Prima pagină » Actualitate » Diana Șoșoacă, senator de Iași: „Forțele de ordine ucrainene intră peste preoţii români” – VIDEO

Diana Șoșoacă, senator de Iași: „Forțele de ordine ucrainene intră peste preoţii români” – VIDEO

09 nov. 2023, 12:56, 3 ,
BZI.ro, în Actualitate

Diana Șoșoacă, senatorul de Iași, a transmis că preoții români din Cernăuți au în continuare probleme și nu-i ajută nimeni. Liderul S.O.S. România afirmă că forțele de ordine ucrainene intră peste români și-i agresează.

„Forțele de ordine ucrainene intră peste preoţii români! IPS Mitropolitul Longhin este agresat! Românii fac zid de apărare al bisericii şi preoţilor! IPS Preafericitule Daniel, unde e BOR?
Unde e Guvernul de la București?
Preoţii români din Cernăuți cer ajutor internațional!
Zelenski, nenorocitule, lasă-ne românii în pace! Ia-ţi labele de pe preoții şi românii noștri!
Ciolaculeeee, pentru nenorociţii ăştia de ucraineni ne împrumuţi tu? Trădătorule! îţi vinzi neamul, minţi poporul român cu televizorul, manipulezi opinia publică, mincinosule! Perversule! Iudă!
Cuviosul IPS Longhin de la Cernăuți ne cere ajutorul!
Ucraina, ia-ţi labele de pe românii noștri şi de pe credinţa noastră! Dă-ne teritoriile înapoi!
NATO, UE, UŞA, pe nenorociţii ăştia îi apărați voi? Pe criminalii ăştia? Nemernicilor! Opriți masacrarea romanilor din Ucraina! Daţi-ne teritoriile înapoi!”, a transmis senatorul de Iași și liderul S.O.S. România, Diana Șoșoacă.

Comentarii
  • Așa zișii preoți români, nu au nici o legătură cu BOR, ei sunt afiliați la biserica rusă.
    Mai taie-le mai scurte… dă-le dreacu…

  • Crestin ortodox

    Daca Ucraina facea mizeria asta cu ungurii din teritoriile unguresti ocupate de Ucraina, Orban si ai lui le sareau in cap la ucrcanati. Bine ca se opune Orban la inceperea negocierilor de aderare a Ucrainei naziste la Ue . Cu dictatura nazista a lui zelenski si a partidului sau singurul partid,niciodata Ucraina in Ue.Este oribil sa vedem cat nazism,inapoiere, dictatura leninista /stalinista etc.etc.exista in aceasta colonie Ucraina. Ucraina inca are mentalitate de 80 de ani in urma de pe vremea lui Stalin.

  • Roman din Romania

    Ucrainienii spalati pe creier, animale care nu au coborat inca din copac. Se vor omori intre ei acus, deja a inceput,se vor linsa si extermina unii pe altii pana la ultimul. Johannis a fugit din Romania ,spera ca in 9 zile sa- si gaseasca o tara in Africa unde sa se ascunda cu haimanaua lui.iohanis stie ca merita si va fi ucis.Si Ceausescu cand s- a intors din Irak a inceput macelul si a fost ucis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 iulie 2024
12 iulie 2024