Prima pagină » Local » Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România: „Suntem împinşi într-un război care nu ne aparţine”
Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România: „Suntem împinşi într-un război care nu ne aparţine”

Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România: „Suntem împinşi într-un război care nu ne aparţine”

25 iul. 2023, 07:59,
BZI.ro, în Local

Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România, este de părere că România este împinsă într-un război care nu ne aparţine. Senatorul de Iași a ținut să amintească de atacul cu drone din Ucraina, în apropierea țării noastre. În acest context, parlamentarul solicită NATO și UE să ia act că poporul român nu a autorizat niciun ajutor militar pentru Kiev.

„Referitor la atacurile cu dronă din Ucraina, din apropiere de România, am avertizat public de nenumărate ori că devenim parte beligerantă şi suntem împinşi într-un război care nu ne aparţine. Motivul acestui atac este acela că, după ce Rusia a denunţat acordul pentru cereale, acum ripostează pentru oprirea transportului acestora pe Dunăre, dar România nu ar trebui să se implice în această dispută. Avertizăm Federaţia Rusă că poporul român nu are nici o implicare în acest război, după cum avertizăm şi NATO şi UE să nu determine, la nivel politic, acţiuni iraţionale, nediplomatice, care pot avea consecinţe nefaste pentru viitorul României. Solicităm de aceea NATO şi UE să ia act că poporul român nu a autorizat nici un ajutor militar pentru Ucraina şi solicităm autorităților de la Bucureşti să interzică importul de cereale din Ucraina pentru că prioritar este interesul poporului român, integritatea teritorială a României şi apărarea cetăţenilor români. Solicităm Federaţiei Ruse să nu confunde teritoriul României cu cel al Ucrainei şi nu acceptăm nici o greşeală din partea nici unei părți beligerante, având în vedere perfecțiunea tehnologiei de război, așa încât le solicităm tuturor să trateze cu mai mare atenție orice zonă din preajma teritoriului României pentru a nu se ajunge la ideea că noi suntem cei atacaţi”, a transmis Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, despre pericolul de la granița României

Diana Șoșoacă afirmă că România nu a avut niciodată o politică de expansiune, ci doar de apărare. Senatorul de Iași solicită tuturor părților implicate în război să-și revizuiască atitudinea.

„Niciodată România nu a avut o politică de expansiune, întotdeauna ne-am apărat ţara şi poporul şi tocmai de aceea solicităm tuturor părților implicate în acest război să își revizuiască atitudinea atâta vreme cât prin acţiunile lor pot aduce atingere statului român, integrității teritoriale şi siguranței românilor. Condamnăm pe această cale orice atac care poate aduce atingere României şi poporului român, indiferent de partea care lansează atacul. Reiterăm cu această ocazie propunerea lansată încă din martie 2022 de a începe de urgenţă negocierile pentru pace având în vedere că, din păcate, avertismentele pe care le-am lansat s-au adeverit , iar iminența atragerii României în război se calculează deja în zile. Ne oferim să fim noi cei care, împreună cu specialiștii noștri, să participăm la tratativele de pace în acest context pentru că suntem singurii care am militat pentru pace şi neutralitate încă din primele zile ale declanşării conflictului.

Solicităm de asemenea Ucrainei şi NATO să nu mai provoace Federația Rusă, având în vedere că totul se petrece foarte aproape de granița României, iar trupele NATO sunt comasate în România, ceea ce am dezavuat de la bun început tocmai pentru a nu se ajunge în acest punct. Sau poate că Ucraina şi NATO tocmai acest lucru îşi doresc, să atragă România în război? Acest lucru este inadmisibil! Solicităm trupelor NATO să își mute bazele în alt stat, astfel încât România să rămână neutră și să nu fie implicată în acest conflict. De asemenea, trebuie oprită pregătirea soldaților NATO și a celor ucraineni în România. Nu suntem singura țară care are graniță cu Ucraina: mutați bazele într-o altă țară, să vedem cui îi convine să își transforme teritoriul în bază de operațiuni! Mai solicităm NATO și UE să garanteze neutralitatea și integritatea teritorială a României, siguranța poporului român și securitatea națională, lucruri care sunt periclitate prin această împingere controlată a României într-un război care nu este al nostru și din care avem numai de pierdut!”, a transmis Diana Șoșoacă.

Comentarii
  • De ce o promovati pe dobitoca asta?

  • daca-l castigam se dubleaza marimea fiecarei tari ca avem de unde ne infrupta,ca sa vezi cum e cand iti vine mura in gura,si site-ul bisericii din rusia a aparut cu varianta xxx,nu mai sunt in stare rusii sa tina fraiele

  • Ion dar tu de ce esti prost?

  • Spuna adevarul Sosoaca

  • In tara asta , in prezent cine spune adevarul este condamnat la tacere. Ajuta ucraina cum comanda dictatorul zelenschi care oricum nu este multumit de sacrificiile tuturor tarilor,nu conteaza ca Romania intra in razboi, important este ca slugile sa execute toate ordinele si sa intram in razboiul Ucrainei

  • Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă (băgată în Parlament de AUR) îi înjură vârtos pe românii care cred că Ucraina trebuie ajutată să reziste atacurilor sălbatice ale Rusiei cotropitoare. Senatoarea Urlătoare își confirmă încă o dată rusofilia și admirația față de Putin.

    „Cine vrea să apere Ucraina este cel mai mare trădător!”

    „Văd acuma o dezbatere continuă pe războiul din Ucraina și văd o groază de așa-ziși patrioți români care țin cu Ucraina. Să ne ferească Dumnezeu!”
    „Dacă există vreun oficial român care în acest moment dorește să apere Ucraina, este cel mai mare trădător al națiunii române și trebuie arestat imediat pentru înaltă trădare!”
    „Noi apărăm Ucraina cu prețul vieții românilor noștri? Nu vă e rușine, mă, nenorociților?”
    „Băi, nenorocitule de prim-ministru care ești român! Că nu ești român, mă, tu ești american, că de-aia ți-au dat ăia n-șpe mii de premii! Nu ți-e rușine să spui tu, om al Armatei române, că tu aperi Ucraina?”

    „Spuneți că Vestul trebuie să apere Ucraina?!”

    „Voi, parlamentari și europarlamentari, spuneți că Vestul trebuie să apere Ucraina?! Da’ pe românii noștri din Ucraina cine-i apără?”
    „Nu vă e rușine cu Iohannis, primul trădător al României? Un Guvern de mafioți, un președinte mafiot și un Parlament maforitar format din hoți. Patrihoților ce sunteți!”
    „Ce mă interesează pe mine Ucraina? Până la urmă mi-a furat teritoriile. Noi trebuie să ne luăm înapoi teritoriile de la Ucraina!”

    „Rușii, acuma, luptă pentru teritoriile lor. Nu au făcut jocurile Ocultei”

    „Îmi spun acuma prieteni de la granița cu Ucraina că foarte mulți trec granița încoa’. Să treacă românii din Ucraina încoa’! Nu mă interesează restu’.”
    „Rușii, acuma, luptă pentru teritoriile lor. Nu au făcut jocurile Ocultei. Putin se retrage, Oculta îi sare în cap, americanii urlă…”
    „Pentru ce să apăr eu un stat terț, care nu este membru nici în UE, nici în NATO, și care se ceartă pe teritorii cu Rusia?”
    „Da’ de ce ne băgați pe noi în războiu’ ăsta? Ce treabă am io? Să se ducă la război Gheorghiță Super-Vaccinatu’!”
    „Ce treabă am eu cu Ucraina? M-a atacat (Rusia – n. red.) pe mine? A atacat vreun stat mebru UE? A atacat vreun stat membru NATO? Nu. Și atunci care-i problema mea?”

    „Ne-au trimis 1.000 de mameluci francezi și 500 de mameluci nemți „

    „Da’ de ce să nu-mi iau eu teritoriile înapoi de la Ucraina? De ce? Că vrea America să mă bage pă mine în război cu Rusia? Păi, ne spulberă ăștia în 20 de minute! Ce vorbești, mă? În 5 minute ne-au spulberat de pe fața pământului.”
    „Ne-au trimis 1.000 de mameluci francezi și 500 de mameluci nemți – 1.500 de oameni. Păi, suntem noi mai mulți la un miting, așa, anunțat ad-hoc, decât marile lor întâlniri din Franța și Germania.”
    „Astea sunt războaiele lor, în care ne bagă pe noi…”
    „Poziția României tre’ să fie de neutralitate, exact cum a fost cea a Elveției! N-avem ce căuta în război! Eu nu am de ec să mă alătur Ucrainei!”

    „N-am făcut copiii ca să-i omorâți voi, nenorociților, pă interesele voastre americane!”

    „Da’ de ce nu se duce să lupte tot Parlamentu’ ăla care ține cu Ucraina? De ce să-mi trimit copiii? Băi, dacă puneți mâna pă copiii noștri, să ni-i trimiteți la război, bă, vă omorâm! Să vă intre bine-n cap! Noi nu ne ducem copiii… nu i-am făcut ca să-i omorâți voi, nenorociților, pă interesele voastre americane! Cât de trădători puteți fi! Cum vă măcelăriți propria națiune pentru interesele voastre perverse!”
    „Nu mă interesează Ucraina! N-am de ce să apăr Ucraina! Noi trebuie să fim neutri!”
    „Avem politicieni care țin cu Ucraina și vor să apere Ucraina? Mă, voi sunteți zdraveni la cap? Păi, Ucraina numai a atacat. Ucraina se războiește cu Rusia. Aaaaaa, se bagă tanti America? Vrea tanti Franța? Vrea tanti Germania? Aaaaaa, ați stat de vorbă și v-ați împărțit teritoriile deja?”

    „Mă faceți pe mine rusofilă, mă? De ce, mă? Pentru că am vrut gazu’ ieftin?”

    „Băi, nu mai puneți botu’ cu «rusofilia» și cu toate prostiile astea! Putin este patriot pentru Rusia lui!”
    „Mă faceți pe mine rusofilă?! De ce, mă? Pentru că am vrut gazu’ ieftin? Gaz ieftin de la ruși. Și eu sunt rusofilă, mă? Nemernicilor care sunteți! Nimeni nu poate să fie rusofil!”
    „America se bagă ca musca-n lapte în țările altora.”
    „Credeți că toată lumea pune botu’ că eu sunt rusofilă? Ăăăăăă?”
    „Duceți-vă, mă, și muriți pentru Germania și pentru America!”

    „Iohannis, du-te primu’, pentru țară mori / Și-ți va fi mormântu’ încoronat cu flori!”
    „Țara lui Iohannis e Germania, iar a lui Ciucă e America. Duceți-vă, mă, și muriți pentru Germania și pentru America!”
    „Se va introduce legea marțială la nivel mondial.”
    „Ce face NATO? De ce mă pune pe mine NATO să intru într-un război cu o țară pentru o țară care nu m-a atacat pe mine și n-a atacat nicio țară NATO?”

  • Bravo ce spune Doamna Sosoaca , adevarul , nota 10!

  • Felicitari Doamna Sosoaca !

  • wishful thinking

    Fără sprijinul vestului Rusia s-ar fi învecinat cu România, iar după vreo 4-5 ani am fi fost integrați în Federația Sovietică împreună cu toate vacile nesimțite.

  • klauss biden putin

    in capul tau e razboi,eu ma uit la filme porno pe site-ul bisericii ruse varianta xxx, http://www.patriarchia.xxx

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024