Prima pagină » Local » Diana Șoșoacă, senatorul de Iași, despre adăposturile anti dronă: „Este o abureală totală pentru a panica populația”
Diana Șoșoacă, senatorul de Iași, despre adăposturile anti dronă: „Este o abureală totală pentru a panica populația”

Diana Șoșoacă, senatorul de Iași, despre adăposturile anti dronă: „Este o abureală totală pentru a panica populația”

19 sept. 2023, 14:21, 4 ,
în Local

Pe 6 septembrie, ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, a confirmat găsirea unor fragmente de drone în apropierea satului Plauru, situat pe malul Dunării, la câteva sute de metri de portul ucrainean Ismail, atacat de dronele ruseşti. Pe 13 septembrie, un elicopter al MApN a identificat, la Nufăru, fragmente dintr-o a treia dronă căzută pe teritoriul României. Forțele. Comitetul Național pentru Situații de Urgență a luat decizia construirii de adăposturi antiaeriene în satul Plauru/comuna Ceatalchioi/județul Tulcea, pentru protejarea locuitorilor din Deltă. În acest context, Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România, a recomandat cetățenilor, la BZI LIVE, să nu se panicheze că totul este doar o „abureală”.

„Este o abureală totală asta cu adăposturile anti drone. Dacă drona are o altfel de încărcătură, cum fac faţă? Arafat spală bani. Trebuie făcută o plângere penală şi solicitată o anchetă. Tot ce vedeţi voi cu drona aia este o abureală. Având în vedere ce se întâmplă acum, resturile de drone sunt lansate de pe teritoriul României special. Îi rog pe săteni să nu se sperie, este o minciună. Federaţia Rusă nu ne-a atacat, mai degrabă Ucraina ne-a atacat şi aruncă mine prin Marea Neagră de explodează prin litoralul românesc. Dacă ar trebui să intrăm în război cu cineva, ar trebui să intrăm cu Ucraina şi să ne luăm teritoriile înapoi. Este o minciună ceea ce se întâmplă. Nemernicul de Iohannis, 6 case, incultul şi mutul de la Cotroceni râde. Stă în mijlocul Deltei cu alţi doi pe lângă el care behăie, în timp ce oamenii mor de foame. Am fost la Crevedia şi le-am dat eu apa oamenilor de acolo că mureau de sete, când el trebuia să fie acolo. Klaus şi Carmen formează un cuplu făcător de nimic. Sunt inutilii României. Am o plângere penală ce o depun împotriva lui Iohannis pentru toţi banii furaţi de la stat pentru plimbările lui cu consoarta. Consoarta nu trebuie să-şi arate umerii fiind Prima Doamnă şi nici picioarele pe unde şi le-a arătat eu la Vatican şi țările musulmane. Ce se întâmplă acolo este praf în ochi. Se încearcă provocarea Rusiei pentru a intra în război. Noi suntem zonă tampon şi americanii asta îşi doresc. Dacă am avea personalităţi inteligente, consilieri pe securitate naţională de valoare, am fi o ţară excepţională. Au schimbat şi au dat un ordin că este o zonă cu potenţial ridicat de a fi atacată şi pe o rază de 30 km se instituie protecţie specială, şi dacă pe raza aia va cădea o dronă va începe măcelul. Eu vă garantez că în următoarele zile va cădea acolo ceva şi va fi pus în cârcă ruşilor. Stoltenberg a spus că nu este cazul şi că Rusia nu a ameninţat şi nu există un potenţial. Vine Arafat, deşteptul planetei pentru că stă în funcţie ca e nevoie să moară oameni şi nu s-a terminat, refuză discuţiile cu parlamentarii. Are arma la purtător, să ne tragă un glonţ în cap. A fost intervievat şi fiind o persoană importantă şi că oricând poate fi omorât, poartă arma non stop la el”, a transmis Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, atac la Raed Arafat

Președintele S.O.S. România a lansat un atac la adresa șefului DSU, Raed Arafat, și a relatat o serie de acțiuni în care a fost protagonist.

„A venit cu arma şi era descoperită că să vedem noi, când am avut noi manifestări. Arafat minte cu neruşinare şi se schimbă atenţia de pe Crevedia unde e extrem de vinovat şi cu drogurile către partea asta. Populaţia trebuie să trăiască sub teroare. La Crevedia nu a fost GPL, am sesizat organele de anchetă. Este tot o comandă, este Colectiv 2, unde şi acolo a fost asasinat. Nu a fost niciun acicdent în nicio parte. Organele de anchetă după ce m-am dus după ele, a doua zi au curăţat tot. M-am dus înainte să curate. Este cazul să iasă la suprafaţă adevărul. Avem frică, bătăile şi avem războiul. Ăştia ne împing în război. Avem un preşedinte care nu a vrut să meargă pe linia aceasta impusă de globalişti că este un atac al Rusiei. Vreau să vă spun, Rusia este a doua putere militară din lume după SUA, chiar fără arsenal nuclear. România ocupă în anul 2022 locul 11 din UE că forţa militară. Este a 14 ca forţa militară din NATO, iar conform raportului anual România se afla pe locul 38 din cele 140 de state care sunt luate în vedere de către Global Fire Pwer. Este nevoie de o zonă tampon, dacă noi am ştii să ne negociem ce v-am spus. Noi trebuie să ne reluăm relaţiile diplomatice şi economice cu Rusia. Mă scuzaţi că vă spun, dar Europa fără Rusia nu se poate. Asta s-a spus la nivelul UE. Moscova nu are planuri de a ataca pe cineva, NATO are interes să amplaseze tehnica militară şi batalioane în apropierea graniţelor Rusiei. Liderii NATO au aprobat desfăşurarea de forţe militare în ţările baltice şi estul Poloniei începând cu ianuarie 2017 pentru a descuraja ocuparea Crimeei. Preşedintele CE a prezentat în 2017 faptul că România trebuie să-şi reia relaţiile cu Rusia. Teritoriul UE e de 5,5 miloane de km2, Rusia singura are un teritoriu de 17,5 milioane de km2. Vii tu Arafat, cine e asta? Dacă-şi pune mintea Putin, îl face să dispară în secunda 2. Arafat trebuie să răspundă pentru cheltuirea banului public în mod iraţional. Dacă vine drona tu mai ai timp să te ascunzi în tunelul ăla?

De asemenea, Diana Șoșoacă îl acuză pe Raed Arafat că difuzează doar informații false pentru a înspăimânta oamenii.

„Astea sunt chestii de înspăimântare şi se face vinovat de difuzarea de informaţii false. Induce în eroare opinia publică şi înspăimântă oamenii. Noi aici putem conduce orice negociere şi România poate să se impună că principala putere. Poziţia geo strategică îmi dă putere. Dacă aş fi preşedintele României m-aş impune ca putere. Plătim 1000 euro pe zi fiecare soldat NATO şi ei comanda la noi în ţară. Sunt bani sifonaţi, o bătaie de joc. Ocupi terenurile degeaba, nu mai produc nimic. Mai pui soldaţi acolo pentru a-i panică. Îi rog pe romani să-şi bată joc de ei şi să râdă. Îi putem învinge pe aceşti hoţi de bani publici. Enorm de multe lucruri am schimbat, se poate. Într-un fel am compensat lipsa acestor funcţii pentru că sunt ocupate de persoane inexistente. Trebuie să le cerem socoteala pentru banul public. Unde sunt parlamentarii de Tulcea? Teodorovici a fost masacrat pentru că deranja de către AUR, în locul lui a venit Cioromelea, un inginer. Sunt sătulă de toate, mi-e scârbă. Eu mi-am făcut datoria, treaba lor dacă vor să fie scalvi sau vor să vină alături de noi să ne ridicăm să putem elibera România. Vom unifica toate forţele care luptă pentru eliberare, toată Europa este ocupa şi sclavizata. Frântă a ajuns să pută a urină pe malul Sennei, numai drogaţi şi homalăi. Treziţi-vă din manipulare, toţi ce vedeţi voi e fals. Când vine drona, cine te anunţa. Aia vine şi a căzut, când mai ai timp să te ascunzi în buncărele alea? Eu sunt omul României.
Dacă m-aş întâlnit cu Vladimir Puţin aş da mâna cu el, chestiuni de protocol – poze şi alte chestiuni şi aş pune cărţile pe faţă. Aş reinoda relaţiile diplomatice, economia, aş vedea ce le lipseşte lor, aş încheia contracte economice. Mai întâi îmi asigur necesarul şi restul duc încolo. Aş trece pe aici conducta de gaz şi i-aş cere resurse la cel mai mic preţ cum ne-a oferit cândva. După eu vând cu ce adaos vreau eu Europei. Pe mine mă interesează România. Nu mă duc nicăieri cu capul plecat, doar în faţa icoanei”, a mai spus Diana Șoșoacă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`