Prima pagină » Local » Diana Șoșoacă, senator de Iași și lider S.O.S. România, despre vizitele în zone exotice ale președintelui Klaus Werner Iohannis: „Românii mor de foame și el se plimbă fără rezultat”
Diana Șoșoacă, senator de Iași și lider S.O.S. România, despre vizitele în zone exotice ale președintelui Klaus Werner Iohannis: „Românii mor de foame și el se plimbă fără rezultat”

Diana Șoșoacă, senator de Iași și lider S.O.S. România, despre vizitele în zone exotice ale președintelui Klaus Werner Iohannis: „Românii mor de foame și el se plimbă fără rezultat”

30 nov. 2023, 12:20,
BZI.ro, în Local

Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România, a discutat despre vizitele în zone exotice ale președintelui Klaus Iohannis. Senatorul de Iași susține că liderul țării se plimbă fără folos pe banii poporului.

„Sunt cunoscute vizitele exotice ale Președintelui României, mai ales pe final de mandat, că de altceva nu poate fi analizat, mai ales vizita preşedintelui Klaus Iohannis în Africa, în contextul în care Guvernul condus de Marcel Ciolacu a alocat noi sume de bani Administraţiei Prezidenţiale. În timp ce românii mor de foame. Administrația prezidențială a cerut, Guvernul i-a dat, că doar n-a dat de la el, a dat de la popor. Ca să se plimbe fără rezultat primul nefolositor al țării”, a transmis Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, despre vizitele lui Klaus Iohannis în vizite exotice

Senatorul de Iași afirmă că agenda președintelui nu este făcută de Guvern, dar ar trebui să se implice pentru că în joc se află bani publici.

„Înțelegem că nu Guvernul îi face agenda Președintelui, dar totuși, trebuie să existe o dare de seamă, având în vedere că sunt bani publici. Nu există nicio mențiune cu privire la agenda președintelui și la ce a realizat în vizitele din Africa.

Ministerul Afacerilor Externe care este implicat obligatoriu în toate vizitele externe, ar trebui să știe măcar care au fost avantajele acestor vizite, ce parteneriate au fost încheiate, că nu cred că poate fi vorba de un program Kenia sau Tanzania educată? Presupun că au programele lor de educație, raportat la tradiția și istoria lor.

Care au fost obiectivele principale ale acestor vizite?

Care sunt contractele încheiate în aceste vizite, care sunt relațiile dezvoltate dintre aceste state și România și ce așteptări avem de la aceste state? Care sunt așteptările acestor state de la România?

Care au fost obiectivele principale și care au fost cele secundare? Cine a mai făcut parte din delegație?

Care este posibilitatea Guvernului de a restrânge cheltuielile Președintelui, în condițiile în care acesta nu dă raportul pentru sumele cheltuite?

Ce sume au fost alocate Administrației Prezidențiale pentru vizitele în Africa?

În condițiile în care  de 1 decembrie, întâiul ales al țării consideră că este mai important să plece în  Dubai, la căldură, probabil pentru a îndeplini misiunile impuse de stăpâni, care este suma solicitată de Administrația Prezidențială pentru această călătorie, care sunt obiectivele, contractele care se doresc a fi încheiate, cine participă la delegație?”, a conchis Diana Șoșoacă, senator de Iași.

Comentarii
  • Adevărul este la mijloc….

  • Sa fie desecretizate cheltuielile prezidentiale,sunt bani publici

    Da. Romania va avea o colaborare si sprijin deosebit din partea insulei exotice Zanzibar asa a declarat hakuna ma- ti – klaus si din partea insulei Capul verde unde s- a plimbat klaus cu matracuca lui ,conform Legii austeritatii ,acolo un fleac 2 milioane euro bani publici, o vizita privata de extralux a lui klaus. Merita nu ? Apropos de dictatura comunista a lui klaus hakuna ma- ti,presedintele Republicii Capul Verde ,o republica cu 40.000 locuitori,a declarat jurnalistilor in timpul vizitei lui klaus:,, daca din cei 40.000 cetateni al tarii mele,doar 1 cetatean mi- ar cere informatii privind cheltuielile prezidentiale sau alta informatie,eu ca presedinte sunt obligat sa dau orice informatie” Va place democratia lor? Va place dictatura comunista a lui klaus hakuna ma- si? Ne condamna la infometare,disperare,copii nu au o bucurie ,de unde bani de sarbatori pentru ei,stam in frig,intuneric de frica facturilor, daca ai o masea care te omoara de durere nu ai tu un ban pentru dentist,s – a stricat un frigider,o masina de spalat nu ai un ban sa cumperi,traim de pe o zi pe alta,salarii nu, pensii nu, mergem la magazin ca la muzeu dar conform Legii austeritatii milioane de euro cheltuieste johanna in bataie de joc, se risipesc miliarde de euro pentru ucraina si nimic pentru Romania si romani, bine ca avemn160 miliarde euro datorie externa, deficit bugetar de speriat, imprumuta idiotii si imprumuta iar miliarde si miliarde,fond de rezerva bugetara cheltuit si toata risipa de banii nostri. Mare mizerie, dictatura comunista,nu mai rezistam!

  • Niste idioti au dat o lege idioata: Legea pensiilor pentru un popor nenorocit de idioti iar Idiotul cel mai Mare a pro- mulgat- o.Suntem condusi de niste idioti!

  • Imnul Romaniei

    ,,DESTEAPTA- TE
    ROMANE”!Singurul,,presedinte” de tara care va participa la Conferinta din Dubai doar pentru un discurs de 3 min este nataraul klauuuuus ,rusinea Romaniei. Toate celelalte tari au delegat ministri. De Ziua Nationala a Romaniei acest natarau klaus nu va participa la festivitate decat in mare graba,il asteapta aeronava privata pentru Dubai,el nu este roman ,nu-
    l intereseaza de Romania si romani ,el pleaca sa se plimbe in excursie extralux cu matracuca iar 1 milion euro banii nostri, conform Legii austeritatii,cat mai si fura din acesti bani pentru el ,totul este secret, nimeni nu verifica .Ce cauta el in Dubai singurul ,,presedinte” de tara prezent acolo? Ne face de ras peste tot si in Africa si peste tot unde se duce aiurea ,ca un porc fara stapan,scapat din cotet,uite de asta toate tarile ne considera un pres si un popor …… slab,prost pentru ca permitem toate mizeriile si dormim linistiti in saracia noastra . Pacat ca Imnul Romaniei este intonat in prezenta nataraului criminalul romanilor klaus, nu merita tradatorul,ne spurca Imnul nostru National

  • Scroafa bolșevică vorbește zilnic despre foame. S-a plimbat dulapul prin Africa, deci mor românii de foame, a spus vaca nesimțită.

  • Și suina din poza tot degeaba vorbeste. La fel ca Iohannis…

  • Diana Sosoaca Presedinta Romaniei! Diana Sosoaca presedinta Romaniei!

  • Bovina bolșevică Președinte de Asociație! Bovina bolșevică Președinte de Asociație!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *