Prima pagină » Local » Diana Șoșoacă, senator de Iași, reacție după ce căsătoriile între persoanele de același sex au fost legalizate în Grecia
Diana Șoșoacă, senator de Iași, reacție după ce căsătoriile între persoanele de același sex au fost legalizate în Grecia

Diana Șoșoacă, senator de Iași, reacție după ce căsătoriile între persoanele de același sex au fost legalizate în Grecia

05 mart. 2024, 12:12, 18 ,
în Local

Grecia este prima ţară creştin ortodoxă care a legalizat căsătoriile între persoane de acelaşi sex, în ciuda protestelor Bisericii şi a unei mari părţi a elitei politice. În acest context, Diana Șoșoacă a avut o reacție.

„A fost un articol care mi-a fost solicitat din partea presei greceşti. Evident că am acceptat, dar ce să fac eu, sunt cam dură în chestiile astea. Îmi pare rău că o spun, dar eu am fost foarte dură. Am răspuns presei greceşti cu privire la LGBTQ+. Majoritatea românilor sunt împotriva acestor iniţiative. Sprijinul pe care îl am eu din partea poporului pentru criticarea USR, ei au adus LGBTQ+, este enorm. Le-am explicat ce s-a întâmplat, USR militează activ împotriva S.O.S. România. Suntem împotriva legalizării acestor conduite neconforme cu religia ortodoxă. Am reuşit să conving Senatul pentru respingerea Legii educaţiei de gen. Se impunea să-ţi înveţi copilul să se masturbeze, să ai lecţii deschise cu exemplificarea actului sexual. Legea educaţiei de gen pune accent pe un gen neutru şi promovarea relaţiilor LGBTQ+. Am trimis articolul celor din Grecia și am rămas siderată să văd că elenii îmi resping articolul spunând că e dur şi grav ce spun acolo. Asta ar însemna că aş fi împotriva unei politici a statului grec. Nu tu mi-ai solicitat să-ţi dau un articol, să fiu un exponent împotriva acestor mizerii care duc la distrugerea a tot ce e moral? Dumnezeu a făcut Adam şi Eva, nu Adam şi Adam sau Eva și Eva. Femeie cu femeie nu va crea niciodată. Ce facem, ne punem în locul lui Dumnezeu?”, a transmis Diana Șoșoacă, senator de Iași și președinte S.O.S. România.

Comentarii
  • Sa se care toti curistii in Grecia dar sa nu mai vina inapoi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Inquisitor, tie iti trebuie o amenda mare cat tine de la CNDC

  • Si Romanii au votat pentru , puie Biserica Romana.

  • GabiDumitrescu

    Mdah… avem de ales intre un bandit si o dementa la primarie. Ambii degraba de icoane-pupatori cind e vorba sa proteasca alegatori.

  • Mă,voi chiar sunteți tâmpiți? Cum mama dracului i.a fost solicitat un punct de vedere scroafei mahalagioace ? Cine în Grecia o cunoaște pe Purceaua Urlătoare? Pe cine interesează ce grohăie și guiță în rusește asta ?

  • Scroafa e ma ta!

    Da’ pe tine cine te cunoaste? Nici ma ta nu stie ca te-a fatat!

  • Lui GabiDumitrescu

    Da, stim ca esti acelasi trol ratat care injura sub diverse nume, nu doar aici ci si pe youtube si facebook si la alte ziare.

    Vai de capul tau de rupt in c*r!

  • Lui Anonim de la 4:22

    De fapt nu au votat pentru nimic.

    Au stat ca prostii acasa sa se uite la Romanii N-au Talent sau la nu stiu ce porcarie de serial indian. Si pedeapsa nu a intarziat sa apara. Un an mai tarziu a venit pandemia.

    In curand Grecia o s-o pateasca rau de tot, la fel ca restul Europei, alege-s-ar praful de ei si de toate „valorile” lor europene! In afara de coruptie, faliment, imigranti din lumea a treia si parade lgbt UE-ul nu are nimic de oferit.

  • Mai mare decat dildo-urile tale?

    Vezi ca lumea deja si-a pierdut rabdarea cu porcariile tale.

  • Grecia e un jeg

    E o groapa de gunoi plina de coruptie, imoralitate si prostie.

    Mare dreptate au turcii despre greci cand spun ca sunt prosti ca noaptea!

    Oricum tarile care adopta religia lgtb ajung sa dea faliment sau sa fie inundate de imigranti din lumea a treia. Germania e in recesiune. Suedia mai are un pic si ajunge ca Romania in anii 90. In curand Grecia o sa dea faliment DIN NOU, n-or sa mai fie nici imprumuturi de la UE care sa scoata Grecia din rahat si nici pe Dumnezeu n-or sa-l mai aiba.

  • Impotriva Lgbt

    O sa arda Grecia de tot. Sa arda ! Merita! Vine vara acus o sa vedem toata Grecia in flacari . Lgbt merita sa arda toti nici cenusa lor sa nu mai ramana! In tarile comuniste ii baga in duba si ii duce la puscarie ,la munca nu la stat la televixor in celula. Asa le iese din cap LGBT- ul . Bravo lor!Rad tarie comuniste de Occident ,de america.Cata anomalie,idiotenie ,rusine ! Tarile comuniste sunt normale la kap .Numai niste nebuni din Occident se pot mandri ca respecta drepturile omului , legalizand casatoriile intre persoane de acelasi sex cand de fapt se incalca grav drepturile omului ,un copil adoptat de Lgbt este privat de dreptul de a avea ,,mama ” si ,,tata” ,Acel copil are ori 2 mame ori 2 tati. Cine e mama cine e tata daca au acelasi sex. Ce educatie primeste acel copil ,ce vede in casa ,va fi si el un Lgbt. Asta este singura realizare a Ue si americii si tarilor de partea lgbt alte realizari deosebite nu mai exista. Toata aceasta nebunie o fac tarile lgbt pentru a demonstra tarilor comuniste cata libertate de idiotenie exista. Si aceasta nebunie si anomalie ia amploare.

  • Sa plece in Grecia sa faca ordine; sa-i puna la punct pe parlamentarii greci.

  • Diana Sososca Presedinta Romaniei! Diana Sosoaca Presedinta Romaniei! Diana Sosoaca Presedinta Romaniei!

  • Opiniunea publica

    De ce nu imigrați voi haureii hortodocsi in rusia, in Coreea de nord sau Cuba dacă tot sunteți asa dezgustați de UE.

  • Prea fericitul! +++

    Nu am nimic cu oamenii ăștia, așa s-au născut, este ca o boală incurabilă, dar totul să facă în intimitatea casei lor, nu în public. România este o țară religioasă și nu va accepta niciodată o altă variantă decât relațiile firești. Dacă vreți recunoaștere și libertate, mergeți în alte țări, nu aici.

  • Lgbt -istii nu s – au nascut cu aceasta anomalie ,o dobandesc pe parcurs pentru ca societatea imorala,nebuna si incostienta le permite si le apara drepturile . Este o moda internationala in top,,molipsitoare ,pare interesant mai ales pentru tineretul labil psihic care cade usor in capcana., Lgbt produsul unei societati morbide , scapata de sub control,idaca toti am fi lgbt nu s – ar mai naste niciodata un copil pe aceasta planeta. Biserica ortodoxa romana trebuie sa se opuna acestei mizerii. O intrebare , pe muntele Athos ,in biserica pot intra sotii barbati lgbt sau transgederii care din femeie s- au transformat in barbat si orice ar face tot se disting ca si – au schimbat sexul.? Dilema , control la intrarea in biserica Athos daca ai devenit barbat prin schimbarea sexului sau te- ai nascut de sex masculin si nu ti- ai schimbat sexul. Mizerie ,nebunie, impotriva legilor naturii umane,impotriva lui Dumnezeu.

  • Ca de obicei (oare de ce ma mai mir?) comentarii lasate in mare parte de pampalai care nu au deschis prea multe carti in ultimii ani traiti. Auzi, nu ne-am dus la referendum si dupa am fost pedepsiti ca a venit pandemia. Pai a venit doar la noi? Sau Romania e buricul Pamantului? Dupa vin aia cu studii in domeniu si ne spun ce se intampla daca sunt adoptati copii de un cuplu format din doua persoane de acelasi sex. Spuneti-ne, dragilor specialisti, care sustineti ca ar fi mai „normal” ca un copil sa aiba o mama si un tata, unde se afla mama si unde se afla tatal in momentul in care copilul este adoptat? Nu cumva fusese abandonat chiar de cei doi care i-au dat viata? Ati fi in stare sa aduceti in ecuatie orice poveste si sa o prezentati ca argument, fara sa aiba in spate nimic concret, si totul ca sa va justificati aversiunea fata de oameni care nu v-au gresit.

  • Și Romania ce ofera? :))))) mai putin imigranti si prade lgbt, suntem campioni la toate cele enumerate si nu e din cauza ca se pupa barbat cu barbat, asa ca what’s your point?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`