat joacă hora într-o benzinărie: „Ieșiți în toate orașele, blocați toate benzinăriile!” – VIDEO
Diana Șoșoacă și un alt deputat joacă hora într-o benzinărie: „Ieșiți în toate orașele, blocați toate benzinăriile!” - VIDEO

Diana Șoșoacă și un alt deputat joacă hora într-o benzinărie: „Ieșiți în toate orașele, blocați toate benzinăriile!” – VIDEO

21 iun. 2022, 23:14, 4 ,
în National

Senatorul Diana Șoșoacă, împreună cu deputatul Mihai Lasca, Dan Chitic, avocat, și Luis Lazarus s-au prins, marți seara, într-o horă într-o benzinărie OMV. Alături de alte câteva persoane, aceștia protestează împotriva creșterilor mari de prețuri la carburanți.

”Ieșiți în toate orașele, blocați toate benzinăriile!”, a strigat Diana Șoșoacă.

În marile orașe ale României, cetățenii au început să ocupe benzinăriile alimentând doar cu câțiva bani, cu scopul de a bloca activitățile benzinăriilor.

Protest împotriva prețului carburanților și la Iași

În urma nemulțumirilor cauzate de continua creștere a tarifului combustibilului din ultima perioadă, mai mulți cetățeni din diferite părți ale țării s-au mobilizat pentru a organiza un protest împotriva prețului carburanților. Lumea a început să iasă în benzinării și în Iași în cursul zilei de luni, 13 iunie.

Având în vedere că prețul carburanților a depășit 9 lei pe litru, mai multe persoane au creat o pagină pe Facebook denumită „Protest împotriva prețului carburanților”, unde oamenii încep să se organizeze pentru a ieși la manifestații publice în mai multe benzinării ale țării.

În ce constă acest protest împotriva prețului carburanților

Recent, un grup de nemulțumiți a creat un grup pe Facebook pentru a se putea organiza în vederea realizării unui protest împotriva creșterii continue a prețului carburanților. În urma mai multor discuții, o parte dintre membrii grupului au luat inițiativa și au ieșit în stradă, mai exact în benzinării, blocând accesul la pompele de alimentare. Mișcarea nu este încă foarte bine definitivată, multă lume propunând diverse inițiative, iar deciziile se iau în urma sondajelor de opinie realizate pe platforma de socializare.

Grupul a adunat în prezent 11.000 membri din toată țara. Aceștia încă dezbat modalitatea optimă de a protesta și data în care să fie organizate aceste manifestări pentru a asigura un număr cât mai mare de participanți, având în vedere că, în timpul săptămânii, în prima parte a zilei, marea majoritate dintre ei sunt la muncă și le-ar fi dificil să participe la protest în aceste condiții.

Comentarii
  • Atata pot si ei.

  • Daaa,madama asta Soso, a gandit oare?!!!
    Benzinariile au angajati,care la randul lor au familii,unii copii,daca se blocheaza activitatea „patronul”,care e tot unul din randul lor,al politicienilor,poate bine merci sa faca restructurari sau scaderi din salarii…Deci?!
    Degeaba alimentezi tu cu 20 de bani sau vii cu galeata de monede si chipurile blochezi activitatea respectivei benzinarii,e apa de ploaie lucrul asta,In cap ar trebui dat lor,minunatilor politicieni,ei ne reprezinta,si tot ei ne ard,destul de bine…..Clasa politica e de vina,altii pot ,la noi nu se poate…asa a fost mereu in Romania,poporul ars pan la ultimul ban,mai nou ne verifica conturile si averile,dar la marii evazionisti si cu datorii la bugetul statului de ani de zile care apoi au fost anulate ….la aia cand mergeti?!
    Tara lui papura Voda….tot politicianu suge tot ce prinde…

  • Dansul nu tine de foame…

  • Sa danseze la guvern ! , peste 50% din pretul combustibililor sunt taxe si accize incasate de statul jefuitor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`