Prima pagină » Local » Diana Șoșoacă, senator de Iași și președinte S.O.S. România, despre moralitatea politicienilor români: „Fiecare are preţul lui, dacă e vorba de achiziţie”
Diana Șoșoacă, senator de Iași și președinte S.O.S. România, despre moralitatea politicienilor români:

Diana Șoșoacă, senator de Iași și președinte S.O.S. România, despre moralitatea politicienilor români: „Fiecare are preţul lui, dacă e vorba de achiziţie”

28 iun. 2023, 10:02, 6 ,
în Local

Diana Șoșoacă, preşedintele S.O.S. România, a fost prezentă în platoul BZI LIVE vineri, 23 iunie și a discutat despre clasa politică românească. Mai precis, senatorul de Iași, a reiterat faptul că unii politicieni adoptă o anumită conduită și etichetă pentru a obține numeroase foloase și voturi, deși natura lor e o cu totul alta.

Printre subiectele de actualitate, Diana Șoșoacă a vorbit și despre inițiativele de cenzurare ale presei și libertății de exprimare.

„Tot ce se întâmplă acum a avut un început de pe vremea lui Ceauşescu, dacă nu de înainte. Şi acum am deja răspunsul, de ce românii sunt puşi să îşi părăsească ţara şi în locul lor să vină alogenii.

Eu v-am anunţat cu o lună înainte! Acum se întâmplă şi staţi să vedeţi de pe 25 august! O să vorbim prin semne!

Dacă n-am mai fi noi, nişte voci, nişte jurnalişti care să se lupte şi nişte partide, şi îmi pare rău, dar în afară de S.O.S. România, cu tot respectul, eu nu am văzut pe nimeni să lupte pentru adevăr… Cu tot respectul! Uitaţi-vă cum toţi sar în tot felul de partide aşa-zis naţionaliste, le distrug şi pe urmă se duc la PSD sau PNL.. Fiecare are preţul lui, dacă e vorba de achiziţie.

Pe mine nu mă interesează achiziţii. Pe mine mă interesează oamenii cu adevărat naţionalişti, cu adevat luptători, care să aibă curaj să lupte cu un întreg sistem, să se lupte în afara graniţelor ţării. Pentru că dacă nu înţelegem că trebuie să acţionăm la nivel internaţional, suntem morţi! Dacă noi luptăm doar aici, nu cred că o să avem efectul scontat…

Problema e unde o să ajungem. Depinde. Întodeauna planurile lor nu au putut fi îndeplinite la ţanc. Întotdeauna există un factor pe care lumea nu îl mai ia în considerare. Iar acesta se numeşte Dumnezeu. Dumnezeu care, pentru unii există doar aşa.. ca şi propagandă. Pentru unii nu există, sunt atei. Cei mai mulţi sunt atei, să ştiţi. Sunt satanici deja, deci s-au dus în partea cealaltă. Alţii s-au împământenit, e ca o obişnuinţă. Sunt foarte puţini care conştientizează puterea dumnezeiască”, a afirmat Diana Șoșoacă, președinte S.O.S. România și senator de Iași la BZI LIVE.

Comentarii
  • CETATEANUL SPECTATOR

    interesant ce spuneti si cum de nu au arestat pe nici unul pana acuma D.N.A..??

  • SOSOACA= SPIRITUL LEGII !

  • Bineinteles ca fiecare are un pret. Slugile romanesti sunt …nepretuite; un dolar/cent gaurit; la cat de prosti si slugarnici sunt, stapanii nu dau prea multi bani pe ei; doar dispret.

  • Va votez Doamna Sosoaca! Singurul politician din Romania care demasca toate mizeriile pe care nu le mai suportam in tara noastra, care critica aceste mizerii si distrugerea tarii si a poporului roman dar…… este singura si nu poate schimba nimic. Prostii handicapati inca o critica si arunca cuvinte murdare inloc sa o respectam si sa fim alaturi de ea.

  • eu zic test de IQ cu barem minim de trecere si ok de la psiholog pt cei din parlament ar ajuta:)

  • Fa saorma pretul tau e in copeci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`