Prima pagină » Local » Diana Șoșoacă, senator de Iași, a transmis un mesaj tuturor românilor din Italia: „Îmi cer iertare de la ei pentru că întreaga clasă politică i-a alungat din țară”
Diana Șoșoacă, senator de Iași, a transmis un mesaj tuturor românilor din Italia: „Îmi cer iertare de la ei pentru că întreaga clasă politică i-a alungat din țară”

Diana Șoșoacă, senator de Iași, a transmis un mesaj tuturor românilor din Italia: „Îmi cer iertare de la ei pentru că întreaga clasă politică i-a alungat din țară”

31 oct. 2023, 13:47,
în Local

Diana Șoșoacă, senator de Iași, a transmis detalii despre ultimele interviuri acordate în presa internațională. Președintele S.O.S. România a transmis cu lacrimi în ochi un mesaj tuturor românilor aflați în străinătate

„La interviul din Italia, am fost întrebată ce mesaj le trimit românilor din Italia. M-a apucat plânsul. În primul rând, clasa politică din România este vinovată de migrația românilor. Clasa politica da afară romanii. Făcând parte din clasa politică, mi s-a părut normal să mă simt vinovată de lucrul ăsta, chiar de personal n-am nicio vină. Mi-am cerut iertare de la români deoarece clasa politică i-a alungat din ţară. 80 la sută din familia mea e plecată în străinătate, inclusiv mama. Nu mi-am văzut neamurile de zeci de ani, prietenii. E groaznic, cutremurător. Ei nu se simt parte ale acelei țări. Nu te mai identifici nici cu România. Ei vin acasă şi spun că e corupţie, birocraţie şi bătaie de joc. Oamenii de rând, ca să nu le sară în cap, au posibilitate să nu stea la coadă. Totul e la un click distanţă. În Canada poţi deschide o firmă online în 15 minute, la noi în mai mult de-o lună fizic. Mi-aş dori să vină românii acasă, dar unde să vină în sărăcia asta. Eu îi aduc, dar ca să-i aduc îmi trebuie puterea. Uitaţi-vă ce luptă e ca să ne păstrăm nişte drepturi. Singură acolo în Parlament e greu, dar nu aş dori nimănui să fie în locul meu. În primul rând ca politician trebuie să-ţi ceri iertare. Toţi suntem de vină că nu am oprit migraţia, se putea prelua puterea prin multe tertipuri, vot, mitinguri. Boicotul înseamnă că membrii partidelor se duc la vot şi votează. Partidele au dat milioane de euro șpagă pentru a câştiga alegerile. Traficul de droguri şi prostituţia aduc bani politicului. Dacă se vând locurile din parlament, cu 600.000 euro, oare câţi bani se produc?”, a transmis Diana Șoșoacă, senator de Iași.

Ce mesaj a transmis Diana Șoșoacă românilor din străinătate

Diana Șoșoacă consideră că anul 2024 este extrem de important pentru România, pentru că alegerile viitoare vor schimba țara și vor arăta încotro ne îndreptăm.

„M-a apucat plânsul în emisiune pentru că de la a-mi dori până la a pune în practică depind de factori care nu ţin de decizia şi puterea mea. Pot doar să mă rog lui Dumnezeu că poate se vor deschide minţile românilor, că nu se vor mai duce după fenta falşilor naţionalişti. Nu aş vrea să văd la alegerile viitoare că mai trebuie să trecem iar printr-o guvernare care va face praf tot. Toţi oamenii politici spun că la anul alegerile sunt edificatoare. La anul, România ca şi multe alte state, va alege pentru o perioadă de 50 de ani încotro se îndreaptă. Ori se îndreaptă spre globalism şi a distrugerii poporului prin revenirea la putere a PSD, PNL, etc, ori se îndreaptă către o nouă eră de ridicare a spiritualităţii româneşti bazate pe tradiţii, respect, istorie, întărirea graniţelor, și anume alegerea S.O.S. România. Nu glumesc. Pentru mine nu este o fericire, ci o mare răspundere. Lucrul acesta înseamnă asumare, obligaţii, responsabilități pentru că eu nu sunt ca ceilalţi. Dacă mă duc înainte şi îmi asum o astfel de răspundere, am luat-o responsabil. În fața naţiunii, şi în faţa familiei îmi asum”, a spus Diana Șoșoacă.

Senatorul de Iași a discutat la BZI LIVE prin câte chinuri au trecut membrii familiei sale, după ce ea a ajuns în Parlament. Liderul S.O.S. România speră ca toate eforturile sale să merite într-un final și statul român să fie reclădit din temelii.

„Băiatul meu m-a întrebat dacă nu reușesc, a meritat să i se distrugă viaţa lui și a întregii familii? El a iubit fotbalul, nu a excelat la învăţătură. La nivel mondial a avut premii la sport. Eu am ales să vin în politică şi astfel l-au dat afară. Acum joacă la Ştefăneşti pentru că i-au spus să vină că are nevoie de el, dar nu-l plăteşte, îl ţine pe banca de rezervă. Este o încălcare gravă a drepturilor copilului. Le fac plângere penală. E vorba despre dreptul unui jucător de a juca pe meritele lui, nu e vorba de mine. Toţi băieţii de primari sunt puşi în faţă în Liga 1, 2. De aia avem fotbal prost pentru că tot e pe pile. Când era la Dinamo, mulţi duceau la 10 ani porc, bani. Am făcut plângere şi s-a încercat să se facă ordine. Copilul meu are medalii. Fetiţa mea e dată afară din şcoala de stat că e a lui Șoșoacă. Copilul meu a venit şi m-a întrebat, dacă nu vei salva România, nu din cauza mea pentru că toţi oamenii trădează, a meritat să fie distruşi membrii familiei mele? Dacă nu înţelegeţi, măcar tăceţi din gură. Eu lupt şi am sacrificat totul. Am ieşit cu pierderi financiare, umane. Eu mă pot opri când au murit oamenii de sistem, cine-i răzbună pe oamenii ăştia? Vadim a murit degeaba? Eminescu, Avram Iancu au fost omorâţi degeaba? Noi nu avem nicio datorie morală?”, a spus Diana Șoșoacă.

Comentarii
  • Toti cei plecati din tara au plecat cu multe lacrimi,de necaz,nimeni nu a plecat de bine din frumoasa noastra Romanie. Actualii politicieni dar si cei dinainte nu fac nimic de bine pentru romani nici pentru cei plecati din tara nici pentru cei ramasi in tara . Suferinta este pentru romani si acasa in Romania si afara. De ce?Mai mult, guvernantii sunt preocupati pentru ucrainieni si Ucraina de romani au uitat demult dar bune sunt contributiile romanilor ca doar asa traiesc ei in lux si risipesc miliarde de euro din contributiile amaratilor romani.Ciolacu taie si spanzura,strange cureaua si pune streangul la gatul romanilor ,johannis este strain de Romania,comanda,executa si nu a auzit inca de strigatul disperat si revoltat al poporului roman. Desteapta- te romane! Uniti- va, sa ne unim ca ne mananca porcii de la guvernare!

  • Terchea Berchea

    Se observă o emisie de grijă – prin toți porii, a acestei femei. Președinta noastră!
    Nu este nicio asociație de proprietari fără președinte, la noi în Iași? Parcă era una prin Socola…

  • @terchea berchea

    simti lipsa de mumu? hai sa ti dau si tie si lui ciolos, ciolacu, ciuca, johanis, in egala masura va dau la toti. mars rapan ambulant ca ti fut doua peste ceafa de te ia ma ta cu popa din spital

  • Terchea Berchea

    SOS vine de la siktir? După limbajul folosit așa pare…

  • SIKTIR tie boule, ne pisham si kakam pe moaca ta de idiot, mars la tomberonul de gunoi Salubris, acolo ti- e locul,spurcaciune, sa trag apa pe tine la Wc, du- te pe canal rahatule

  • ma nespalatule spalat pe creier, ia si analizeaza si nu repeta ca papagalul ce ti zic lgbetei tai, esti prea prost pentru 2023, ma mir ca reusesti sa deschizi un brower
    hai la mumu, macar ‘lumina’ mea din pl sa o iei😂

  • ma nespalatule spalat pe creier, ia si analizeaza si nu repeta ca papagalul ce ti zic lgbetei tai, esti prea prost pentru 2023, ma mir ca reusesti sa deschizi un brower
    hai la mumu, macar ‘lumina’ mea din pl sa o iei😂

  • Terchea Berchea

    Pastileleeeeee…

  • te prinde ma ta ca te uiti la lgbetei si iar iti rupe capatana😂
    …de unde ies prostii astia nu stiu😌

  • Nu verifica nimeni in redactie ce comentarii apar si sa ia masuri ? Porcariile si mitocanii trebuie sa dispara din comentariile de pe aceasta pagina !

  • nu verifica
    🤣🤣🤣🤣

  • Toti guvernantii actuali trebuie deportati in Siberia ,sa fie pusi in custi pentru animale si sa le arunce de mancare intre ochi niste terci foarte bun ca si noi mancam terci plangand la masa cu copiii nostri.Noroc ca fiecare familie de romani are pe cineva plecat din tara sluga la strainii cei buni care mai trimite un ban acasa ca altfel murim naibii toti de foame,boli, disperare pentru grija zilei de maine, vine iarna si multi vom sta flamanzi, in frig si intuneric. Guvernantii actuali slugoii tradatori deportati in Siberia si alegeri anticjpateee! Afara din Romania noastra slugoii tradatori ,ucigasii nostri, au distru Romania si tot poporul riman de au facut din Romania tara prostilor cum spun toate tarile de romani.Nu stiu de ce ne- am indobitocit atat de rau si ne acceptam o soarta vitrega cand in celelalte tari oamenii ies in strada mereu. Tocmai de aceea acesti guvernanti isi bat joc de noi ca tacem ca prostii . Daca ne- am napusti toti sa – i macelarim s- ar rahati pe ei de frica ca sunt vinovati ei stiu si ar fugi cu kurul gol din Romania numai sa scape teferi. Deportarea in Siberia si alegeri anticipate pana nu e prea tarziu.

  • Te-a apucat plînsu degeaba doamna senator pt ca dacă ai zis căci clasa politică e vinovată pentru plecarea oamenilor din țară nu te-ai inclus și pe tine deși mănînci bine gratis în parlament și nu ai făcut nimic decît circ ieftin

  • Ce frumos Tema. Pentru. Grădinița

  • Doamna senator Sosoaca Presedinta Romaniei! Doamna senator Sosoaca Presedinta Romaniei! Suuuus Sosoaca, traiasca Sosoaca! Ea va fi Presedinta Romaniei!

  • Pensionar ,veteran de razboi

    Sosoaca nu are PUTEREA ,ea nu poate schimba nimic!Este singura impotriva slugoilor,este ca un caine care latra si stapanul arunca cu pietre in el. Doar nu vreti voi sa spuneti ca Sosoaca este vinovata ca de 34 de ani Romania si romanii sunt dustrusi zi de zi.Puterea este la guvernantii slugoii lui johanna nemtalaul, tac toti inclusiv toti parlamentarii si executa ordinele lui johana,toti impotriva romanilor si Romaniei, executa tot multumiti ca iau salarii uriase de la noi. Daca Sosoaca este singurul parlamentat vocal,singura de partea romanilor , singura care demasca mizeriile de ce unii arunca cu noroi in ea in loc sa fie respectata si iubita de noi toti? Ea va fi presedinta Romaniei si trebuie sa fie dar ROMANIA ESTE IN PRAPASTIE,ESTE CA UN ORAS CU TOATE CASELE DARAMATE SI LOCUITORI FUGITI SAU CEI RAMASI TRAIESC IN SARACIE, MIZERIE, ABANDONATI . ASTA ESTE ROMANIA DISTRUSA DE PENALII GUVERNANTI. DACA SOSOACA VA FI PRESEDINTA ORASUL DARAMAT SI ABANDONAT NU SE POATE RECONSTRUI SI REPARA INTR- O ZI. 34 de ani de distrugere, 34 de ani si mai multi de reconstructie! Poate ar schimba urgent mizeria impusa de penalii de la guvernare cu limitarea PLATILOR CASH care golesteeee buzunarul romanilor saraci si imbogateste BANCILE EXPLOATATOARE si alte mizerii impuse de guvernanti si am simti toti ca avem un roman presedinte, ca Romania nu mai este ca un copil orfan pe strazi, abandonat fara mama fara tata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *